Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ljudi koji obitavaju u tuđim debelim crevima

Sve počinje jako bezazleno, negde u osnovnoj školi. Prvo diže dva prsta 7—10 puta na svakom času. Biva pohvaljen/a od strane učiteljice, oseća se moćno. Onda se trend nastavlja do kraja osmog razreda, obično ima roditelje koji donose cveće nastavnicima, psihologu, ćak i tetkicama. U srednjoj školi razvijaju veštine ulazaka u čmarni kolutić (d' izvinete). Ne padaju svi profesori na šarm ove grupe ljudi, ali ima i onih koji vole laskanje. Na fakultetu trend opada, jer profe baš ne vole da ih žuljaju nečije patike ( više padajj na čari evrića), ali dotične osobe nadoknađuju propušteno svakodnevnim šetnjama po šefovoj guzici kad se zaposle, a vole malo i u svekrvu da zađu , kako bi bile što bolje snajke i pokazale se u punom sjaju. Primetila sam da se ova crta kod muškaraca vremenom gubi, valjda im se ogadi da prolaze kroz razne guzice. Neki dan na šalteru jedne državne institucije, primetih jednu debelocrevanicu kako se sa cvećem i čokoladom približava radnici, hvali njen nakit, smeje se kao da je rođenu majku videla posle 5 godina. Zamišljam je u Maxiju kako hvali kecelju kasirki da ne bi stajala u redu. Šta mislite o ovoj kategoriji ljudi? :D ne umem da budem takva, a vidim da njima, bte, sve glatko ide u svim sferama života hahahah. Pa, aj da čavrljamo malo
2019 04 06
Laskanje svima prija.Medjutim preterana laskanja su mi sinonim za neiskrenost,Tj neiskrene ljude.Ne volim ni direktne kritike od strane ljudi koji mi nisu bliski,odnosno od onih koji me ne poznaju dovoljno dobro.To mi je nevaspitanje.Sustinski,uvlakaci dobro prolaze cini mi se u poslu ali po pitanju prijateljstva ne.
2019 04 06
Mislis covecije ribice 😁, to je moj termin za ovakve osobe i rado ih se klonim u zivotu, nekako primete moje antipatije pa me i zaobilaze, ali ima ih ihi! Da ne budem pogresno shvacena, prilicno sam ljubazna, ali moj ton prilikom obracanja odaje postovanje a ne ulagivanje 😉. Da, najgora podkategorija ovih ljudi su mi muskarci covecije ribice, zenama to nekako moze i da prodje, a na muskarce sam alergicna, kad pocnu da mi podilaze sa "komplimentima" onim ljigavim osmehom istog trenutka mi se ukljuci alarm za nadmenost i oduvam ih u dve reci sa "budi normalan, zavrsicu ti" 😂. Nikako da shvate da to nije sarm!
2019 04 06
Joj fuj kakav naslov 😂 😂 Jelena je ukratko Rekla sve sto mislim :) s tim da sama Imam psobine ovih parazita odozgo,ali se nadam da me DD nece tu svrstati jer mi je nmotiv drugaciji 😂 Ja dolazim iz provincije 🥰 i secam se da sam,kad mi je admin resetovap zavoravljenu sifru koja mi je Bila potrebna za prijavu domaceg, a ja mislila da ce me izbaciti sa BG Univerziteta zbog neodgovornosti - pohrlila da zeni kupim kafu i neke kekse...gledala me posle zgranuto... Ali to sam videla da ljudi rade kad su zahvalni ... npr donesu sira,jaja, necega lekaru kad su srecni I zahvalni... E posle,vremenom,videvsi da se svet kvari, zahvaljujem se samo recima...u Rodi najcesce ...kad polazim,uzimam racun,obicno pogledam zenu I kazem brzo bilo sta - npr wow Kako su Vam lepi nokti/kakva dobra boja kose/marame Ili ako nista bar jao kako su vam lepe mindjuse...nesto...zenama ces ce,muskarcima redje I to u stilu kad sam s decom - I ti mozes da budes kao ovaj momak/covek/decak spretan/jak/doteran/pazljiv/plemenit sta vec... Nekako mislim da su ljudi dragoceni...ali od obaveza,nemanja/imanja...izgube se...i moras mnogo da kopas do svetlosti...zato ja zagrebem svakog dana pomalo...to mi je filozofija 🤗 Hahah bolest ne bira (ovo za sebe kazem) A u suprotnom smeru - propast,ja ni kompliment nw umem da primim, a kampli laskanje 🥰
