Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Imam pitanje

Zdravo svima😊 Zanima me kada najranije mogu saznati da li sam trudna? Iskreno mi se ne ceka da vidim da li ce mi kasniti. Takodje me zanima koji test je najpouzdaniji?
2019 03 30
Mnogi proizvođači tvrde da njihovi testovi mogu pokazati rezultat već nakon 7 dana . Iskreno ja nikad ne verujem jednom testu, uvek sam radila 2-3 😄.
2019 03 30
Samo idite kod ginekologa, on ce vam odraditi najpreciznije testove.
2019 03 30
Uradite krvnu sliku, Beta hcg i znaćete, košta malo vipe od testa, ali je jedino 1000% pouzdano
2019 03 30
> Debela_devojka: > Uradite krvnu sliku, Beta hcg i znaćete, košta malo vipe od testa, ali je jedino 1000% pouzdano Slazem se.
2019 03 30
Moja sestra se testirala prosli petak, bio je negativan. Posto je vrlo nestrpljiva ponovila je posle dva dana, kad ono pozitivan! 😍Da bi posle toga otisla kod ginekologa koji joj je potvrdio ranu trudnocu od nekih tri nedelje! 😊😊😊
2019 03 30
> sestreSG: > Moja sestra se testirala prosli petak, bio je negativan. Posto je vrlo nestrpljiva ponovila je posle dva dana, kad ono pozitivan! 😍Da bi posle toga otisla kod ginekologa koji joj je potvrdio ranu trudnocu od nekih tri nedelje! 😊😊😊 Čestitamo! 🤗
2019 03 30
> Sara20: > > sestreSG: > > Moja sestra se testirala prosli petak, bio je negativan. Posto je vrlo nestrpljiva ponovila je posle dva dana, kad ono pozitivan! 😍Da bi posle toga otisla kod ginekologa koji joj je potvrdio ranu trudnocu od nekih tri nedelje! 😊😊😊 > Čestitamo! 🤗 Hvala ❤❤❤
2019 03 31
Hvala svima na savetima... SestreSG cestitam 😊❤️ Sta mislite da li mogu pomocu testa za trudnocu saznati posle 7,8 dana da li sam trudna? I ako je pozitivan, je l to nema sanse da je greska? Cula sam da moze da bude greskom negativan, ali pozitivan je uvek tacan 😃
2019 03 31
Pa, uradite, imate testove po 170 din u apoteci, meni su bili tačni uglavnom, kupite dva za svaki slučaj i uradite
2019 04 01
> Debela_devojka: > Uradite krvnu sliku, Beta hcg i znaćete, košta malo vipe od testa, ali je jedino 1000% pouzdano Da da.. I meni test nije pokazao a Beta hcg jeste...
2019 04 01
Moze da pokaze posle sedam dana.Meni je pokazao posle tri od kasnjenja mens.Samo bi bilo dobro prvi jutarnji urin ako radite posle sedam dana
2019 04 01
> MiciZara: > > Debela_devojka: > > Uradite krvnu sliku, Beta hcg i znaćete, košta malo vipe od testa, ali je jedino 1000% pouzdano > Da da.. I meni test nije pokazao a Beta hcg jeste... Trudna si?
2019 04 03
Jel ova devojka na kraju trudna ili nije? :D
2019 04 03
Uradila sam test i negativan je... ali je proslo tek 6 dana od zaceca.. i osecam neke simptome... da li moze preko ultrazvuka ovako rano da se sazna za trudnocu?
2019 04 04
1 2