Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta uraditi?Negativna ili ne?

Imala sam saradnju sa jednom clanicom.Narucila sam torbu od nje na koju sam cekala nekoliko dana da mi posalje(ali 'ajde ,nema veze).Torba mi je stigla u katastrofalnom stanju.Jako prljava,imaa neke linije od olovke za usne ili od neke bojice,ne znam ni ja.Inace torba je u bez boji pa je to sto je prljavo valjda jos upadljivije.Odmah sam joj poslala poruku u kakvom je stanju poslala torbu ,da ja ne znam da li su to fleke ili je ona toliko prljava i ako ne uspem da skinem-operem to,da cu joj torbu vratiti.Ona redovno ulazi na sajt ali ignorise moju poruku.Da li je za negativnu?Inace u opisu torbe je pisalo da je bez ostecenja.
2019 04 05
Probajte na viber, ili da je nazovete, ukoliko odbija bilo kakav dogovor, negativna kao kuca!
2019 04 05
I dajte nam link clanice, da znamo i mi da ne saradjujemo
2019 04 05
Mislim da treba da joj vratis torbu pa neka je ona pere. Ako odbije, ti zalupi negativnu
2019 04 05
Ne znam da li ima potrebe obeleziti gde je prljava?
2019 04 05
Da je ona malo isprljana ,ostecena ili sta vec, ne bih pravila problem,sve ja razumem,posebno jer ne kupujem novu torbu,ali ovoliko prljavo ne razumem zaista,pa da joj je cena i 50 dinara.
2019 04 05
> Volimpink: > I dajte nam link clanice, da znamo i mi da ne saradjujemo ne vredi,ne odgovara na poruke
2019 04 05
Ma kakvo pranje crno. Vrati joj torbu. Nema tu sta da se pere...
2019 04 05
Ima vec jednu negativnu. Jeste trazili dodatne slike te torbe ili samo ono sa sajta sto je stavila?
2019 04 05
> Lila9292: > Ma kakvo pranje crno. Vrati joj torbu. Nema tu sta da se pere... Ne vredi kada ne odgovara na poruke,kako da joj vratim?Da joj posaljem ,ona je ne preuzme i onda da platim dupli ptt?😔
2019 04 05
Vrati jos torbu bez bilo kakvog pokusaja pranja, i negativnu daj jer opis predmeta nije u stanju u kakvom je rekla da jeste
2019 04 05
> Lila9292: > Ima vec jednu negativnu. Jeste trazili dodatne slike te torbe ili samo ono sa sajta sto je stavila? Samo ono sto je postavila,smatrala sam da nema potrebe da mi salje jos slika,imala ih je par na sajtu,a i pisalo je bez ostecenja.
2019 04 05
> MajaB96: > Vrati jos torbu bez bilo kakvog pokusaja pranja, i negativnu daj jer opis predmeta nije u stanju u kakvom je rekla da jeste Ako budem vratila torbu ,platicu samo dupli ptt,jer je ona nece preuzeti,a meni ce se vratiti.
2019 04 05
Uvet trazi jos slika pored onih sto je okaceno, to je tvoje pravo.
2019 04 05
> MajaB96: > Uvet trazi jos slika pored onih sto je okaceno, to je tvoje pravo. Jeste,trazim ponekad,ali eto ovaj put nisam.
2019 04 05
1 2 3