Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koja fora pali?

Ja volim da vidim fotografije na dnevnom svetlu, odbijaju me ove u mraku. Nije odgovor, ali vezano je za temu.
2019 02 24
> Jecko95: > > Debela_devojka: > > > Jecko95: > > > Ne znam sta pali,ali na konto toga,moram da kazem da sam fascinirana clanicama koje su se dosetile da kao vid reklame objavljuju na forumu temu s naslovom 'mozete li mi reci sta fali ovoj i ovoj stvari,zasto ne mogu da je prodam?' 😂😂😂 > > Joj, ala to nervira :D > Bukvalno sam krenula naglas da se smejem kad sam to videla,svaka cast za dosetljivost,mozda svi treba tako da privucemo paznju na profil. 😂 Jako nervira.
2019 02 24
Prava osoba koja bas to trazi da kupi, da naleti kad postavljate oglas, da bude ok uslikano i da cena bude ok.. to je dobitak. Imam utisak da neki (pravi kupci) bas odredjenog trenutka hoce da nesto kupe i mrzi ih da gledaju mnogo
2019 02 24
> Jecko95: > Ne znam sta pali,ali na konto toga,moram da kazem da sam fascinirana clanicama koje su se dosetile da kao vid reklame objavljuju na forumu temu s naslovom 'mozete li mi reci sta fali ovoj i ovoj stvari,zasto ne mogu da je prodam?' 😂😂😂 Jedva se suzdrzah da ne napisem sta fali 😂
2019 02 24
> angelap: > > Jecko95: > > Ne znam sta pali,ali na konto toga,moram da kazem da sam fascinirana clanicama koje su se dosetile da kao vid reklame objavljuju na forumu temu s naslovom 'mozete li mi reci sta fali ovoj i ovoj stvari,zasto ne mogu da je prodam?' 😂😂😂 > Jedva se suzdrzah da ne napisem sta fali 😂 Hahahahaha😂
2019 02 24
Hahahahaha šta fali :) Ja volim kad nađem sliku na netu, naravno identičnog modela jer me Bog nešto nije obdario talentom za fotkanje :') Primetila sam i da to dosta znači za prodaju.....
2019 02 24
Jaoo, ja sam se potrudila da sve slike budu jasne, ciste, na belom zidu, cene sam snizila, poklone uz neke predmete i opet nista :') Cak sam i stelovala vreme kad cu postavljati da to bude oko 5,6 kad je vecina ljudi dosla kuci sa posla :')
2019 02 25
> Jecko95: > Ne znam sta pali,ali na konto toga,moram da kazem da sam fascinirana clanicama koje su se dosetile da kao vid reklame objavljuju na forumu temu s naslovom 'mozete li mi reci sta fali ovoj i ovoj stvari,zasto ne mogu da je prodam?' 😂😂😂 Ipak su bolje one sto najavljuju selodbu vise od godinu dana ;) Ali provaljene su pa im kradu fore 😂😂😂 tako da hajde svi da se selimo😆
2019 02 25
Sve je vazno 😁 cini mi se i fotografija, sam predmet, cena, a i faktor srece pojavi se bas onaj kome to nesto treba. Desilo mi se da su mi neka dva srebrna prstena dugo stajala, obnovim oglas, istog trenutka mi se javlja zena koja uskljucivo to kupuje i eto. Imam par clanica sa kojima mi se saradnje ponavljaju, uglavnom to bude vise predmeta. Generalno sam i vise nego zadovoljna prodajom, a ove koje su nasle neke nove "nacine" reklamiranja 😁 meni je to sve simpaticno.
2019 02 25
Samo kad staviš markirani artikal ,nov,za 300-500din.ode,u tom slučaju meni bolje idu razmene.Ne izgubim mnogo,a dobijem kvalitetnu stvar slične cene po kojoj sam i kupila svoj artikal i samo platim poštarinu.Za 300 din.ne mogu da se cimam po pošto,ako ništa bar nekom poklonim i usrećim.Ja to tako..
2019 02 25
> Debela_devojka: > > Jecko95: > > Ne znam sta pali,ali na konto toga,moram da kazem da sam fascinirana clanicama koje su se dosetile da kao vid reklame objavljuju na forumu temu s naslovom 'mozete li mi reci sta fali ovoj i ovoj stvari,zasto ne mogu da je prodam?' 😂😂😂 > Joj, ala to nervira :D Da,i mene nervira,al ja svaki put kliknem da vidim sta je :D al jeste fascinantno hahaha :)
2019 02 25
Otkad nisam redovna na forumu, slabo, ovo je moj slucaj. 🤨 mada, ima puno uspesnih prodavaca koji nikad ne postuju ovde. U medjuvremenu se narojilo neozbiljnih clanova koji vas beskonacno leraju Jednom u mesec-dva bih uplacivala promociju, al to je odavno onemoguceno. 🤔
2019 02 25
Sad se setih. Jedna od najgorih stvari kada je u pitanju pogrešno tagovanje je kada se članice frljaju sa vintage i boho! Air Max sa vazdušnim đonom duž celog gazišta nije boho, aman! :'( :'( :'( :'( :'( ,:) ,:) ,:) ,:)
2019 02 25
Haha. Sto se pogresnih tagova tice, da, veoma iritantno. Ali ja sam misljenja da je to mnogima pomoglo da se na njihove profile naleti, pod uslovom da imaju i lepu ponudu. 🤨🤔
2019 02 25
1 2