Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Idete li u restorane ? :)

Asocirala me tema o pasteti na dogadjaj iz restorana... Pa se setih svog prvog zvanicnog odlaska...ala sam se obrukala :) Obicno su komercijalisti isli sa klijentima u restoran, ali taj put rese da povedu i nekog iz tehnike, zlu ne trebalo...ja tek pocela da radim - hop, podji...I sedamo mi kod Fransha... sta uzeti joj :) svi corbu i neko jelo, ja isto corbu i jelo... Donosi konobar corbu ... i prvo krece ka meni ...a doneo u onim metalnim soljama, iz kojih smo jeli u studentskom domu...ja pomislim - eee, to mi je neki restoran, no dobro, mzoda je to fora...nista, on prilazi, ja pomeram duboki tanjir koji tu stoji da napravim mesta...da spusti solju...on stane...stanem i ja...on opet krene...ja opet pomerim...on stane...ja stanem ...pomislim - ovaj nece da mu pomazem Jaooo, ala sam bila iznenadjena kada mi je sipao u tanjir...najdivnije klimnem, kao da sam to i ocekivala... Moji saradnici za stolom su bili u zivom razgovoru, mada im je skrenulo paznju to komesanje oko mene... taman su pogledali u trenutku kada sam ja, vise u zelji da nesto radim, samo da me konobar ne gleda, uzela da sipam kao sirce u corbu... Ne znam sto sam mislila da je sirce zuto...bar ono jabukovo jeste... Nista, tako sam ja sipala ulje u corbu. Ovi me pogledase. Ja promesam i ...pojedem... :) Sada idemo ili poslovno, ili na odmoru...ili kada nam dodje neko od nasih kolega/prijatelja koji zivi vani...ali mi smo u ruralnom kraju, okrenuti vise sacu, rostilju, prasencetu domace izrade... a vi?
2019 02 23
Evo i moja jedna smesna pričica ☺️ Skoro sam bila u restoranu sa drugaricom. Kako smo po završetku dugo čekale konobara da donese racun, ja odlucim da ga dozivem podizanjem ruke (blagim mahanjem). Nisam htela da ga viknem ili odem do dole jer je bilo bas mnogo ljudi i on obično seta okolo, za svaki slucaj ako je nekome potreban. Da skratim pricu, lik mi je samo mahnuo i okrenuo glavu. Ja sam ostala u soku😂 Ne znam čija je greska bila, ali samo se nadam da niko u restoranu nije video to naše mahanje😂
2019 02 23
:') :') :') "Ja promesam i... pojedem"Dobro se nasmejah.. Od malena po kafanama...Skoro uvek na nedeljni rucak....Sada retko ili redje...Sroljao mi se standard ,:)
2019 02 23
Joj, svakih par dana :D kao što su svi do sad na forumu skapirali, moja mala porodica ili jede ili razmišlja šta će da jede. Imam i ja priču baš od sloro. Sefimo u Trpezi u MML—u gde je svaka porcija u proseku 1kg i obično 4—oro ljudi naruči dve porcije uz priloge. Muž i ja salate neke, čorbe, predjelo pohovani kačkavalj i po pola porcije rebaraca u kajmaku, vešalice, naravno pomfrit uz sve to. Jedemo mi, jedemo, napravimo pauzu, čavrljamo, kad prilazi konobar:— Da vam spakujem da ponesete? A nas dvoje, bukvalno u glas povikali: Neeee, nismo gotovi! Konobar umro od smeha :D naravno, sve smo očističi, posle nas se tanjiri ne peru uopšte hahaha
2019 02 23
😂 😂 😂 DD pa moras da ruckus kad si trudna 😊 🤰 😘 @Irena 😂 😂 😂 a on je mislio kao ciaooo,Bella 😂 😂
2019 02 23
"Promesam I pojedem"!! Ahahahahaha oplakah!! :D :D Volim ponekad da odem na rucak ili veceru. Nekada mi je to bilo bezveze, ne znam ni sama zasto, a sada volim.. :") Volim da probam nesto novo, neobicno, nikada ne narucujem nesto sto mogu I sama spremiti..
