Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Rent a bag?

Upravo sam videla sajt na kojem se iznajmljuju markirane torbice, u UK.. Da li vam se dopada ideja? Kako to funkcionise? Da li biste izdali svoju torbu na nekoliko dana?🎀😁
2019 03 05
Mislim da kod nas ne bi išlo, a ja svoju torbu ne bih dala :)))
2019 03 05
Ako je nemam i nemam mogućnosti da je kupim ne bi je ni iznajmila... Malo mi je to paćenički furam Luja, ili Hermes a kući mi je prazan frižider i nemam normalnu kremu za lice.. Za mene je to foliranje..
2019 03 05
> MiciZara: > Ako je nemam i nemam mogućnosti da je kupim ne bi je ni iznajmila... Malo mi je to paćenički furam Luja, ili Hermes a kući mi je prazan frižider i nemam normalnu kremu za lice.. Za mene je to foliranje.. Upravo.
2019 03 05
> MiciZara: > Ako je nemam i nemam mogućnosti da je kupim ne bi je ni iznajmila... Malo mi je to paćenički furam Luja, ili Hermes a kući mi je prazan frižider i nemam normalnu kremu za lice.. Za mene je to foliranje.. Potpuno se slažem. Smešno koliko mi patimo od "firmiranih" stvari.
2019 03 05
Ni ja ne verujem da to moze kod nas da zazivi. :D
2019 03 07
Ne znam da li je za smejati se ili plakati. Mislim stvarno sta je danas ljudima bitno. Sve se svelo na vidjenje drugih i njihovo dozivljavanje, biti na nivou i imati status u drustvu.. Koliko moras imati pogresne vrednosti da bi davao pare ''u prazno'' za nekakav statusni simbol koji nemas mogucnosti da priustis pa da bi sa njim bio vidjen i ljudi videli da to nosis.. Sta reci. Bolje koristiti novac za stvaranje trenutaka recimo neke putesestvije i slicno ili plemenite svrhe- pomagati onima manje srecnim. Takve stvari ispunjavaju zivot <3
2019 03 10