Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ja sam novi clan

Postala sam clan ove zajednice, trazim medju uslovima koriscenja, ali ne mogu da nadjem, a vidim da postoji opcija gde ja uplacujem novac za svoj nalog. Zapravo, pitanje je, kada prodajem, da li placam proviziju, i koliki je iznos za koju sumu? I jos nesto, sta se ovde placa? Ako moze neko da mi pojasni, bila bih zahvalna. ❤️
2019 03 05
Provizija na prodate artikle se ne plaća, jedino možete uplatiti preko broja mobilnog opciju za reklamiranje. Srećno!
2019 03 05
Hvala puno na odgovoru. Kada reklamiranje uplatite, novac se skida sa Vaseg regularnog telefonskog racuna?
2019 03 05
Na Vašem profilu idete u postavke, pa Moje usluge i tu imate opciju dopuni novčanik, izaberete jedan od ponuđenih iznosa. Vrlo je jednostavno.
2019 03 05
.....pod uslovom da niste u “Telenor” mreži.🙂 Onda sve ovo “pada u vodu”.😩 Ne može ništa da se uplati!☹️
2019 03 05
Uh, hajde shvaticu u medjuvremenu, koristim usluge Telenora. Hvala puno.
2019 03 05
Moj savet Vam je da možete i bez reklamiranja , bolje je da prvo steknete pozitivne utiske . Prvo nešto kupite , pokažite da ste odgovoran i korektan kupac, saradnik . Sarađujte sa prodavcima koji imaju dosta pozitivnih ocena. Kad sam počela ovde, prvo sam kupila par stvari od članova koje sam znala kao korektne s Limunda. Možete i pokloniti neku stvarčicu , a da taj ko se javi plati samo poštarinu. Tek tada počnite da prodajte , ljudi će Vam više verovati , a možete svakog dana napisati oglas na forumu u delu za prodaju ( samo jedan dnevno) i ponuditi neku akciju , popust, poklončić uz prodaju , razmenu.. Ovde utisci govore o članovima. :) Pazite se onih s negativnim .. Srećno ! :)
2019 03 05
Ja do skoro nisam ni znala za te reklame. Prva saradnja mi je bila razmena i prihvatila sam i odusevila se. Imala sam srecu da naletim na extra clanicu.
2019 03 06
Dobrodošla i uspešne saradnje želim. :) :) Snaći ćeš se, ono što se kaže, u hodu- samo lagano, opušteno, i naravno fer i korektno. ;) Ja kada sam ovde došla (pre oko godinu ipo) prvih šest meseci nisam ni znala da uopšte i postoji forum, Vip usluge...ma, ništa. Malo po malo i skapirala sam sve, pa dobro skoro sve jer kada sam "otkrila" forum tada sam još puno toga iz raznih tema i od mnogih članica naučila, shvatila... ;) :)
2019 03 06
Zahvaljujem. Svidela mi se jedna roze suknja, ali se devojka ne javlja, tj ne odgovara na poruku. A ja cu postaviti fotografije svoje garderobe u toku sledece sedmice
2019 03 06
Dobrodosla.Verovatno ce u pocetku biti dosta nepoverljivih s obzirom da nemas ocene,tako je i meni bilo :) Merkali su, ali niko se nije usudjivao da kupu,a ja sam bila nepoverljiva da placam unapred...Ali onda sam kupila jednu stvar,pa drugu,pouzecem ,:) I tako je krenulo....Za forum mesecima nisam znala ni da postoji,a kada sam ga otkrila,pomislih"Kakve su ovo glupe price" :D I eto sada sam i ja ucesnik tih glupih prica i uzivam :)
2019 03 07
Tako zamisljam, svakako verujem ljudima. Mislim da ako neko zeli da prevari, prevarice na sve nacine. U sustini, moja garderoba za izlaske pravi guzvu u kuci, i zelim da je prodam, jer je lepa i slabo koriscena. Pa hajde , valjda ce biti uspeha. Ipak visoke potpetice i mini haljine ne mozete dati u dobrotvorne svrhe. Hvala puno
2019 03 08