Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zanima me kako gledate ⬇️

Prvi put pišen temu ovde, ali me navela situacija od pre neki dan. Naime devojka je htela da se razmenimo, na šta sam pristila. Moja stvar je koštala 2x manje od njene, neću da zalazim u to čija je kvalitetnija. Mogu da ķažem za svoju da je stvarno, stvarno kvalitetna stvar, skupoceno plaćena, koju sam stavila budzašto čisto da bih se rešila što pre viška stvari. U naslovu i u opisu stoji kakva je stvar, kvalitet, poreklo, detljane slike, sve... Dobijam odgovor da članica menja samo za istu cenu kao njenu. Zanima me kako vi gledate kad radite razmene? Da li se merite prema cenama ili biste dali i za manje "cenjenu" stvar? Ja smatram da su cene na našim profilima čisto naša, lična stvar, evo ja prva kvalitetne i markirane stvari stavljam ni za šta samo da bih ih se rešila jer su mi višak. P.S. Ništa lično članici, samo su me zanimali vaši odgovori. Izvinite na podužem postu.
2019 03 27
Stvar zs stvar :) naravno, među ti uzeti lupam D&G za Terranovu ili tako nešto, ali da budu sličnog kvaliteta. Cene u razmeni ne gledam, jer su kod mene preniske, pa bih davala 5 krpica za jednu tuđu
2019 03 27
Nezgodno je baš iz razloga koji ste naveli- sami stavljamo cene na svojim profilima. Neko stavlja zaista niske cene da bi što pre prodao stvari, neko stavlja realne cene, dok neko precenjuje svoje i pri tome "spušta" tuđe. Treba imati uvek u vidu kolika je zapravo vrednost te neke stvari koja nam se svidi a uzeli bismo je u razmeni, bez obzira na cenu koja je navedena na određenom profilu, tačnije treba biti realan. Ako Vam se javi neko npr. za pantalone koje su kod Vas na profilu recimo 400din., a iste vrede duplo ili trodupliranih više i neko Vam za njih nudi npr. majicu koja realno vredi 200-300din. a na tom profilu je naznačena cena, lupam, 600din. onda je logično da ne pristanete na takvu vrstu razmene. Kod razmena bi zaista trebalo obe strane da budu realne, ali to je sve ređa pojava. Ja ću najverovatnije zbog baš takvih iskustava malo bataliti razmene, barem neko vreme. Bolje mi je da prodam pa za 300-300din, nego da dajem pet stvari za nečiju jednu, i samo iz tog razloga što je taj neko sam naveo svoju cenu koja nije baš realna.
2019 03 27
Stvar za stvar.. bez obzira na cenu, uvek naglasim da necu da radim doplatu ako je necija stvar skuplja od moje i onda clanice odustaju uglavnom.. gledam kvalitet i stanje, necu naravno dati svoju maltene novu (nenosenu) stvar za neku iznosenu. To vazi i u obrnutoj situaciji, ali cena je tu najmanje bitna. Moze neko da stavi i cenu od 500 evra, a da to realno ne vredi ni 1000 din.
2019 03 27
Nekako ipak gledam da cena bude približna. Bez obzira na potcenjivanje i precenjivanje, bezveze bi mi bilo da nešto svoje od 200 nudim u zamenu za tuđe od 1500 i obrnuto. Rado dajem i više svojih stvari u zamenu za jednu koja mi je potrebna, em dobijem nešto što želim, em se oslobodim onoga što mi ne treba. o:)
2019 03 27
Moja prva razmena je bila prosle nedelje i potrefilo se da je sve ispalo ok, meni su se svidele cizmice, clanica je ponudila razmenu za jednu moju majicu, cene su kod obe bile identicne i obe smo zadovoljne. Medjutim,da cena nije bila ista kod obe mislim da bih procenila stanje stvari, kao i @FashionStory,cene mozemo da pisemo i ovako u onako,slika pokazuje..
2019 03 27
Stvar za stvar, cena nije merilo kvaliteta... A i sto smo svi zakljucili, cene sami stavljamo proizvoljno 🤷‍♀️
2019 03 28
Stvar za stvar. Bitno mi je da mi stvar koju uzimam odgovara i da je lepo nosim. Šta mi vredi ako imam neku skupu stvar koja mi ne odgovara i samo zauzima mesto u garderoberu.
2019 03 28
Hvala dame, sa većinom odgovora se slažem i smatram da je stvar za stvar najbolja opcija. Hvala još jednom ❤
2019 03 28
> pufnastapufnica: > Nekako ipak gledam da cena bude približna. Bez obzira na potcenjivanje i precenjivanje, bezveze bi mi bilo da nešto svoje od 200 nudim u zamenu za tuđe od 1500 i obrnuto. Rado dajem i više svojih stvari u zamenu za jednu koja mi je potrebna, em dobijem nešto što želim, em se oslobodim onoga što mi ne treba. o:) Jasno je to meni, ali opet ja sam htela da dam baš kvalitetnu stvar, koja dosta vredi a gospođa/ica nije želela da menja jer je moja cena 500din a njena 1000, pa me zanimalo šta mislite o tome.
2019 03 28
Mislim da nas "ima raznih" ,:) :')
2019 03 28
U 90% slučajeva, stvar za stvar.. Osim ako nisu tipa cizme koje realno vrede vise vise od nekog laka za nokte.. Dogovor i komunikacija su kljuc :)
2019 03 29