Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koje preparate koristite?

Drage dame, zelela bih da cujem vas misljenja , sta koristiti za suvu kozu lica? Znam da ne deluje svakome isto ali volela bih da se posavetujem sta probati? U poslednje vreme bas imam taj problem...
2019 04 01
> Icka89: > Drage dame, zelela bih da cujem vas misljenja , sta koristiti za suvu kozu lica? > Znam da ne deluje svakome isto ali volela bih da se posavetujem sta probati? > U poslednje vreme bas imam taj problem... Ako niste probali kokosovo ulje probajte ga. Traje mnogo dugo, a jako prija koži. Ja ga koristim par meseci oduševljena sam. Imam utisak da lepo hidrira kožu a ne masti je previše. Plus što možete i na kosu da ga stavljate kao pakovanje pred pranje. Za sve je. 😊
2019 04 01
Obicnu pantenol kremu i spasila mi je lice Mesecima sam isla kod dermatologa nema sta nisam probala jer sma imala toliko suvu kozu na licu da je doslovno pucala i bila toliko zategnuta da sam jedva funkcionisala cak sam i inekcije primala Ali verujte mi na kraju mi je pomogao pantenol
2019 04 01
Hvala na savetima devojke :) .. Pokusacu na par dana da probem te preparate pa cu videti sta ce mi odgovarati najvise :) Iskreno , najvise me interesuje kako deluje kokosovo ulje , nisam nikada tako nesto probala za lice ? Obicno kokosovo ulje u onim malim bocicama ? :)
2019 04 01
Uriage krema spas za suvu kožu, posebno za lice
2019 04 01
Icka..Koristim kokosovo ulje,.Bas sam ga na jednoj drugoj temi nazvala multipraktik.Uzimala sam organik kokosovo ulje.Takodje sam stavljala uljanu ampulu vitamina E.Pa preko toga kokosovo ulje.Ali koza mi se posle nekog vremena zasitila.Vise mi odgovara za telo.Jedno vreme mi je bila dobra i multivitaminska krema apotekarska.To su povoljnije varijante.Ali najbolje do sada jeste skuplje ali i traje dosta dugo je Roc Pro-renuve krema.U Srbotrade apoteci je 3000 din.Naravno predlazem prvo probu sa testerima ako ih pronadjete jer nije jeftina da bi bacali pare. Inace kuburim i sa suvom kozom ,a i sa dermatitisom.Roc krema mi je spas.
2019 04 01
Ja imam potvrdjeno (isla sam na onaj skener, kakogod) suvu kozu lica. Probala sam bas svasta, i ovo Alverde ulje, i Mixa kremu za izrazito suvu kozu lica, razne mackalice i cuda...Kokosovo ulje ne jer zapusava pore. Dve najbolje kreme su plava Uriage (mislim da je promenila pakovanje) i LRP sa prebiotikom. Ova sa prebiotikom odgovara cak i mojoj drugarici koja ima masnu kozu, kako, ne znam :) Uglavnom, LRP je oko 1800, a za ovu prvu nisam sigurna.
2019 04 01
Sjajna krema, koristim za bebu, čudo od kreme, oko 1500 košta
2019 04 01
Olja, ne znam za ovo narusavanje barijere koze, moju cuva i te kako :)
2019 04 02
A, da, Olja, ulje kostica kajsija prodaju dvoje Kragujevcana, fb stranica je Plemenita ulja, tamo imate i cene. Decko je zavrsio hemiju, tako da nije amater :)
2019 04 02
Meni Uriage nije odgovarala.Ma to sa kremama je skroz individualna stvar.Ja ne znam sta sve nisam probala,pa cak i sama da mutim kreme,dok nisam pronasla pravu.
2019 04 02
Ah da Weleda od nara,mi je isto bila odlicna.
2019 04 02
> MinaMasa: > A, da, Olja, ulje kostica kajsija prodaju dvoje Kragujevcana, fb stranica je Plemenita ulja, tamo imate i cene. Decko je zavrsio hemiju, tako da nije amater :) Znaaam za njih, oni su mi na listi za sledecu kupovinu. Ulja se sporo trose pa mi treba vremena dok ne isprobam vise proizvodjaca. Hvala svakako 🌷
2019 04 02
Nema na cemu :)
2019 04 02
> MinaMasa: > Olja, ne znam za ovo narusavanje barijere koze, moju cuva i te kako :) Nadam se da vam nece napraviti oroblem na duze staze. Iz licnog iskustva govorim, gde sam mislila da mi odredjena krema savrseno prija kozi, za to vrem mi je ona samo povrsinki pomagala a napravila nevidjene probleme, bash sa ph vrednoscu koze i sa barijerom, i sad sam idaje u periodu zalecivanja koze vracanja u zivot. 😪💆
2019 04 02
1 2