Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Najezda...

> MinaMasa: > Marija-Maja, ja sam skontala da su ti forumi (tipa nega, dom...) bas za to, da tu postavljamo stvari koje su u vezi sa tom temom. Sad sam u rebusu, za sta im sluze onda ti forumi? Recenica je bila tog tipa, reklamirajte se samo u podforumu rasprodaje, narocito je zabranjeno u podforumima moda, prodavnice, artikli itd. ne secam se tacno. Nema je ta objava, mozda to pravilo vise ne vazi i verovatno je najbolje pitati admina pa kad odgovori. Ja sam razumela, da se moze pricati o tome, eventualno objaviti oglas za prodaju necega sto je u skladu sa temom, ali ne i reklamirati profil, mozda gresim, ako neko nadje neko pravilo neka podeli da znamo :D
2019 03 06
Opet je sturo napisano. Ja u forumu npr. moda objavim recimo linkove mog nakita koji je u trendu. Da li to znaci da gresim ili ne? Kako onda u forumu knjige mozemo da reklamiramo nase knjige?
2019 03 06
Zato sto knjige nemaju svoju kategoriju za prodaju,zbog velikoj broja clanica koje vole da citaju pokrenuta je tema, kao resenje nedozvoljenih predmeta. Pod podforumom moda pisete sta je u modi danas. Npr haljine u crvenoj boji, obuca za ovu sezonu, kakve sakoe volite... i sl Gledajte to kao da citate neki casopis, pa u tom delu gde je moda, citate savete, ideje i misljenja Gde su putovanja pisete o mestima gde ste bili , zdravlje o trikovima za prehlade, i sl . Na rasprodajama reklamirate prodaju, ostalo treba da je namenjeno za korisne informacije i deljenje iskustva.
2019 03 06
1 2 3