2019 04 06
Ne mislim, naravno, na iskreni kompliment, gest u znak zahvalnosti, nekako se iz aviona vidi da li su sebični i koristoljubivi razlozi ili su iskrenenamere :D ija umem iz čista mira nekoga da pohvalim, da ga počastim i slično. Šlihtare ne volim, nikada nisam volela, posebno me na poslu izluđivalno kada neko na silu hoće da se nametne nadređenima nekom kvazi ljubaznošću
2019 04 06
Kada je neko ljubazan sa skoro svima, to mi je odraz dobrog balansa licnosti, ali kada se uvlaci jednoj grupi ljudi i u odredjenim situacijama, a bezobrazan je prema drugoj, koja nema sta da mu ponudi, onda mi je to grozno. Ako osoba koja je ljubazna sa svima, ogovara te sve ljude, onda je tracara koja ne voli samu sebe, niskog samopouzdanja, koja ne zeli da se menja i stvara svadje drugima, uguravajuci se da zauzme prvo mesto vodjena parolom- zavadi, pa vladaj. Znaci, tako delim ljubazne osobe, na vrste i podvrste 😂 Ja sam u korak sa godinama, kao i Lunalubeka, naucila da zauzmem stav- nemoj mi se uvlaciti. Uvek sam tu da pomognem, trazili mi ili ne, ali ne volim da crvenim od komplimenata i ne radim to da bi me neko uzdizao, sa sujetom sam *na ti*. Velike komplimente delim osobama koje mnogo vrede, a nisu svesne toga u potpunosti. Uopsteno, ne volim da hvalim ni sebe, ni druge, svako sebe prezentuje uopsteno stavom, ali najvise delima
2019 04 06
Volim da čitam Jacina pisanija, odišu dugogodišnjim iskustvom :) sve sročiš koncizno i potpuno realno
2019 04 06
Hvala DD, nemam dzabe 42,5 😂
2019 04 06
Bio sa mnom na faxu jedan takav, na kraju nam nije vise ni bilo gadno njegovo uvlacenje, on drugacije ne ume (sam je to izjavio jednom prilikom - eeej, dokle to ide!). I, na jednom ispitu, kod profesora koji je pun sebe (covek pomene kako zene vole alfa muzjake:)) kolega pita:" Profesore, ovakve poput mene?" Kaze ovaj, sazaljivo:"Nee, kolega, ovakve kao sto sam ja!" Smejalo se pola amfiteatra. Tako mu i treba kad se svuda gura. A, da, nije zavrsio, bar ne jos uvek, naisao na jednog koji nije ljubitelj takvih alfa muzjaka poput njega :D
2019 04 06
Sto se tice uvlacenja, svekrvi sam rekla da je mnogo teska i razmazena zena, razrednom staresini srednje cerke da se mnogo vredja, a na roditeljskom da su nam deca retardirana generacija 😂 Rezultat- svekrvina familija je na mojoj strani, ona samu sebe zna, nema vredjanja.. Cerkin drug misli da sam kraljica (sta se dogodilo na roditeljskom znaju samo roditelji, znaci- pricalo se o tome). Tako da- izrazite misljenje na adekvatan nacin (budite umereno kulturni), ne obazirite se sta ce ko reci ili misliti i ljudi ce Vas vise postovati. Uvek podjem od toga da se mnogi sa mnom nece sloziti, ali mi je jako tesko da idem NIZ(ispravljeno) dlaku nekome, zarad mog prosperiteta na drustvenoj ili materijalnoj lestvici, decijeg uspeha u skoli i slicnog. Valjda nisam ambiciozna 😂
2019 04 06
Valjda niz? Dlaku,mislim,ili kako ? Ako je uz onda mu je naopko 😂
2019 04 06
Mislim da je izraz uz dlaku :D ali ne znam da li je logično :D
2019 04 06
Uz dlaku ili niz dlaku, vazno da smo se razumeli 👍
2019 04 06
“Не веруј оном ко ти много ласка јер му је душа храпава ко даска,,. (Д)лаку ноћ
2019 04 06
Misliš: Će izginemo :D
2019 04 06
1 2 3