Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Radim,ali ipak ne radim

Udjem ti ja na onaj podforum razmene,i listam redom,kad ono oglasavaju se tamo clanice,a udjes na profil ono velikim slovima NE RADIM RAZMENE.Pa znaci kad ti nesto treba tad menjas,a kad neko hoce da ti ponudi tad se ne menjas.
2019 03 23
Pa, standard :D
2019 03 23
> Debela_devojka: > Pa, standard :D I jos kad im trazis razmenu,kao da im bubreg trazis.O,Boze me sacuvaj.
2019 03 23
> Ivanamile: > > Debela_devojka: > > Pa, standard :D > I jos kad im trazis razmenu,kao da im bubreg trazis.O,Boze me sacuvaj. E, takvima najviše volim da odgovorim kada one pitaju za razmenu. 😁😁😁
2019 03 23
Haha vala bas.Secam se da je neka clanica tako napisala ovo drugoj koja ne radi razmene ali je trazila razmenu velikim slovima napisala Vi bese ne radite,ne radite zamene 😂 moracemo i mi tako 😂
2019 03 23
> Ivanamile: > Haha vala bas.Secam se da je neka clanica tako napisala ovo drugoj koja ne radi razmene ali je trazila razmenu velikim slovima napisala Vi bese ne radite,ne radite zamene 😂 moracemo i mi tako 😂 Ja tako i radim, ako nešto ne volim to je ono "hoću kakim-neću kakim". 😁😁😁 Uvek takvima odgovorim upravo tako, tj. "Pošto Vi ne radite razmene, ne radim ih ni ja sa osobama kojima je to i naznačeno na profilu"- velikim slovima, uglavnom. Da se razumemo, nemam zaista baš ništa protiv takvog opredeljenja članica koje razmene ne rade, ali ako nešto ne radiš onda nije uredu ni da pitaš bilo koga za tako nešto samo onda kada to tebi odgovara. E, baš tada kada takvima odgovara onda meni ne odgovara, eto. 😉😊
2019 03 24
To mi je manje više ali kad vidim da mi je neko lajkovao stvar i pronađem u njegovim stvarima komad istog kvaliteta i vrednosti nekad i jeftiniju od moje i ponudimo razmenu, a odgovore mi NE RADIM RAZMENU - ODLEPIM!!! Ne vidim logiku!
2019 03 24