Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

GLO cigarete?

Cao, devojke, da li neka ima iskustva sa GLO uredjajem? I kako vam se cini ako ste probale? :)
2019 03 27
Kontam da je to kao IQOS. Ja vejpujem, parim elektronske cigarete ali ozbiljne varijante, ne one frulice i mikrofone. IQOS puši dosta ljudi iz mog okruženja, prvenstveno zato jer su nam cigarete zabranjene, probala sam, meni lično je kao da pališ cigaretu na ringlu, isti trip, isti miris. Elektronikom sam prezadovoljna, nikada više ne bih zapalila duvan.
2019 03 27
Pa jeste kao IQOS Ali sam za IQOS cula da ostavlja cudan ukus u ustima. Ove sam probala, I okej su mi, planiram da uzmem. Samo me zanima da li te vuce da palis ove redovne... I kako su ljudi zadovoljna. Ja sam pozitivnije stvari cula za GLO nego IQOS. Mislim nisam ja toliko aktivni pusac, a bas mi odgovara to sto nema dima I smrada od cigara.
2019 03 27
Sve je u tvojoj odluci. Ako rešiš da ne pališ i ne kupuješ redovne, onda ni nećeš. Ako posustaješ, vratićeš se na redovne. Samo stvar odluke, pa onda bude stvar navike a navika je navika. Kako si se navikla na cigarete, navići ćeš se i na to. U svakom slučaju, bolje od redovnih.
2019 03 28
pa glo je isto sr.... ko i iqos, ja sam iqos pušila čitavih mesec dana i prodala ga i kad se već trujem uvek bi se pre trovala sa običnim cigaretama, na koje sam se i vratila nakon tih mesec dana nego bilo šta drugo... prvo i prvo bilo mi je gadno, ko neki jeftini čips sa ukusom roštilja ili piletine da palim :) , ne pušim inače unutra ali sam iqos pušila i samim tim mnogo više nego obične pljuge, zanimalo me šta je unutra pa sam i otvarala samu cigaru i ono ima neki deo kao duvan koji je tolko mali da ja ne znam ni šta tu i ima da sagori, ako se dobro sećam 3 različita filtera i neka plastika-folija srolana...u suštini ko zna šta je, niti piše na samoj kutiji količina nikotina ili bilo čega drugog nego samo kao duvanska masa...sve u svemu sumnjiva naprava i da, bile su mi baaš odvratne obične cigare al posle 2-3 dana sam se ponovo navikla usput, ne znam nikog ko je uspeo da ostavi obične pljuge uz pomoć toga, moj ćale je ostavio uz pomoć elektronske koju dimi i dan danas samo je uzeo neku jaku napravu :)
2019 03 28
Nije to za odvikavanje, niti planiram da prestanem da pusim dok god ne zatrudnim, davno sam to sebi rekla 😁 Ja bih vise to uzela jer nema dima I ne osecaju mi se ruke.. Bavim se sminkanjem I alergicna sam kad moram da klijente dodirnem lice, a tripujem se da mi ruka bazdi na cigaru, ma koliko god ih prala.... Meni je to glavni razlog sto bih uzela :)
2019 03 28
Cigara je cigara :D
2019 03 28
Da, cigara. A cigareta je cigareta. Nemam ništa protiv cigara kad me počaste. Protiv cigareta imam svašta i baš sam kliše ex cigaretomana, sama se sebi smejem koliko sam kliše. @IvanaCurcin Samo jake naprave mogu pasioniranog pušača da odviknu od cigareta. Najbolje ništa od toga. Vazduh je za pluća.
2019 03 29
Cigara u sislu prave kubanske mi je baš bezveze i nimalo mi se ne dopada, iako ih zbog muža uvek imam u kući, skupa, nepotrebna zajebancija. Cigarilose i cigarete volim i voleću ih do smrti. Od nečega mora da se umre.
2019 03 29
Lula, ali ne bih je baš punila duvanom hahahahaha. Volim sve što vole mladi.
2019 03 29
> Debela_devojka: > Cigarilose i cigarete volim i voleću ih do smrti. Od nečega mora da se umre. Kao nekadašnji pušač , koji je obožavao cigarete , (ovi su najgori zagovornici prestanka pušenja, znaaam ... )... slažem se da ništa lepše od trenutka kad se napravi pauza u radu, sedne, zapali, zamagli dimom a pogled u ništa , kuliraš .. A onda kad sam počela da ostavljam cigarete u pepeljari , a one dogore , pa palim drugu, treću .. pa sam nervozna što ne mogu da zapalim , plus budem na mestu gde videh kako zaista izgledaju pluća pušača ( iznutra ) * Videh kako je ta smrt u stvari jedno višemesečno mučenje , najbolnije , uz povraćanje od hemioterapije, naduvanu jetru, slabljenje do iznemoglosti kad je koleno uže od nekadašnjeg zgloba ruke , drhtiš, glava bez kose, trepavica i obrva ...Strašna , neizdrživa bol koji kida utrobu da se celu noć ječi i ludi jer više ni ne možeš da spavaš, ni da misliš ni da plačeš .. a nad glavom je samo želja da se živi još malo, još jedan udah , dok onaj s dugačkom kosom u crnom ogrtaču iz " 4 jahača apokalipse" čuči pred vratima bolesničke sobe...i čeka da se još malo mučiš (i tvoji najdraži s tobom) pa da te vodi u mrak. Znate li kako je strašno spavati sa takvim bolesnicima u bolničkoj sobi ( ja bila samo na ispitivanju) ? Nema reči da se opiše.. E takvu smrt neću, definitivno !!! Neću tako da umrem jer mi je bilo lepo da pravim pauzu i zapalim . Ako ću da mrem, biram srce .:) * Nikog ne zagađujem, emocije i osetljivost su dobre osobine , pritisak dobiješ s godinama od kolača i palačinki i od tog može da se rikne ..ali odjednom . Kad srce pukne , to je veliki BUM i traje par sekundi i odeš bez da mučiš sebe i porodicu koja će da brine o tebi mesecima i gleda te kako te rak mrcvari. E to je dobra smrt ako mogu da biram. :) Ali život podeli karte pa svako izvuče nekog keca .. ;) Naši stari su pušili i živeli 100 god ali tad se duvan nije tretirao ovim špecijama koje izazivaju zavisnost i rak.
2019 03 29
Mislim da ni te elektronske cigarete nisu ništa bolje , da su neispitane, baš smo zamorci ... a plastika koja je u njima sigurno nije "dobrica" za pluća. Niti je hranljiva .. :') Eto , znam da će me sadašnji pušači popljuvati, strašno mrzeti , mrko gledati ... ali strašno je da pušimo više nego Turci .. :') , više nego bilo koja zemlja u Evropi i žmurimo na savete lekara koji isto puše .. a deca nam puše još i pre rođenja . :( :( :( Zato sam uvek prva da u školi deci ogadim duvan slikama, pričama, pozovem iz Crvenog krsta da održimo predavanje roditeljima. Imam jednog u kući kojeg "napadamo" i deca i ja ,on puši od 17. god i hoću da izludim . Trenutno je na elektronici , ali ni to me ne smiruje niti mi briše slike iz bolničke sobe i zaista više ne znam šta da radim da ostavi to jer ne želim da ga izgubim. :'(
2019 03 29