Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Boze sacuvaj

Hitno mi je bio potreban neki kais i nasla sam ga na sajtu kod prodavca koji prodaje samo italijanske stvari. Bilo mi je zgodno jer mogu u Beogradu da ga preuzmem. I dogovorimo se mi za isti dan posle podne. Ja nisam stizala pa sam pitala mozemo li da pomerimo za 20 minuta nalazenje. Rekao je da je bolje da pomerimo za sutra jer njemu ne odgovara. Rekoh dobro. Dogovorimo se za sutra. Ja radila trecu smenu i malo mi je bilo cimanje da idem da preuzmem kais oko 13h. Nisam se naspavala ali kais mi jednostavno treba sto pre, pa sta sad. Prodavac mi nije odgovorio ni na jednu poruku tog dana kada je konacno trebalo da se nadjemo na njegovoj adresi. Zvala sam, nije bio dostupan. Tek danas mi je stigla poruka da je dostupan. Ja sam dosla gde je trebalo da dodjem, prodavac je ispalio. Do koske sam se smorila! Pritom mu je cena bila 1500, nije neka sica pa da nekog mrzi da se iscima za te pare. Nije mi jasno o cemu se ovde radi.
2019 03 10
Skroz bezveze, ja sad iz principa ne bih uzela taj kais pa da crknem. Skroz nekorektno. Kupite negde drugde. Verujem da cete naci.
2019 03 10
Evo nasla sam jedva neki koji bi odgovarao i koji je slican. Ali bas sam se iznervirala.
2019 03 10
Ne vredi se nervirati. Mnogo puta se i ja iznerviram za najnebitnije sitnice na ovom sajtu, pa se posle sama sebi smejem. :)
2019 03 10
I na kraju krajeva. Vi niste nista izgubili, kais cete uvek naci. On je izgubio kupca. Tako da, lose za njega. ;)
2019 03 10
Šta da kažem, ja imam članicu u svom gradu (mali grad) ne radi lično preuzimanje. Razumem da neko neće da se vozika ali da ja platim poštarinu i da mi neko postexpresom šalje a da je iz mog malog mesta. E pa neću.
2019 03 10
I ja sam imala slicno iskustvo nazalost, jurila sam se bukvalno sa jednom clanicom danima da bi mi prodala haljinu, sou :D nista me ne cudi vise.
2019 03 10
> AppleRed: > Šta da kažem, ja imam članicu u svom gradu (mali grad) ne radi lično preuzimanje. Razumem da neko neće da se vozika ali da ja platim poštarinu i da mi neko postexpresom šalje a da je iz mog malog mesta. E pa neću. Ja volim kada je neko iz mog grada. Nekako mi lakše kada vidi stvar i tu nema dileme da li odgovara ili ne. Nije mi teško da se iscimam. A padne i kafa i ćaskanje, kao npr sa LunaLuBeka 😊
2019 03 10
> NinaKg: > > AppleRed: > > Šta da kažem, ja imam članicu u svom gradu (mali grad) ne radi lično preuzimanje. Razumem da neko neće da se vozika ali da ja platim poštarinu i da mi neko postexpresom šalje a da je iz mog malog mesta. E pa neću. > Ja volim kada je neko iz mog grada. Nekako mi lakše kada vidi stvar i tu nema dileme da li odgovara ili ne. Nije mi teško da se iscimam. A padne i kafa i ćaskanje, kao npr sa LunaLuBeka 😊 To je lepo. 😍😍😍
2019 03 10
Radi se o kretenu ,koji Vas zavitlava ..da se ne izrazim drugacije .
2019 03 10
> Ja volim kada je neko iz mog grada. Nekako mi lakše kada vidi stvar i tu nema dileme da li odgovara ili ne. Nije mi teško da se iscimam. A padne i kafa i ćaskanje, kao npr sa LunaLuBeka 😊 I meni se taj vid saradnje naj vise svidja
2019 03 11
Takođe volim kad je neko iz mog grada. Jeste da je Beograd ogroman i da je dzungla, ali ja zaista gledam da svakome izadjem u susret i da se vidimo. Volim kad se vidi predmet uzivo. Nema gde nisam isla radi preuzimanja, nema.
2019 03 11
Ja sam iz Kragujevca i trebalo je da idem nesto do Beograda i bas se pogodilo da se jednoj clanici svidi jedna moja haljina i naravno da sam joj predlozima kad vec idem da joj dam licno. Eto, nije mi bilo tesko😁
2019 03 12