Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

povedite racuna sa uputnicama!

da podaci onoga kome unapred uplacujete budu precizni,jer moze doci do problema u posti.Danas sam jedva podigla novac,jer mi je prezime navedeno pogresno..
2019 03 11
Meni redovno pogrese prezime, ali podignem bez problema. :)
2019 03 11
mozda zavisi od nivoa natakarenosti ptt sluzbenice u datom trenutku.. :s
2019 03 11
Ja nisam uspela da podignem novac u posti kada mi je napisano pogresno prezime..Nego je druga strana morala,ispocetka da odradi postupak uplate,i da duplo plati proviziju...Tako da da, treba itekako obratiti paznju
2019 03 11
sreca je sto sam imala sve podatke kupca kod sebe i bebu sa sobom,pa su me postedeli ujdurme tog tipa..
2019 03 11
U ala strogo vode racuna kad treba da isplate novac! To naravno ne znaci da upozorenje nije na mestu 😉. Jos jedno, povedite racuna i sta placate postexpressu. Moj problem je bio sledeci, na uputnici stoji masa 380g i ptt 150,00din, a kurir naplacuje 240,00din! Srecom brzo se trgnem i prvo proverim gramazu, a onda i vidim lepo pise. Pozovem da se vrati i on kaze ovako "ali meni pise u spisku 240,00". Obzirom da je i nesposoban za resavanje problema na licu mesta (mogli smo jednostavno da pozovemo njegovu seficu, proverimo na kucnoj vagi) ja sam danas morala da idem u postu i ispravljam njihove krive drine. Dakle gresku su priznali, ali eto nisu imali drugo resenje do da me cimaju kao budalu. Proveravajte!
2019 03 11
Da, ja sam bas nedavno pisala o tome da kada mi je jedna haljina stigla gramaza je bila 0.5g, a kada sam je vracala jer ne odgovara bila je 220g.
2019 03 11
Meni su u imenu "pojeli" jedno slovo i sluzbenica mi nije pravila problem.
2019 03 11
Da li mozda neko zna kolika je provizija na post net od 5000din?
2019 03 11
Mislim da je 250
2019 03 11
Ala deru!
2019 03 11