Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto je problem?

Zasto je problem kada ukazete clanici (prodavcu) da spusti malo cenu jer je nesto isprano?Vidi se na slikama a mogu misliti kakvo je to ond uzivo... i pametuje kako nije isprano a vidi se na slici kakvo je realno stanje! Cemu bezobraznuk?
2019 03 23
Ako se već vidi stanje na slici, a prodavac ne želi da koriguje cenu, samo preskočite. Ne smatram to za bezobrazluk. Ima milion krpica na sajtu, nađete drugu :D
2019 03 23
> Dunjcika: > Zasto je problem kada ukazete clanici (prodavcu) da spusti malo cenu jer je nesto isprano?Vidi se na slikama a mogu misliti kakvo je to ond uzivo... i pametuje kako nije isprano a vidi se na slici kakvo je realno stanje! Cemu bezobraznuk? Kao sto kaze dd samo preskocite.Pretpostavljam da je neka stvar crne boje u pitanju,one bas brzo blede,a mali milion crnih stvari mozete da pronadjete ovde.Svakako bez nerviranja,znaci da vam ta stvar nije sudjena da je nosite.
2019 03 23
Hvala na ovim recima, smirile ste me malo :D A bas, sacekacu takvu stvar da se pojavi ponovo ovde ili negde drugde cu pronaci svakako :)
2019 03 23
To je problem ako je neko nekorektan. Manite se takvih. Posle vam uvali nešto zbog čega vi date negativnu pa se to uzvraća i ide tako do besvesti.
2019 03 23
Moje slike na mk, za razliku od drugih sajtova, izgledaju ocajno...ima stvari koje izgledaju staro, izbledelo, a zapravo su kao nove ili nove. Imam dve potpuno nove, nenosene crne rolkice koje na slikama izgledaju kao krpe :) Polomila sam se da ih bolje slikam ali nisam uspela...sada preostaje jedino da mi kupac veruje na rec :D Slike zavise od foto aparata/telefona, ugla slikanja, svetla, umeca ...... Ako niste sigurni da prodavac govori istinu, predmet potrazite negde drugde....
2019 03 23
> GabiProdaja: > Moje slike na mk, za razliku od drugih sajtova, izgledaju ocajno...ima stvari koje izgledaju staro, izbledelo, a zapravo su kao nove ili nove. > Imam dve potpuno nove, nenosene crne rolkice koje na slikama izgledaju kao krpe :) Polomila sam se da ih bolje slikam ali nisam uspela...sada preostaje jedino da mi kupac veruje na rec :D > Slike zavise od foto aparata/telefona, ugla slikanja, svetla, umeca ...... > Ako niste sigurni da prodavac govori istinu, predmet potrazite negde drugde.... > I ja ponekad imam taj problem, boje nekih stvari ispadnu ocajno, ako slikam po dnevnom svetlu crne stvari mi ispadnu bledo, a kad slikam pod sijalicom sve stvari imaju zuckasti ton 😂
2019 03 23
Uzasno mi ispadaju slike, cak i kad je dobro osvetljenje. Kad izbacim na krpice, boja se skroz izmeni, postane sivo zuta i slika bude skroz zamucena. Tako da je vrlo moguce da stvarno odeca nije izbledela
2019 03 23
Da i meni dosta puta na slici predmet ispadne kao krpetina ,a u realnosti je kao nova..Medjutim Dunjcika je u pravu,postoje odredjeni delovi gde se bas vidi da je nesto noseno,npr kod cipela.Po odredjenim delovima se vidi da je noseno i to nema veze sa losom fotografijom..Mada se ne prepirem ,nego se zahvalim i nastavim dalje potragu :)
2019 03 23
Slike mogu biti losije/lose i da samim tim nerealno prikazu predmet. Ako verujete prodavcu kupite, ako niste sigurni, kao sto su clanice vec rekle zaobidjite jer se to obicno zavrsi lose.
2019 03 23
Upravo tako, crna boja se jako "tesko" slika. Ako je clanica rekla da nije isprano a ima dosta pozitivnih ocena, verovatno ne laze.
2019 03 23