Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

u nedoumici sam - ne radim razmeny ?!

Naidjem tako na neke stvarcice koje mi se dopadaju ali vidim kasnije u opisu da clanica/e ne rade razmenu... Elem , sa druge strane vidim da pojedine (da se ogradim ) clanice u opisu ne rade razmene ali u podforum trazim traze iste. Sad mene zanima dal ja da pitam za ove stvarcice sto mi se dopadaju za razmenu ili ne ? Pitanje je sada 😄
2019 02 26
Ko pita ne skita. Nek razjasne konfuznu situaciju.
2019 02 26
> 11Ivana11: > Naidjem tako na neke stvarcice koje mi se dopadaju ali vidim kasnije u opisu da clanica/e ne rade razmenu... > Elem , sa druge strane vidim da pojedine (da se ogradim ) clanice u opisu ne rade razmene ali u podforum trazim traze iste. > Sad mene zanima dal ja da pitam za ove stvarcice sto mi se dopadaju za razmenu ili ne ? > Pitanje je sada 😄 Zapamtis takve clanice i kad te pitaju za razmenu lupi im velikim slovima NE RADIM ZAMENU!Ja koju god da sam pitala za razmenu,sve uglavnom ne radim zamenu,zato vise ni ne pitam,sta me briga neka im ostanu ti predmeti njihovi zlatni zauvek.
2019 02 26
Da, i ja sam to primetila- u podforumu Tražim traže se razmene, a na profilima velikim slovima piše da se ne rade razmene i da na takve poruke ne odgovaraju. Interesantno... 😊😊😊 11Ivana11, pitaj zašto da ne, kao što reče već AppleRed. Nije to nikakva sramota, najgore što se može desiti je da dobiješ odgovor da ne rade razmene ili da ne odgovore, a to i nije nešto strašno, zar ne? 😉😊😘
2019 02 26
> Ivanamile: > > 11Ivana11: > > Naidjem tako na neke stvarcice koje mi se dopadaju ali vidim kasnije u opisu da clanica/e ne rade razmenu... > > Elem , sa druge strane vidim da pojedine (da se ogradim ) clanice u opisu ne rade razmene ali u podforum trazim traze iste. > > Sad mene zanima dal ja da pitam za ove stvarcice sto mi se dopadaju za razmenu ili ne ? > > Pitanje je sada 😄 > Zapamtis takve clanice i kad te pitaju za razmenu lupi im velikim slovima NE RADIM ZAMENU!Ja koju god da sam pitala za razmenu,sve uglavnom ne radim zamenu,zato vise ni ne pitam,sta me briga neka im ostanu ti predmeti njihovi zlatni zauvek. I ja takođe pamtim kao slon... 😁😁😁
2019 02 26
Ja ne bih pitala. Ako pise da razmene ne radim, a meni pise i u opisu profila, kao i u opisu svakog oglasa, to znaci upravo tako. Devojke koje razmene rade, mozda misle da sam nadmena ili da smatram da su stvari koje prodajem vrednije od stvari koje devojke nude, pa otuda cesto citam bas takve komentare po forumu ( neka vam ostanu te vase zlatne stvari zauvek). Daleko od toga da ce ostati zauvek, prvo jer sve se proda pre ili kasnije, a drugo jer svako ima svoje razloge zasto razmene ne radi. Veoma cesto cu stvar radije pokloniti nego platiti postarinu za nesto sto mi ne treb. Nisam bas toliko bogata. Ima devojaka koje su me nekoliko dana za redom pitale za razmenu, a ja se uvek kad vidim poruku ponadam da neko zeli kupovinu. Javljale su se i cure sa prelepim stvarima, ali postoje trenuci kad coveku su i tih zadnjih 150din.u dzepu kojima bi platio postarinu, bitni jer stedi za nesto sto mu je veci prioritet od ultramoderne bluze. I jos puno argumenata i razloga imam za zasto jednostavno ne. Osobe kojima na profilu pise da razmene ne rade, a traze razmene na forumima, smatram bezobrazlukom i da to rade samo u svrhu reklamiranja, pa opet otuda ne bih pitala uopste. U svakom slucaju, tvoje pravo je da pitas, niko ti nece na slavu doci pa da te zanima sta ce misliti o tebi ta osoba kojoj pustis poruku, ovo je samo moje vidjenje situacije. :)
2019 02 26
@Monika..Lepo objasnjeno
2019 02 26