2019 02 23
:') :') :') :') :') :') :') :') :') :') Sando, tvoje priče su mi vrrrrrrrh
2019 02 23
> sandokanka: > Asocirala me tema o pasteti na dogadjaj iz restorana... Pa se setih svog prvog zvanicnog odlaska...ala sam se obrukala :) > Obicno su komercijalisti isli sa klijentima u restoran, ali taj put rese da povedu i nekog iz tehnike, zlu ne trebalo...ja tek pocela da radim - hop, podji...I sedamo mi kod Fransha... sta uzeti joj :) svi corbu i neko jelo, ja isto corbu i jelo... > Donosi konobar corbu ... i prvo krece ka meni ...a doneo u onim metalnim soljama, iz kojih smo jeli u studentskom domu...ja pomislim - eee, to mi je neki restoran, no dobro, mzoda je to fora...nista, on prilazi, ja pomeram duboki tanjir koji tu stoji da napravim mesta...da spusti solju...on stane...stanem i ja...on opet krene...ja opet pomerim...on stane...ja stanem ...pomislim - ovaj nece da mu pomazem > Jaooo, ala sam bila iznenadjena kada mi je sipao u tanjir...najdivnije klimnem, kao da sam to i ocekivala... > Moji saradnici za stolom su bili u zivom razgovoru, mada im je skrenulo paznju to komesanje oko mene... taman su pogledali u trenutku kada sam ja, vise u zelji da nesto radim, samo da me konobar ne gleda, uzela da sipam kao sirce u corbu... > Ne znam sto sam mislila da je sirce zuto...bar ono jabukovo jeste... > Nista, tako sam ja sipala ulje u corbu. Ovi me pogledase. > Ja promesam i ...pojedem... > :) > Sada idemo ili poslovno, ili na odmoru...ili kada nam dodje neko od nasih kolega/prijatelja koji zivi vani...ali mi smo u ruralnom kraju, okrenuti vise sacu, rostilju, prasencetu domace izrade... a vi? UGUSICU SE OD SMEHA HAHAHAHAHAHAH :D ja svaki put napravim neki haos jer se unapred uplasim da ce nesto da se desi,ne mogu opusteno da sednem i jedem nego uvek pod pritiskom sopstvenim napravim neku glupost. Bukvalno osecam kako svaki pokret koji ucinim je strasan i izvestacen.. i onda i muz pocne cudno da me gleda i ja se onda vec skroz pogubim :D
2019 02 23
Joj lilaaa 😞 😘 😊 A sta je najegzoticnije sto si pojela, Olelole 😊? Ja nisam dalje od puza i alge odmakla 😂 Nw znam kakve li su skoljke...
2019 02 23
Školjkeeee... mmm... dagnje na buzaru vrh! Nećeš se zeznuti.. i kamenice. Top!
2019 02 23
> Debela_devojka: > Školjkeeee... mmm... dagnje na buzaru vrh! Nećeš se zeznuti.. i kamenice. Top! O daaaaa mmmm..Ostrige volis?
2019 02 23
Sve morske plodove, osim škampa, me idu mi nikakooo
2019 02 23
😂 Ja sam u basti restorana u Makedoniji jela zablje batake dok su blizu nas one zive kreketale...Evo sad kad se setim, nesto mi zao 😅
2019 02 24
Joj, to mi je kao Kafanica na Banovom brdu, jedeš piletinu, a kikirezi se šetkaju oko tebe, gledaju tei kljucaju, prosto ti neprijatno :D
2019 02 24
Sando, ne znam, meni je svaki novi ukus egzotican.. :-) Volim morske plodove na sve moguce I nemoguce nacine, volim kinesku I arapsku kuhinju, pune I bogate ukuse.. :") Volim I madjarsku kuhinju, mesavinu slanog I slatkog.. :") Ju, jedva cekam rucak! :-)
2019 02 24
1 2