Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ostavljate konstantno utiske članicama sa kojima često sarađujete

Imam par osoba koje redovno kupuju od mene, par osoba od koji ja redovno kupujem i par osoba sa kojima rado nekad uradim po razme u. Poale drugog utiska, prestanem da ostavljam, jer mi je nekako besmisleno da prečesto ostavljam istim osobama, a sve mi bzv da se druga strana ne uvredi. Jel vi ostavljate i nakon dosta saradnji makar i neutralne ili iskučirate posle druge kao ja ? :)
2019 03 28
Do sada sam ostavljala po dva,nisam ostavljala neutralni.Medjutim vidim da se to ovde radi,tako da ubuduce cu da iskoristim i taj neutralni.
2019 03 28
Iskoristim svaki utisak pri svakoj saradnji sa istom osobom, uvek. Iz najprostijeg razloga: zaslužuju to. Ali, kada imamo već +15, 20 saradnji (imam dosta takvih članica ovde) više se nema opcija za utiske, jer dva pozitivna i dva neutralna su odavno iskorišćeni utisci.
2019 03 28
I ja sam do sada ostavljala 2 . Zasto ne bih kad smo obe bile prezadovoljne 🙂 Imam i trecu saradnju sa istom clanicom ,i ostavicu joj i neutralan . Videla sam da i drugi to rade . Kad se prezadovoljan ,nekad je malo i 3 utiska 🙂
2019 03 28
Uvek ostavim, iskoristim i pozitivne i neutralne :)
2019 03 28
Joj meni je onaj neutralni ruzan, ja kad ga vidim onako ravnodusnog nije mi dobro pa sam zamolila clanice sa kojima saradjujem cesto da ga izbegnemo i slozile su se 😁.
2019 03 28
> LunaLuBeka: > Joj meni je onaj neutralni ruzan, ja kad ga vidim onako ravnodusnog nije mi dobro pa sam zamolila clanice sa kojima saradjujem cesto da ga izbegnemo i slozile su se 😁. Isto, mene asocira na losu saradnju, ali kao ajd nije bash za negativnu 😁
2019 03 28
> LunaLuBeka: > Joj meni je onaj neutralni ruzan, ja kad ga vidim onako ravnodusnog nije mi dobro pa sam zamolila clanice sa kojima saradjujem cesto da ga izbegnemo i slozile su se 😁. Da i meni je nekako otužan :D a ja i ne znam.kad nekim već četvrti put imam saradnju šta bih pisala. Napišem prvi put odličan kupac, za 10, drugi put ponovljena sjajna saradnja, šta već treći put da pišem? :D
2019 03 29
Nekim članicama znače i ti neutralni utisci sa tekstovima da su saradnje ponovljene i da je sve ok, a nekim članicama eto tako nešto nije uopšte ni bitno jer se svakako ne dodaje na broj pozitivnih utisaka. Meni lično je svejedno da li će mi se takav utisak napisati, ali ja ih iz najosnovnijeg poštovanja uvek pišem.
2019 03 29
Samo ta 2 pozitivna ostavim, ne svidja se ni meni neutralan x-)
2019 03 29