Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Drage misljenje o dr sajtu

Moze li mi iko objasniti kako funkcionise kupindo,nista ne razumem. Stoje mi oglasi i niko ni da me pita za nestoo. Staznaci ono zeli? Znam da je limundo licitacija i tamo sam skontala da idu bas jeftinije stvari,a na kupindu sta ide? ☺️🥰
2019 03 30
Kupindo je klasična prodaja. Postaviš predmet po nekoj fiksnoj ceni. Onda, posle nekog vremena (ne znam tačno koliko dana) možes da staviš da je na popustu. Bitno je da tako uradiš ( a ne samo da promeniš u oglasu) jer je onda popust naznačen u pretrazi. "Želim" znači kao sviđa mi se, pa razmišljam. To ne znači da će taj neko to kupiti. Znači isto kao ovde "dodaj u omiljeno". Koliko znam tamo se ne pregovara ( bar ne mnogo) ni oko cene, ni oko načina plaćanja, ni dostave. Kao prodavac moraš da postaviš sve te opcije, a kupac mora da se složi tj. ako je kliknuo "kupi odmah" smatra se da pristaje na uslove prodavca. Nadam se da sam pomogla.
2019 03 30
...Ali je provizija 8% na prodati predmet, ako prodajete jeftinije stvari stvarno ostane malo...
2019 03 30
Moze da se pregovara, pises u inbox prodavcu i ako zeli spusti ti cenu i tad upotrebis opciju kupi odmah.
2019 03 30
Hvala punoo na informacijamaa 😊💋💋💋
2019 03 31
Ja sam imala profil ,jos uvek ga imam ,na KP ,i tu sam prodavala obucu ,jakne zimske . Evo sad sam ponovo postavila tamo slike ,pa cu videti kako funkcionise . Vec su mi se 2 devojke javile ,ali sam te stvari ovde sacuvala ,tj ,cuvam do cetvrtka za 2 clanice.
2019 04 02