Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Precenjeno?!

Da li mislite da su Monine torbe na sajtu precenjene?Neke devojke prodaju 1000 din jeftinije nego u Moninoj radnji.
2019 02 25
Vidim ima i za 13000. ,😮😮😮
2019 02 25
Ima ,ima 😂😂Cene skoro kao u radnji, nemas garanciju ako kupis ovde
2019 02 25
Moram priznati da su lepe i kvalitetne ali kao što već rekla više puta za mene je potrošna roba. Nakon Maks 2-3 godine mi dosade i vidim neke koje mi se dopadaju pa mi žao dati pare za nove ako su još dobre i stare. Ps. nemam toliko novca da izkeširam 100evra za torbu ali sigurno će i te neko kupiti.
2019 02 25
Svaka roba svoga kupca ima :) Primetila sam da ne valja kad je prenisko,pomisli narod tu nesto nije uredu,mora da je kopija itd Kad se stavi realna onda je precenjeno.. Pa ne znam... 😄 I 1000 din je nekom fina usteda :)
2019 02 25
> tamarabg04: > Svaka roba svoga kupca ima :) > Primetila sam da ne valja kad je prenisko,pomisli narod tu nesto nije uredu,mora da je kopija itd > Kad se stavi realna onda je precenjeno.. > Pa ne znam... 😄 > I 1000 din je nekom fina usteda :) Upravo, ne postoji recept.
2019 02 25
Torbe u Moninoj radnji su od 8000-9000 pa na dalje.. Ovde ih videh i za 2000.. Ali neki stari model.... Nije ni bitno ali mislim da za kožnu torbu 2,3,4000 nije puno... Već 8000 meni jeste, mada ja to uzmem na 5 rata... Mona daje na preko 10. 000 kupovinu na 3 ili 5 rata... Pa ko je ljubitelj istih može tako da ih kupi.. A možete i jeftinije proći u njihovom out letu u Cara Dušana u Beogradu.. Tamo ima ceo njihov asortiman za neke pristojne novce... A i na limundu ima dobrih torbi za mnogo manje novce nego ovde...
2019 02 25
MONA torbe drze trend cena ovde u na sajtu kao i u radnjama I ako su nove i polovne , cene su vrtoglave Pogotovo sto mona ima i snizenje pa mogu u radnji i jeftinije da budu nego na sajtu Primaju kartice, daju na rate, cekove cak i na Administrativnu
2019 02 25
> mokelem: > MONA torbe drze trend cena ovde u na sajtu kao i u radnjama > I ako su nove i polovne , cene su vrtoglave > Pogotovo sto mona ima i snizenje pa mogu u radnji i jeftinije da budu nego na sajtu > Primaju kartice, daju na rate, cekove cak i na Administrativnu Daaa na administrativnu i ja kupim... 😉 Preko 10.000 je na rate 3 ili 5... A iskreno previsoke su im cene i tako... Mada pred Novu godinu budu popusti...
2019 02 25
Ja sam uzela novcanik koji je kostao skoro 5000 pa sam pitala da li to moze da se razbije na 2 rate, radnica rece da moze I na vise, tako da je to super opcija.
2019 02 25
Jeste super opcija kada mozete kupiti na rate.Ali iskreno mislim da su nekim Moninim torbama ,,naduvane" cene jer za razliku od 1000 dinara,(a plus moram i postarinu da platim) ja bih pre novu kupila u radnji.Generalno mislim da se ovde dosta polovnih stvari prodaje po ceni kao da su nove...
2019 02 25
I ja sam to razmisljala Nekad pomislim nije valjda da ocekuju da se neko cenka?🤓ja to em ne umem em nisam na pijaci.
2019 02 25
Ja se uvek cenkam ....
2019 02 26
30% cene je ime brenda.
2019 02 26
I ovde na sajtu i u moninoj prodavnici...
2019 02 26
1 2