Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Post expres

Zdravo, ja sam samo htela da vas upozorim da i oni kradu. Neki dan mi je dosla neka haljinica, platila sam postarinu, sve ok. Međutim, nije bila kao na slici i vratila sam vlasniku. Kada mi je stigla naplaćena mi je postarina i napisano da je tezina posljike 0.5kg. Kada sam je vracala, zena u posti lepo izmeri, kad tamo 227g. Naravno da je uticalo na cenu posiljke. Tako da, oprez. Nije bilo do prodavca, nego do postexpresa.
2019 03 01
Firma propada, ne nadaju radnike, raspad sistema kao i u državi.
2019 03 01
> AppleRed: > Firma propada, ne nadaju radnike, raspad sistema kao i u državi. Pa ja vec nekoliko puta zovem postekspres i ne mogu da dobijem.Kaze mi nas postar,odnosno spominje neke otkaze..Vec dva puta saljem Aksom.
2019 03 01
Tu vam nisu ukrali jer težina je ide od 0,0 do 0, 5 i cena je ista i tako dalje... Možda je službenicu bilo mrsko da kuca pa je napisala 0,5...
2019 03 01
Ja ipak preferiram njih jer mogu pratiti i traže potpis kad se preuzima paket. I ne vijamo se po gradu kao sa Aks i Bex koji kažu tu sam negde, dodjite vi do mene.
2019 03 01
Jeste.Ali nesto se desava sa postexpresom,nemoguce ih je dobiti telefonom,ne svaki dan ....Pa sam morala da zovem neku drugu kurirsku sluzbu
2019 03 01
Kod nas ne izlaze po pakete, samo ih raznose, pitala sam, jedva imaju ljude i ne stignu. Šefica se dva puta izvinjavala ali imaju manjak radne snage. Konkurs raspisan ali niko neće ceo dan da se vozika sa novcem, jer nemaju radno vreme, dok ne iznesu što im upakuju za taj dan nema stajanja.
2019 03 01
Kod mene je sve ok, uvek dolaze na adresu i to u roku od sat, i uvek se javljaju. Jedina zamerka je sto mi svaki put donesu paket u 8h, nekad i malo ranije, iako mi uvek naznace do 19h, pa me probude 😂
2019 03 01
Naravno da kradu ..Meni su stizali lagani paketi sa ogromnom cifrom postarine ...Prosto je nemoguce da postarina bude bukvalno 5 x skuplja od paketa .
2019 03 02
Da li postoji jos neki nacin da postarina bude jeftinija, sem da se naznaci do 19h?
2019 03 02
> MSlovenac: > Da li postoji jos neki nacin da postarina bude jeftinija, sem da se naznaci do 19h? Da vam paket nema otkup, da bude placen unapred da li na racun, postnet... Jer posta sada naplacuje prenos novca.
2019 03 02
Jelka, štoo zoveš? Lakše ti je preko aplikacije da pošalješ zahtev
2019 03 02
Meni sinoc radnica u posti drsko kaze diktiraj mi podatke necu da citam(sve ostale prosto jedva cekaju same da citaju) nije me pitala 12 ili 19. Vec oznacila 12,samim tim nabila cenu postarini!!! Pogresila mi prezime po 101 put a njena koleginica iz druge smene me je 100x memorisala da ne diktiram svaki put. Nije mi rekla ni dobro vece ni dovidjenja,vazno da me je obrukala pred musterijom nakarika cenu postarine za sitnu stvar Stvarno stalno imam neke probleme sa njom, trazicu raspored smena da je izbegavam🤣
2019 03 02
Kradu svi... Aks i Beks ubijaju sa cenama poštarine, a nedaj Bože tek sa otkupom- duplo skuplje nego Postexpress. Kod nas je sve ok što se Postexpressa tiče, ja redovno šaljem pakete popunjavanjem aplikacije i nema nikakvih problema. Što se težine tiče, kao što je članica Neroxy napisala, da li će biti naznačeno 0.300 ili 0.500gr sasvim je svejedno jer se poštarina do 0.500gr obračunava isto kao i za 0.300gr, tj. bez otkupa je 150din do 19h, a 180din. do 12h, sa otkupom je ptt na tu gramažu 193din. + 48din. ukoliko je poštanskom uputnicom plaćanje, ili 73din. ukoliko je plaćanje otkupa post netom.
2019 03 02
> Debela_devojka: > Jelka, štoo zoveš? Lakše ti je preko aplikacije da pošalješ zahtev Tesko mazgu naterati da menja navike ,:)
2019 03 02
1 2