Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

DA LI JE OVO REALNO?

Oglasila sam jaknu, sa laminim krznom, kao nova, u super stanju, za 6000. Placena mnogo vise.. Javlja mi se clanica, koja zeli da je kupi, poslala sam joj jaknu, jedva je cekala da stigne.. Jaknu sam proverila pre slanja, ni jedna jedina mana. Stize jakna clanici, ona mi se zali da je mala i stavlja je na sajt po istoj ceni i hvali je. Da bi mi se danas javila nezadovoljna naime kako sam ja precenila jaknu, to je "kineska" jakna, sve iscepana... Neverovatno, kakvih sve ima na ovom sajtu! Zali se da je iscepana, jakna kao nova, pritom ona je oglasila i napisala "prelepa jakna, super stoji, odlicno stanje". Sta mogu da uradim u ovakvoj situaciji?
2019 02 09
Realno...nista. Ako si dobila pare sta te briga sta ona prica i radi dalje...
2019 02 09
To što je njoj jakna mala njen problem.. Za mere uvek može da se pita... A to što kaže da je jakna Kineska, pa mora nešto da kaže.. Danas kad kupiš patike u radnji i platiš ih dosta na etiketi piše made in Cina.. To ne znači da ne valjaju nego da je fabrika (proizvodnja) u Kini... I ako joj se jakna već svidela, pa posle par dana kaže da je Kineska trebala je dobro da se raspita šta uzima.. I obavezno da joj slikaš etiketu ... Možda bi joj više odgovaralo made in Paris, Italia.. Ali za sve to, je mogla i pitati i raspitati se kad već daje 50 e... Ja bi se raspitala o svemu... Na tvoje pitanje šta da radiš moj odgovor je da se ne zamaraš njom... Ona je trebala da se dobro raspita o predmetu..
2019 02 09
Ozbiljna je cifra 6000...Cesto se spominje da nema vracanja ,imate mere itd...Mislim da je krajnje ljudski,vratiti novac,ukoliko se neko predje...Kada radim licno preuzimanje za neku stvar,koja je malo skuplja,i kada vidim da je clanica ok..Uvek kazem da kada dodje kuci proba ,pa ako joj ne odgovara da vrati,a ja njoj novac...Prosto ja ne bih volela da nesto platim 6000 i da se eto ispostavi da mi stvar iz nekog razloga ne odgovara,jer onda sam ostala i bez para,a i bez predmeta...Treba malo gledati i drugu stranu medalje.
2019 02 09
Koliko vremena je prošlo?
2019 02 09