Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Prodaja na drugim sajtovima

Da li je neko ikada uspeo nešto da proda na nekom drugom sajtu? I ako jeste, koji je sajt u pitanju? Pre par dana sam postavila oglase na lalafou, stanje je užasno, dobila sam milion poruka, neverovatno je da svi pitaju da li može niža cena i kada kažem da može odjednom se više ne jave... pritom javaljaju se ljudi sa mnogo čudnim imenima 😏 Volela bih da čujem Vaša iskustva? Takodje, kako vam ide prodaja ovde? Meni nikako, dobijem mnogo poruka u toku dana, a onda i te osobe nestanu. Stvarno ne znam u čemu je problem.
2019 03 28
Ovde extra, na drugim sajtovima sve mi ide, osim garderobe, uglavnom tehnika, igračke , brbi oprema na KP.. probaj na Kupindu, kažu da ide dobro..
2019 03 29
Meni niko nije kupovao garderobu za sad, a na ovaj sajt se bas mucim da postsvim oglas. Na limundu sam prodala krevetac. Sa ostalim nemam iskustvo. Ovde se nista ne desava. A i ne ide mi postavljanje nikako. 😞
2019 03 29
Ne dopada mi se što na kupindu naplaćuju proviziju. Jednom sam prodala košulju za smešnih 200 dinara, plus što mi je pošta daleko još i proviziju da platim. Iskreno ne isplati mi se.
2019 03 29
IZ kog razloga Vam ne ide postavljanje oglasa?
2019 03 29
Na Kupujem Prodajem. Na lalafo sam postavila oglase pre vise od godinu dana i prodala 3 stvari. I onda je stalo. Taj sajt je inace uzas, pojavile su se neke greske, ja im pisala, rekli popravice ali od toga jos uvek nista. Inace, dobijam stalno poruke i sad sam ubedjena da oni definitivno imaju neki softver koji tako s vremena na vreme salje poruku "Jel aktuelan?". I svaki put isto. Ne znam da li se jos nekome desavalo ali ja baaas cesto dobijam poruke te sadrzine. Poceli su da me bas nerviraju. Prodala sam par stvari i preko Halo oglasa, mada tamo vise ide tehnika i sl.
2019 03 29
Ja prodajem jos i na kupujem prodajem i na lalafo. Na kupujem prodajem ide prodaja ok, i stvari i tehnike... A na lalafo jako slabo... jedna stvar u mesec dana...
2019 03 29
Kupujem Prodajem i Limundo. Uz ovaj sajt. Za sada, sasvim solidno mi ide prodaja ovde što se garderobe, obuće, šminke tiče. Na Kupujem Prodajem sam prodala telefone, idu i neki kućni aparati ok takođe, a na Limundu ide sve uglavnom solidno. Vidim da ste pitali i u čemu je problem kod prodaje. Mislim da su cene u većini slučajeva naš glavni problem, svidi nam se dosta toga i rado bismo to nešto i kupili, ali finansije dosta "koče".
2019 03 29
Limundo i kupujem prodajem. Ovde ide slabo, ali nema veze, opusteno :")
2019 03 29
Na limundu ide lepo prodaja ukoliko želite i ukoliko ste spremni da jeftino prodajte (mada idu i skuplji predmeti). Meni lično odgovara jer skoro svake nedelje prodam po par stvarčica i rešim se viška. Čini mi se da su na ovom sajtu malo nepoverljivi kada je nešto baš jeftino jer odmah misle da ima neku manu. :) A da, ovde generalno slabo ide prodaju u poslednje vreme. :|
2019 03 29
Lalafo je katastrofa. Isto jedna poruka i dalje nista. A još pun prevaranata. Administracija se ne bavi uopšte regulisanjem pravila ili prevarantima.
2019 03 29
Sta da pricam, meni je provozija bila 750 din. Ahahah... Postavim aukciju na limundu, nista se ne desi, verovatno sam preterala u ceni, ali kad vidim kolika mi bude provozija, stvarno mi pripasdne muka. Medjutim, lako je to uplacivanje, u posti, pa samo dopunim. E sad, sitnije stvari nisam prodavala tamo. Ovde sam zamislila da postavljam cipele i garderobu iz izlazaka, i tako ponesto. Stavila sam jedan poklon i ova dva predmeta sto mi i sad stoje i kraj. Poklon je otisao, ovo stoji. Sta god sam posle pokusala, i smanjivala mb slike, uvek problem bude materijali i tagovi. A savetovala sam se kako da napisem, i pisem po savetu.
2019 03 29
Ne razumem.zašto ti je to problem. Stavi tri tačkice na tagove i materijal ili samo po jednu reč i postavićeš. Nešto drugo verovatno ne radiš kako treba, ako neće
2019 03 29
Limundo . Prodala sam par stvari i na Kupujem Prodajem i preko Kupinda . Ovde nisam ništa prodala već mesecima pa se više i ne trudim da kačim nove stvari . Lalafo je užas , toliko su neorganizovani da se tamo ne usuđujem ni da kupim ni da prodam.
2019 03 29
Ovde su mi stajale letnje cizme niko ni da pita oko 5 lajkova mozda, stavim ih bzv na Limundo odu za 2 sata opcijom kupi odmah. Ovde mi odu jeftinije a skuplje na Limundu. U sustini ovde mi je najgore za prodaju
2019 03 29
1 2 3