Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Post expres

> miaaa90: > > MSlovenac: > > Da li postoji jos neki nacin da postarina bude jeftinija, sem da se naznaci do 19h? > Da vam paket nema otkup, da bude placen unapred da li na racun, postnet... Jer posta sada naplacuje prenos novca. Na ovo bih jos dodala, da je skuplja opcija postneta od uplate na racun. I, da Vam ne bi zaracunavali kao dodatni trosak, sami upakujte i adresirajte posiljku.
2019 03 02
Ja sama upakujem i adresiram posiljku, ali isto izadje 🤔 Cak mi redovno kurir pise 0,6kg za pantalone/farmerke iako su gotovo sve koje sam slala 0,480-0,500kg. Ja njemu kazem da nisu preko 0,5kg, a on meni kao jesu-zna on iz iskustva 😡 Ja onda njemu kazem da i ja znam iz iskustva, jer sam (neke) nosila i da je to najmanji broj, da su tanke, lagane itd i on kao-to se svakako meri u posti i oni isprave. Naravno da ne isprave, ni jednom. Zato sam kupila vagicu i merim ispred njega stvari. Ne znam kako je sad, pre je u nekim drugim sluzbama bio paket do 1kg povoljniji da se posalje nego post expressom. Inace je post express preuzeo (nezvanicno) veliki brat! 😜 Promenili su se uslovi i dosta otkaza je podeljeno, da bi se naravno obezvredila vremenom i ta 'drzavna' firma, a primat preuzela jedna druga, koju veliki brat! vec drzi... Ubacih malo politike, ali svrbi me jezik, morala sam to da podelim.
2019 03 02
Meni je sluzbenica u posti rekla da nije ista postarina, zato sam i napisala to u temi. A uostalom, mene BAS BRIGA sto oni imaju manjak radne snage. Da li ja placam kurira da mi dodje do vrata? Placam. Da li dodatno placam da mi stigne do 12h? Placam. E pa onda kada znas da mi naplatis vise, jer hocu sve to, onda mi pruzi uslugu za cenu koju naplacujes. Uostalom, ako takodje platim (ili ulazi u cenu) da mi stigne poruka, onda hocu da mi poruka zaista stigne. A ako odem ja slucajno u postu, jer postar nije hteo ili nije stigao da mi isporuci posiljku, e pa onda treba da smanje cenu isporuke, a ne da naplate kao da su sve uradili po dogovru.
2019 03 02
Do sad nisam imala neprijatne situacije sa PE, kuriri su full ljubazni ovi koji dolaze, čak su ujutru prvo kod mene, jer oo kraju imaju samo mehaničare što šalju delove i slično i nene, pa im nekako bude glupo da me ostave za kraj :D dsa gramažom isto nisam do sad imala problem, bar mi se nije niko od kupaca požalio. Sa Aksom sam imala lope iskustvo više puta i moram da ih molim da mi donesu moje pare, to me najviše smara. ANepoznato skupi u pm
2019 03 02
Ja sa postom u mom gradu isto imam korektan odnos i komunikaciju. Uvek dodju da donesu paket, isto tako i kada saljem od kuce po paket. Nazovu me pre dolaska da provere da li sam kuci, i za jedno i za drugo. Nadam se da ce tako i ostati... :)
2019 03 03
u posti kad odneses paket,oni ga upakuju i zamotaju u njihove kutije ili kese i nakon toga izmere. sa sve kutijom iznese vise.
2019 03 03
Ali to što stavljaku u kesu već upakovanu pošiljku ne menja cenu. Jedino ako lomljivo ne spakuješ sama u kutiju, već oni upakuju, onds se to računa kao dodatna usluga
2019 03 03
kod mene u posti je tako. da se tu meri iracuna samo predmet i njegova tezina bez kutije,ptt bi bio minimalan,sa iznosom do 0,5kg
2019 03 03
> miaaa90: > > MSlovenac: > > Da li postoji jos neki nacin da postarina bude jeftinija, sem da se naznaci do 19h? > Da vam paket nema otkup, da bude placen unapred da li na racun, postnet... Jer posta sada naplacuje prenos novca. Takodje je nesto manji ptt i kada je paket sa otkupom ali isplata na racun,sa isplatom na postnet je najskuplji ptt
2019 03 04
1 2