Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Tattoo da ili ne

ima vec tri, [:poljubac] prelepe,neznam kakvu i gde ga uradim sledecu [:poljubac] Imam velikog andela na prednjem delu ranena i pauka,tarantulu na drugo rame spolja [:poljubac] [:poljubac] i osicu na vratu [:poljubac] [:poljubac] [slika:4737acd3-c333-4fc3-8484-90920483823b] srvratite mozda nadete nesto za vas [:poljubac]
2013 08 18
Ja dajem glas za tattoo. Imam ih 4. [:smejuljiti] Ali ne radite naglo, svaka treba da bude bitna i da ima posebno značenje, i ne kod bilo koga da vam ne uništi telo.
2013 08 18
Imam jednu na zglobu desne ruke. Ali vise se ne bih tetovirala, jedna mi je sasvim dovoljna. [:osmeh]
2013 08 18
Nemam...ali volim da vidim diskretan tattoo na nekom lepom mestu...i da je uradjen perfektno..svijda mi se recimo iza uha... [:osmeh]
2013 08 18
imam ja majtora koji to radi perfektno,i ove tri su uradene onako kako sam ja zamislila,Iza uha je lepo ali za kratku kosu ja sad imam neku srednju duzinu kose tako da se tu nebi mikoko primetila [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 18
Ima ko bi primetio, nadje se [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 19
Imas i od mene za! [:osmeh] imam ih par i planiram uskoro sledecu Nidzolina dobro je dok mozes da ispravis [:smejuljiti] [:poljubac]
2013 08 19
Svidaju mi se bebine jednobojne sakice,to bi istetovirala kao da drzim a beba je brebacila rucice preko ramene i kao otisak da je ostavila nestto u tom fazonu,ako imate neke fotke saljite [:poljubac]
2013 08 19