Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koja fora pali?

Godinama sam na ovom sajtu i iskreno pomogao mi je da ne bankrotiram zbog opsesije garderobom i obućom. :) Kada prodajem stvari naravno dobitna kombinacija je kad okačim nešto moderno, brendirano po povoljnoj ceni uz sliku modela sa neta. To je univerzalno dobitna kombinacija kod svih članica i nije neka mudrost.... Ali zanima me šta kod vas pali, tj.kada ste najuspešniji sa prodajom a da nije ovo gore pomenuto? Već smo do sada svi iskusili pojavu da neki predmet ima milion lajkova a nikako da ode, a nasuprot tome proda se nešto za 15min za šta biste smeli da se kladite da će da čami vekovima. Isto tako-"sušni periodi" kada niko ne pita ni za zdravlje a kamoli za kupovinu pa onda naiđe nedelja u kojoj prodate gomilu. Da li se reklamirate u rasprodajama? Da li snizite cene dodatno? Da li se potrudite oko fotografija....ili nešto deseto? Podelite svoju foru ako je imate ;) 8-)
2019 02 24
Joj, zeno, sve :) I fotografije kad mogu, i reklamiram predmete u forumima, i snizavam cene, sve bas :) Ne znam sta vise pali, bas nema pravila, kako mi se cini...
2019 02 24
Sve sam probala...Jednom upali,drugi put ne..Dodje trenutak,da rasprodam pola profila u roku od petnaest dana...A onda ubacim stvari u slicnom fazonu i slicnih ili istih cena i ne prodam nista dva meseca...I tako u krug...Cini mi se da je bingo,prava osoba ili osobe u pravom trenutku i nista vise od toga.... Mislim da cene ,a ni moda nemaju veze sa prodajom.Ima jedna clanica,slucajno naletoh na njen profil,uglavnom prodaje tasne.Cene nisu zanemarljive.Tasne nista posebno,jesu brendirane,ali opet.Udjem u utiske i vidim da ima po najmanje 4 prodaje mesecno!!Znaci zena uzme ovde ozbiljnu lovu.Na tom profilu kao sto rekoh nisam videla nista specijalno,a ni povoljno..I eto ide joj.Zasto i kako?.Nemam pojma iskreno :D
2019 02 24
Gledam ponude i cene, dodatno snizim cene i to je to. ;) :) Ne umem da nalickam lepo fotke, tako da stojim uvek na raspolaganju za dodatne fotke, kao i za sve ostalo. Izlazim uvek u susret i što se dogovora oko slanja, plaćanja tiče, i tako.... ;) :)
2019 02 24
Moram priznati da mi u decembru nije išlo uopšte. A onda u januaru i februaru sa profila koji ima 4 strane spadoh na dve. Ali iskreno cene sam snizila za 50 ili čak 75% u proseku.... Kod mene recimo pali kada u kontinuitetu postavljam ili obnavljam oglase. Ne znam da li tada devojke naviknu da povremeno bace pogled na profil da vide ima li šta novo pa zato ili imam sreće da zainteresovana članica vidi pravi oglas u pravo vreme. Evo, pojma nemam....
2019 02 24
Znam ja sve sta i kako treba al' me strasno mrzi. Potrudim se bar da opeglam, a ostalo...nek ispadne kako ispadne. Radim razmene tako da stvari brzo odlaze.
2019 02 24
Desilo mi se dva puta da sam obnovila oglas,u oba slucaja stvari su bile dobre ali ne povoljne za ovdasnje pojmove,i klasik modeli,nista trendasko..Obe sam prodala u roku od par sati..Obe clanice nisu trazile ni mere ni nista,samo je bilo, salji ,:)Bih malo iznenadjena,jer mi dosta puta za stvar od 200 din ,mast izvade,sa slikama,,podpitanjima. Moja pretpostavka je da su znale sta traze i sta kupuju.A i usle na sajt u pravom trenutku,tj kada sam obnovila oglas. Zato mislim da je prava osoba u pravom trenutku nekako najbitinija oko prodaje. P.S.Obnavljala sam oglase mnogo puta pa bude nesto ili nista,ali ovo mi je onako bilo iznenadjujuce.
2019 02 24
Meni se u poslednje vreme proda po jedan predmet nedeljno. Krajem januara mi se desilo da sam prodavala po 5-6 predmeta nedeljno,jer sam ovde na forumu procitala da se stvari bolje prodaju kada se oglasi obnavljaju. I,sada to konstantno radim,obrisem ih i ponovo stavim,i tako na svakih par dana. Sto se slika tice,trudim se da budu sto bolje. I jos nesto sam primetila,sto je slika sarenija i pretrpanija,to se predmet bolje proda. Jos ako se na sliku ubaci kesa ili kutija neke robne marke,devojkama to izgleda “skupo”,i za takve stvari se odmah odluciju da ih kupe. Eto,to je moje iskustvo 😊
2019 02 24
Sve po malo, ali kod mene najveću ulogu igraju niske cene. U principu skoro svaki dan nešto prodam , a i ako bude pauza, to je dan, dva uglavnom. Ali mojih 5 prodatih predmeta= nečija majica, tako da mu na isto dođe :D imam neke stalne kupce i tako
2019 02 24
Ne znam sta pali,ali na konto toga,moram da kazem da sam fascinirana clanicama koje su se dosetile da kao vid reklame objavljuju na forumu temu s naslovom 'mozete li mi reci sta fali ovoj i ovoj stvari,zasto ne mogu da je prodam?' 😂😂😂
2019 02 24
Kod mene ne pali ništa >:( ,očigledno je sve ili ružno ili skupo,nemam drugo objašnjenje.
2019 02 24
Ja sam prodala vecinu stvari kad sam snizila cene, cetiri para obuce i to skuplje. I sama kad mi je nesto u omiljenom kad padne cena kupujem. Meni nasminkanost ne znaci, ali vecini ljudi znaci.... Neki su i stan kupovali zbog lepog nameštaja.....
2019 02 24
> Jecko95: > Ne znam sta pali,ali na konto toga,moram da kazem da sam fascinirana clanicama koje su se dosetile da kao vid reklame objavljuju na forumu temu s naslovom 'mozete li mi reci sta fali ovoj i ovoj stvari,zasto ne mogu da je prodam?' 😂😂😂 Joj, ala to nervira :D
2019 02 24
Ja sam skoro vecinu stvari ponovo slikala i postavljala kao zbog boljeg svetla mada jos uvek ne vidim rezultate toga. 😂
2019 02 24
> Debela_devojka: > > Jecko95: > > Ne znam sta pali,ali na konto toga,moram da kazem da sam fascinirana clanicama koje su se dosetile da kao vid reklame objavljuju na forumu temu s naslovom 'mozete li mi reci sta fali ovoj i ovoj stvari,zasto ne mogu da je prodam?' 😂😂😂 > Joj, ala to nervira :D Bukvalno sam krenula naglas da se smejem kad sam to videla,svaka cast za dosetljivost,mozda svi treba tako da privucemo paznju na profil. 😂
2019 02 24
1 2