Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Under the sea za mene će uvek biti andada si :D

> TatjanaMikulic: > Pricali mi u kafani tamburasi svoje zgode ...kad ljudi narucuju...dosla zena i hoce pesmu RAMUDAVALA....trebalo im je dok su skontali da je to ona ...Ja sam Jovicu sarala, varala, seceRA MU DAVALA..... :'( :'( :'( Hahaha, ja ovo moram da cujem, ne mogu da se setim te pesme 😂.
2019 03 11
Haha ima i ono kad traze pesmu "Nina" - "Nina istok nina zapad " :") :") :") :")
2019 03 11
> Debela_devojka: > Pijem kafu i razmišljam koliko sam puta pogrešno čula reči neke pesme. Jedna od njih je, definitivno i andada si. Moja najjača odvala je neka pesma od Nikole Rokvićs, ja mislim koja ide nešto: drugom si med i slatko grožđe, ja sam bila ubeđena da je drugom SIR, med i slatko grožđe :D ajde vi pipite vaše odvale da se i vama smejem Hahahahaha mislim da su svi koje poznajem,ukljucujuci i mene,pevali andada si A ja sam bila ubedjena da ovaj refren ide ovako :”"Dođavola sve, dođavola sa mnom. Odlazim, a volim te"😂😂😂😂😂😂😂😂 A treba :”Dođavola sve, dođavola sav bol...”😂😂😂😂😂😂
2019 03 11
i devojka sa čardaš nogama:” Baš od takvih su je čuvale tetke sa lažnim tajnama“, 😂😂😂😂 a ustvari ide : “Baš od takvih su je čuvale tetke sa ladnim trajnama“.😂😂😂
2019 03 11
> Sanja0701: > > Debela_devojka: > > Pijem kafu i razmišljam koliko sam puta pogrešno čula reči neke pesme. Jedna od njih je, definitivno i andada si. Moja najjača odvala je neka pesma od Nikole Rokvićs, ja mislim koja ide nešto: drugom si med i slatko grožđe, ja sam bila ubeđena da je drugom SIR, med i slatko grožđe :D ajde vi pipite vaše odvale da se i vama smejem > Hahahahaha mislim da su svi koje poznajem,ukljucujuci i mene,pevali andada si > A ja sam bila ubedjena da ovaj refren ide ovako :”"Dođavola sve, dođavola sa mnom. Odlazim, a volim te"😂😂😂😂😂😂😂😂 A treba :”Dođavola sve, dođavola sav bol...”😂😂😂😂😂😂 Istooooo :D
2019 03 12
Ali kad je moja drugarica iz srednje skole izvalila "ide cvrcak do kafica" umesto "idem putem oka bistra". Cini mi se da je to ona pesma "zene vole oficire" Devojka je i evo posle 10 godina srednje u punk fazonu,ne znam samo sta joj je tada bilo kad je pocela da peva "ide cvrcak do kafica,vazniji je od ministra" :') :')
2019 03 12
Joj, a znaš kako sam ja to pevala kao baš mala? Idem putem OD KANISTRA???? Ahahhahahaha. A ono korak ide za korakom, a ja junak za barjakom, mama kaže da sam pevala: bora ide za korakom, bora ide tamo amo :D
2019 03 13
'Ja sam samo vagabundo' kad sam bila mala mislila da ide ja stojim na vagi s bundom, povezivala sam on nju ceka i drzi joj bundu, a za vagu nemam pojma :')
2019 03 16
1 2 3