Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako se vi razmenjujete?

Како се ви девојке размењујете? Је л ствар за ствар, цена за цену или вам није битно? Имала сам понуду за нове штикле да се разменим за обичну мајицу. Мени је то мало сулудо. Хоћу да испаднем коректна, па више гледам ствар за ствар да су приближних цена 😬
2019 02 06
I ovako i onako. Ako mi se nešto dopada i treba mi dala bih i više stvari za tu jednu. Nisam cepidlaka i takve osobe me nerviraju koje baš gledaju u dinar da se sve poklopi ,ali nije ok ni kad menjaš stvar za stvar , pa očekuju npr.jaknu za majicu.
2019 02 06
Uglavnom stvar za stvar. Ja sam skoro menjala dva šala i torbicu, za džemper, rančić i Kitten patike! Devojka je , naravno, mogla izabrala šta god želi, nemam ograničenja uglavnom, ali eto, njoj se to dopalo i bez problema smo razmenile krpice, iako su njene da tako kažem vrednije, posebno patike, koje neki ovde prodaju i po par hiljada. Zavisi kako druga strana gleda na razmenu. Nekad moj paket bude pun svačega, a ja uzmem par sitnica, tipa lakovi za nokte, kapa, minđuše.. sve zavisi. Ja sam za razmenu dala jednom i swarovski minđuše, sa sertifikatom plaćene 150e, za dva para farmerki i nije mi žao. Ja ih nisam nosila, nadam se da ih ta cura nosi :))
2019 02 06
Ja sam imala samo jednu razmene i to krzneni ps sako za haljinu svecanu iz ps-a. Meni je bitno da mi se svidi nesto. Mada za sad odustajem od razmena, kasni mi bolovanje pa moram da pristedim:)
2019 02 06
Ja gledam stvar za stvar,jer meni je iskreno glupo kad se gledaju cene s obzirom da nekom mozda hitno treba novac pa je stavio takvu cenu a mozda mu je stvar kvalitetnija.
2019 02 06
Kad sagledam sve kako je bilo, mogla sam stvar za stvar vise puta da se menjam ladno da sam znala kako stvar izgleda uzivo. Nezgodno je sto neke clanice malo cene svoje stvari, a druge ih precene.
2019 02 06
Stvar za stvar, ionako su cene manje vise imaginarne i nisu merilo kvaliteta, i moram da kazem da sam do sad imala fenomenalne razmene i bas ih volim! ❤️ Naravno, imala sam i dosta ponuda, pa onda kad ja kazem sta zelim tj. sta mi se dopada, i clanica kaze da to ipak nije za razmenu, onda odustanem.
2019 02 06
Onako kako se dogovorimo, ukoliko je članica realna onda dajem i daleko više toga u razmenama. Znaju one koje su radile razmene samnom. 😉😊😊
2019 02 07
Uvek dogovor. A za one bezobraze sto kazu da je cena veca kad se menjaju sa njima i ne stupam u saradnju.
2019 02 07
> angelap: > Kad sagledam sve kako je bilo, mogla sam stvar za stvar vise puta da se menjam ladno da sam znala kako stvar izgleda uzivo. Nezgodno je sto neke clanice malo cene svoje stvari, a druge ih precene. Da, slažem se, ali kod takvih situacija gde su vidno crne ono baš, baš niske a pri tome su stvari apsolutno ok, treba uzeti u obzir pravu vrednost te stvari, zar ne? Npr. ne može se za neku bluzu u razmeni tražiti odličan par čizama ako im je cena i ispod one niske, i isto tako nije uredu da vam neko traži bukvalno deset stvari za jednu njegovu od, lupam, 1000din. ako ju je već sasvim svesno precenio. Gledam ovde na sajtu i neretko naletim na toaletne vode koje su u Lilly-u po redovnom cenama oko 700-750din, ovde ih prodaju po 1200din. uz sve opis da je "prsnuto samo nekoliko puta'. Kada takve osobe razgraniče same sa sobom da to nije nešto što se svrstava u normalno, tek tada se sa takvim osobama i može komunicirati normalno. ;)
2019 02 07
Nikako ,:) Nisam do sada imala srece u razmeni..Uglavnom ono sto mi se dopadne ,vlasnice predmeta ne rade razmenu,a meni kada su nudili istu,nisam nasla nista sto bi mi trebalo...Sve u svemu,ako mi nesto treba i ako mi se mnogo svidja dala bih i pola profila za to ,:) Nema pravila, bar kod mene,za nesto bih dala vise stvari,za nesto jednu...Sve zavisi... Ne gledam toliko,sta koliko kosta,nego koliko mi to nesto uopste i treba...
2019 02 07