Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nekorektna članica

Nadjem jaknicu na sajtu (koju vec dugo zelim da kupim) i kontaktiram clanicu.. ne bih da imenujem ali dovoljno je sto cu reci da ima preko 400 utisaka. Cujemo se u utorak,ostavim joj podatke,i dogovor je bio da mi posalje u proslu sredu.. u sredu je pitam da li je poslala Nema odgovora.. cetvrtak-cekam jaknicu da stigne,nema je. Posaljem joj opet poruku cisto da znam kad da ocekujem,stize mi odgovor da nece da je proda.. skroz nekorektno,jer sam ja stavila moju jaknicu na sajt(koju obozavam) i prodala-da bih kupila tu sto zelim i na kraju me ispali. Ako vec ne zeli da proda nije trebala ni da je kači na sajt,a pogovoto ne da se dogovori samnom za slanje.. skroz bzvz
2019 03 10
Potpuno se slažem sa vama. Vrlo nekorektno i predomislili se i čuvati prodate stvari kao mamac. Da ne pričam o tome da ste vi dali svoje lične podatke nepoznatoj osobi. Ako mislite dajte link njenog profila.
2019 03 10
sad još da mi neko kaže da ovo nije za negativnu ocenu jer nije došlo do saradnje? more, bre...!
2019 03 10
Izgleda da utisci na ovom sajtu ne govore nista. Vise puta mi se desilo da sa clanicama koje imaju manje utisaka imam odlican odnos ili obrnuto.
2019 03 10
> EsBeBe: > sad još da mi neko kaže da ovo nije za negativnu ocenu jer nije došlo do saradnje? more, bre...! Baš tako. Ako ja nekome dam podatke za slanje ili uplatu to je već saradnja jer je došlo do dogovora koji treba da se ispoštuje.
2019 03 10
Ne bih se ja nervirala da zaista nisam toliko zelela tu jaknicu,i napokon nadjem,po okej ceni (2500,00).. cekam da mi stigne,i nista. Ja ako nesto ne zelim da prodam ni ne kacim na sajt. Pritom sam svoju prodala,kako bih tu kupila Nisam ostavila negativnu ali sam joj rekla da je ispala skroz nekorektna,jer smo se sve dogovorile i na kraju mi kaze da nece da proda. Naravno,nisam dobila odgovor
2019 03 11
Ja sam imala istu situaciju pre 4 meseca sa 2 clanice... u pitanju su one cuvene olang crne cupave cizme za sneg.. sa prvom se dogovorim za slanje, sve super, sutradan mi javlja da ipak hoce da ih proda drugarici koja joj se javila, zaboga nije znala da prodaje cizme.. onda ih nadjem kod druge clanice, dogovorimo se za slanje, sve moze..da bi mi ona sutradan napisala da se ipak javila neka devojka pre mene. Doslo mi je da im lupim negativne samo tako... koje su to gluposti-nema saradnje-nema negativnih??? Ovo je i te kako za 👎👎👎
2019 03 11
Pa se čovek pita sad da li možda meni neće da proda ili zaboravi da briše ili drži kao mamac? Koje god, vrlo je ružno i nekorektno.
2019 03 11
Glupo mi je sad da pisem, ali sam iz treceg puta uspela da kupim cizme, i to bas od ove clanice koja ih i dalje drzi na profilu... inace je ona kupila cizme od te druge po redu kod koje sam pokusala, koja mi je tek sutradan rekla da se ipak neko pre mene javio..
2019 03 11
Što je teško skloniti sa profila kad već date ocenu. To mi ne ide u glavu nikako.
2019 03 11
Pa ne znam, verovatno sluze kao reklama na profilu.. ove godine je bas dosta njih trazilo te iste cizme
2019 03 11
Pa naravno da ima svakakvih. Ja sam jednom prilikom trazila sliku kako stoji odeca, a njoj bas mrsko da se slika... pa zeno, skloni onda sa profila. Ovde masovno stvari sluze kao mamac. A ja jedva cekam da obrisem.
2019 03 11
@vodavoda: Ne razumem zasto bi trebalo sklanjati stvari sa profila ukoliko ne zelimo ili ne mozemo da se slikamo u njima. Prodaju se stvari koje su nam male, velike, ne stoje nam više dobro i sl. Uostalom čemu služi fotografija kada u 99% slučajeva nismo niti iste visine niti građe. Kakva slika se dobije kada neko ko je npr visok 1.60m sa grudima recimo F korpe "pokazuje na sebi" kako stoji haljina od 1.20m, a kupac je npr 1.80 sa grudima sa korpom B.
2019 03 11
Ja nisam trazila ni da se slika u jaknici ni nista Samo da mi posalje sto je i bio dogovor A onda je rekla da nece da proda O tome se radi
2019 03 11
Ne radi se o tome da je njoj malo, veliko ili tako nesto slicno, nego da je njoj bezobrazno mrsko. Pa nasamarila te, ovde ima izgleda najvise takvih. To bi trebalo odmah sankcionisati. Neces da prodas predmet, a dalje ti je u ponudi? Ne odgovaras na poruke povodom kupovine? Admin bi trebalo odmah takav predmet da obrise.
2019 03 11
1 2