Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Treba mi savet/misljenje? ❤️

Zdravo devojke! Znam da sam promasila podforum, ali sam se bojala da niko nece videti temu, a treba mi vase misljenje, savet... Naime, interesuje me kako i na osnovu cega mozete da zakljucite da se nekome dopadate, da je neko '' bacio '' oko na vas? 🙈 Koji su to jasni znaci, ili se samo oslanjate na intuiciju? Jako mi se dopada kolega s posla, s kojim inace nemam nikakvu komunikaciju jer smo u razlicitim sektorima, ali posto smo u takozvanom open spaceu, srecemo se svakodnevno i da kazem da smo samo na cao cao... Rekla bih da je i on mene primetio ali ne znam dal sad vec tipujem sve ili ipak ima nesto i s njegove strane 😃 Pisite mi svoja iskustva, pomagajte! 🙏 I znam da je protiv pravila, ali zbog skakljivosti teme sam morala SAMO ZBOG OVE TEME da napravim multi i molim vas, nemojte me razapinjati zbog toga jer ja sam ZALJUBLJENA ZENA hahahah Hvala unapred svima!
2019 02 27
Xaxaxa, baš si slatka😊🤭🤭
2019 02 27
Ahahahhashs , carice :D šta nas pitaš, pozovi ga na kafu :)
2019 02 27
> Debela_devojka: > Ahahahhashs , carice :D šta nas pitaš, pozovi ga na kafu :) Maaa pozvala bih ga, da nisam stidljiva i kad se ne bih sva oduzela kad ga vidim 🙈🙈🙈 Boze, ne mogu da verujem da sam ovoliko odlepila hahaha
2019 02 27
> sssunflower: > > Debela_devojka: > > Ahahahhashs , carice :D šta nas pitaš, pozovi ga na kafu :) > Maaa pozvala bih ga, da nisam stidljiva i kad se ne bih sva oduzela kad ga vidim 🙈🙈🙈 > Boze, ne mogu da verujem da sam ovoliko odlepila hahaha Aaaaa divan osecaj,rado ga se secam ,:)
2019 02 27
Ako imaš malo bolju komunikaciju (a ne samo “ćao, ćao”) sa nekim iz njegovog sektora, zamoli tu osobu da vas nekako “poveže”. Naravno, prvo proveri da li je “slobodan”, ili si to već uradila?🤷‍♀️😊
2019 02 27
> emilyy: > Ako imaš malo bolju komunikaciju (a ne samo “ćao, ćao”) sa nekim iz njegovog sektora, zamoli tu osobu da vas nekako “poveže”. > Naravno, prvo proveri da li je “slobodan”, ili si to već uradila?🤷‍♀️😊 Slobodan je! 😅 A ja se plasim da krenem u akciju jer se bojim da cu se ispaliti, sta cu takva sam, neko bi probao pa ako upali, upali, ako ne, Boze moj
2019 02 27
> jelena2606: > > sssunflower: > > > Debela_devojka: > > > Ahahahhashs , carice :D šta nas pitaš, pozovi ga na kafu :) > > Maaa pozvala bih ga, da nisam stidljiva i kad se ne bih sva oduzela kad ga vidim 🙈🙈🙈 > > Boze, ne mogu da verujem da sam ovoliko odlepila hahaha > Aaaaa divan osecaj,rado ga se secam ,:) :D :D :D
2019 02 27
> sssunflower: > > emilyy: > > Ako imaš malo bolju komunikaciju (a ne samo “ćao, ćao”) sa nekim iz njegovog sektora, zamoli tu osobu da vas nekako “poveže”. > > Naravno, prvo proveri da li je “slobodan”, ili si to već uradila?🤷‍♀️😊 > Slobodan je! 😅 A ja se plasim da krenem u akciju jer se bojim da cu se ispaliti, sta cu takva sam, neko bi probao pa ako upali, upali, ako ne, Boze moj Ne oklevaj, kreni,🏃🏽‍♀️dok te neka koleginica nije preduhitrila!😉😄
2019 02 27
Inace, dosta puta se desi da se onako bas poduze pogledamo, da nam se bas zarobe pogledi, ne znam kako da se izrazim hahaha takodje kada god prodjem, da li sama ili sa nekim, bas naglo promeni ponasanje, inace je onako miran, sedi i radi... 👌😂 I primetila sam da me cesto puta trazi pogledom po prostoriji, kada ustanem i odem do nekoga ili po nesto, vidim krajickom oka da se izviruje iza racunara...
2019 02 27
I hvala vam zene, mozda sam vam presmesna, ali hvala vam! 🙈🙏❤️
2019 02 27
Još bolje ako misliš da i on pokazuje neke znake interesovanja.☺️ Lakše ćeš onda stupiti sa njim u neku konkretnu komunikaciju.🙂 Angažuj nekog iz njegovog sektora da ti malo pomogne.😉
2019 02 27
> emilyy: > Još bolje ako misliš da i on pokazuje neke znake interesovanja.☺️ > Lakše ćeš onda stupiti sa njim u neku konkretnu komunikaciju.🙂 > Angažuj nekog iz njegovog sektora da ti malo pomogne.😉 Hvala emilyy 😊 od kad me ovo spopalo jedva čekam da idem na posao hahah
2019 02 27
> sssunflower: > Inace, dosta puta se desi da se onako bas poduze pogledamo, da nam se bas zarobe pogledi, ne znam kako da se izrazim hahaha takodje kada god prodjem, da li sama ili sa nekim, bas naglo promeni ponasanje, inace je onako miran, sedi i radi... 👌😂 I primetila sam da me cesto puta trazi pogledom po prostoriji, kada ustanem i odem do nekoga ili po nesto, vidim krajickom oka da se izviruje iza racunara... Po ovome mozda tu i ima necega, ali definitivno mu moras dati do znanja da ti se svidja, ako je obostrano krenuce on u akciju, ili kreni ti odmah pa sta bude, nemoj da te bude blam, svakome prija paznja i simpatija 😊
2019 02 27
Ma nisi smesna, kao sto rekose clanice, bas si slatka i osvezavajuca :") Clanice su vec dale savete pridruzujem se i navijam za skorije povezivanje x-)
2019 02 27
1 2 3