Ne rade to, u svrhu reklamiranje, nego da slučajno ne potroše neki dinar. Rade razmene ksd neće da se ispruže za neku krpicu. Te su mi najgora vrsta na sajtu. Kupi, brate nekad nešto, neka i drugi zarade, a ne trpale bi u džep, a neće da potroše kad im nešto zatreba
2019 02 26
> 11Ivana11: > Naidjem tako na neke stvarcice koje mi se dopadaju ali vidim kasnije u opisu da clanica/e ne rade razmenu... > Elem , sa druge strane vidim da pojedine (da se ogradim ) clanice u opisu ne rade razmene ali u podforum trazim traze iste. > Sad mene zanima dal ja da pitam za ove stvarcice sto mi se dopadaju za razmenu ili ne ? > Pitanje je sada 😄 Takve su u fazonu, moze razmena samo kada ja pitam za istu😃
2019 02 26
Hvala Jelena, nadam se da ce me i ostale clanice razumeti sta sam htela reci. Sto se tice napisanog, DD, verujem itekako da si u pravu i da ima i takvih ljudi kojima je zao da daju neki dinar, cak i kada im nesto treba. Ja sam retko kupovala preko ovog sajta, ali onda kada znam sta sam tacno zacrtala u glavi, znam da to kupujem i to je to, ne nudim nikakve razmene, niti gledam da li clanica radi to ili ne, jer ja sam napisala da ne radim. Pitam za poslednju cenu, ili ponudim koliko ja mogu to platiti i kraj. Jednostavno mi je lakse da platim nego da se ubedjujem koliko kosta tvoje, koliko moje, aha, ti si to platila mnogo vise, eee onda cu i ja reci da sam vise platila, ili evo ceo moj profil onda i dva bubrega za tvoju jednu i slicno, ja za to nemam zivce, a pare voli svako da ima, pa posle ako hoce neka sa tim parama pazari kod mene. Zato ja razmene radim samo za novac, a kad god sam ovde kupovala, bila sam prezadovoljna bukvalno.
2019 02 26
> Debela_devojka: > Ne rade to, u svrhu reklamiranje, nego da slučajno ne potroše neki dinar. Rade razmene ksd neće da se ispruže za neku krpicu. Te su mi najgora vrsta na sajtu. Kupi, brate nekad nešto, neka i drugi zarade, a ne trpale bi u džep, a neće da potroše kad im nešto zatreba Bukalno tako. Pita me riba pet puta zamena?? (Lepo pise da ne radim) ajd udjem joj na profilu,tamo sve po 4000-5000 hiljada a pita me za stvar od 300 din. Pa sekana isprsi se malo😆sta ja imam da ti pariram🤣nista,obican student kom dzeparac dobro dodje. Zamene ne radim jer jednostavno ne znam gde cu sa stvarima a sa parama znam hahaha😊
2019 02 26
.
2019 02 26
Mnogo puta mi se desilo da upravo članice koje na svojim profilima pa čak i na svakom artiklu pišu "NE RADIM RAZMENE! NA TAKVA PITANJA NE ODGOVARAM "😡😡pitaju da se menjamo...bude mi smešno Čak sam i pitala jednu damu, kako to sad hoćete razmenu, a piše da ne radite Na šta mi ona odgovori da radi razmenu ali za stvari koje joj se dopadaju😳😳😳 A ja verovatno radim za stvari koje mi se ne svidjaju🤣😂🤣 Elem,ja uvek pitam za razmenu...to mi bude pokazatelj kulture neke članice, ako se ona ne udostoji da ni napše tri reči kao odgovor, onda od takve ne želim ni da kupim
2019 02 26
E tako i ja ako mi ne odgovori kad je pitam za snizenje zavrsila sam s njom:)
2019 02 26
Ja radim razmene,jednom me pitala clanica da platim obe postarine jer je razlika u ceni otprilike 300 dinara.. a ja cene snizila do daske, jos me ona pitala za razmenu... nisam pristala jer prvo nemam tolike pare za postarinu drugo, uvek narucim vise stvari,dizem pakete ponedeljkom i cetvrtkom il kad vec,ne idem stalno do poste jer sam trudna i nagomila mi se do 1000 dinara nekad samo postarina.. tako da verujem da neko nece da radi razmene upravo iz tog razloga. Mada ja se iskreno uvek obradujem kad mi nesto stigne,to mi je car ovog sajta :D al moj muz se ne obraduje kad vidi koliko ode para a realno moze se kupiti za te pare neka nova majica pamucna u prodavnici..al opet eto.. ja volim razmene :D
2019 02 26
1 2