Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Imate li takve clanice?

Razmisljam da sam nekih godinu dana na sajtu i da sam za to vreme srela super devojke, ali stvarno super, da mi je zao sto ne zivimo u istom gradu i da kafenisemo cesto 😁. Pa imate li Vi neke clanice sa kojima je dovoljno samo da procaskate, razmenite misljenje nevezano za saradnju? Da napomenem da sam ja bas socijalan tip koji nije odusevljen drustvenim mrezama, ali mi je ovaj sajt bas zbog takvih ljudi postao drag 😉.
2019 02 13
Naravno da ih imam, i to baš puno. I, najiskrenije mi je drago zbog toga, jer često upravo sa tim članicama mogu o mnogo čemu da pišem totalno opušteno. 😊😊 Takođe, ima dosta onih koje sam lično upoznala i sa kojima ću se tek lično upoznati, i jedva čekam jer su to sve zaista divne osobe. 😊😊
2019 02 13
Divnih devojaka ima na ovom sajtu! Upravo zbog njih I volim I verujem u ovaj sajt. Dosta su redji oni losi I o njima ne mislim.. :")
2019 02 13
Da, daa, naravno :)
2019 02 13
Da, itekako ima divnih clanica, bez obzira sto se ne poznajemo prijatna je komunikacija, caskanje i volela bih da pijemo kafe :) Manje drage uspesno ignorisem... Takodje su mi drage neke clanice sa foruma sa kojima nisam saradjivala ni caskala, a znam da bih bez problema dobila pomoc, savet i dobijala sam, pogotovo na pocetku dok nisam pokapirala sta i kako...:)
2019 02 13
Naravno! Otvaračica ove teme je jedna od njih! :") :") :") A moram se pohvaliti da se već par godina dopisujem sa Marylin, upoznale smo se, planirale smo i da organizujemo klincima jedan dan da se druže i upoznaju.... 8-)
2019 02 13
> lokibg: > Naravno! Otvaračica ove teme je jedna od njih! :") :") :") > A moram se pohvaliti da se već par godina dopisujem sa Marylin, upoznale smo se, planirale smo i da organizujemo klincima jedan dan da se druže i upoznaju.... 8-) 😘 i dalje imam ideju da nas okupim na nekoj kafi, nego rokovi, nikako da se uklopimo.
2019 02 13
> lokibg: > Naravno! Otvaračica ove teme je jedna od njih! :") :") :") > A moram se pohvaliti da se već par godina dopisujem sa Marylin, upoznale smo se, planirale smo i da organizujemo klincima jedan dan da se druže i upoznaju.... 8-) Bas smo provele jedno divno popodne caskajuci ❤️ Loki je jedina osoba sa kojom imam kontakt ovde bas dugo vremena.. Nekad imamo teme svaki dan,pa posle zatisje,pa opet i tako u drug. Bas mi ie drago sto sam naletela na ovaj sajt i na Loki 😉 Nadam se da cemo ovog leta vec organizovati druzenje 😘😘
2019 02 14
> LunaLuBeka: > > lokibg: > > Naravno! Otvaračica ove teme je jedna od njih! :") :") :") > > A moram se pohvaliti da se već par godina dopisujem sa Marylin, upoznale smo se, planirale smo i da organizujemo klincima jedan dan da se druže i upoznaju.... 8-) > 😘 i dalje imam ideju da nas okupim na nekoj kafi, nego rokovi, nikako da se uklopimo. Ih, kada si ti to isplanirala , pa te nema :D
2019 02 14
> Marylin: > > lokibg: > > Naravno! Otvaračica ove teme je jedna od njih! :") :") :") > > A moram se pohvaliti da se već par godina dopisujem sa Marylin, upoznale smo se, planirale smo i da organizujemo klincima jedan dan da se druže i upoznaju.... 8-) > Bas smo provele jedno divno popodne caskajuci ❤️ Loki je jedina osoba sa kojom imam kontakt ovde bas dugo vremena.. Nekad imamo teme svaki dan,pa posle zatisje,pa opet i tako u drug. Bas mi ie drago sto sam naletela na ovaj sajt i na Loki 😉 Nadam se da cemo ovog leta vec organizovati druzenje 😘😘 Daaaa da napunimo bazen dečurliji a nas dve sunčanje uz nes sa sladoledom mmmmmm.....
2019 02 14
@DD, stvarno jedva cekam, ali neka ovde familija je nemilosrdna u trazenjima i poceli su da podrazumevaju moje prisustvo 😁. Taman isplaniram, e znas meni je ovo taj vikend, a sledeci se ja ne uklapam i tako prolazi vreme. Srecom imam taj pregled koji moram da zakazem, pa je sigurno samo da potvrdim kad i obavestavam 😉.
2019 02 14
Ako do tad krenem.da se porađam, može i kafa iz aparata ispred porodilišta ahahahhahaha
2019 02 14
Moze 😀 taman eto povod vise, juce mi se bas porodila drugarica u Bg-u, isto sam joj obecala da cu praviti drustvo za vreme trudnoce, ali malac me preduhitrio 😁.
2019 02 14
O daaa :) <3
2019 02 14