Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pomoc!Drzavni ispit!

Devojke da li je neko polagao strucni ispit za visoku zdravstvenu skolu /visu medicinsku u zavodu za javno zdravlje u Beogradu? Koja ste pitanja imale za opsti deo? Molim vas pomagajte 😓
2019 03 21
Izvini, prikljucujem se temi 😉 interesuju me pitanja za doktore stomatologije, strucni deo...polazem u aprilu, ne znam odakle da krenem 🙂
2019 03 21
Ja sam polagala pre 2 godine, bilo je veoma lako, za moj smer babice. Bilo je na zaokruzivanju, i uglavnom su najduzi ponudjeni odgovori bili tacni. To su mi cak neke devojke dok smo cekali ispred rekle :D. Ja nisam polagala ono pravo ili kako se bese vec zove jer sam polagala strucni ispit za srednju, i onda su me oslobodili. :)
2019 03 21
Hahahaha jojj makar taj pravni deo kad ne bi polagale :D mene nece sigurno, zavrsila sam gimnaziju ☹
2019 03 21
Opustite se, ništa nije teško osim čekanja na prozivku, ponesite vodu, neku gricku. Za stručni deo nema sekiracije ako ste lepo učile fakultet, pitanja su zaista krupna, nema cepidlačenja, a za pravni deo pročitajte priručnik, malo zakone, podele na primarnu, sekundarnu i tercijernu zdr. zaštitu, krivičnu odgovornost lekara itd. Stvarno je sve lako, makar meni bilo, doduše davno sam polagala no ne verujem da su nešto pooštrili kriterijume. Kad ste mogle da završite tako teške fakultete, stručni ispit je boranija, spremićete ga uz kafu.
2019 03 21
Ja sam poslala uz ostalu dokumentaciju overenu fotokopiju uverenja o polozenom ispitu sa srednjom školom i bila oslobođena tog dela. Nadam se da je jos uvek tako, jer je onaj deo uzasno dosadan :')
2019 03 22
Hvala na savetima 🙂 Doktore stomatologije ispituju 3 komisije, od kojih je jedna bas stroga.. traze sitnice i obaraju. Ali, ako sam baksuz da pripadnem bas toj, onda sta da radim 🙂
2019 03 22
Ja sam zavrsila srednju i visoku medicinsku skolu, iskreno oba ispita su bila laka, i nisam cula da je neko pao. Za fakultete ne znam, ali ako su se ispiti pregurali,i ovo ce . Srecno :")
2019 03 22
> FashionStory: > Hvala na savetima 🙂 Doktore stomatologije ispituju 3 komisije, od kojih je jedna bas stroga.. traze sitnice i obaraju. Ali, ako sam baksuz da pripadnem bas toj, onda sta da radim 🙂 Ma ne sekiraj se, samo sedi i čitaj i ponesi vodu :)
2019 03 22
Ja sam davno zavrsila i sad mi bas tesko pada da ucim ponovo i to ne samo opsti deo vec i strucni. Hvala devojke na savetima i podrsci.
2019 03 22
Ja sam zavrsila u julu prosle godine, staz tek prosle nedelje, ali sam sevec odvikla od ucenja, iskreno mi se vise smucilo. Hvala na savetima svakako i srecno svima koji polazu 😊
2019 03 22
Hajde, smučilo se, šta se voli nije teško... Stručni jest dosadan ali ništa komplikovano, pa te čeka, nadam se posao pa specijalizacija e tu ćeš tek da učiš i da se biješ u glavu od muke koliko si se odvikla a još posao moraš da radiš, deca, muž, obaveze, krpice hehehe. Ali moramo da učimo ako želimo da napredujemo. Srećno svima i ne sekirajte se devojke, položićete.
2019 03 22
Hahahahahaha slazem se, Srebrna, u potpunosti... ali zelim odmor od ucenja bar nekoliko godina do specijalizacije 😅
2019 03 23