Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ljudi koji obitavaju u tuđim debelim crevima

> Debela_devojka: > Misliš: Će izginemo :D Hahahha to to :D
2019 04 07
Nema mi druge, ispravih 😅
2019 04 07
Čovek se uči dok je živ.
2019 04 08
Šta se dupeuvlaka tiče, nikad ih nisam volela a ni oni i one mene. Mada, pojam "dupeuvlačenja" odnosno da prevedem Debelu da ne bude fuj -"kolonotranzicije" (jer obitavanje zavisi od prilika i situacija) je veoma širok pojam i veoma podložan promeni, bilo situacionoj, bilo empirijskoj. Slažem se da to nije ljubaznost niti kultura niti asertivnost u komunikaciji jer dupeuvlake iliti POLTRONI su većma druga kategorija. Želim im dobru političku karijeru, mir u glavi imaju.
2019 04 08
Moram malo umetničkih sloboda, imam vremena ali može i "kolonotranzister" ili u duhu našeg jezika "kolonotranzistOr", crevni obitavač, fekalni plivač, neimalac, poltron, dupeuvlakač, rektalni-tuševalac (touche), dupeuvlaka, feko-admiralac... so be, so good, daleko lepa kuća, mada niko nije imun na to da mu se drugi uvlače u buljakis, malo prvo neprijatno a vremenom sfinkter popušta:) Zdravstvujte, sprdnja.
2019 04 08
Buhahhahahahahaha
2019 04 08
> jacaikaja: > Nema mi druge, ispravih 😅 Ajoj 😅 nije mi namera bila da ti idem ni uz ni niz dlaku 😅 nego kad god neko prica/pise, imam vizuelnu predstavu (nekad, u zavisnosti sta slusam, moram da mahnem iznad glave da mi se rasciste :)) i lepo vidim kako se dlake usprave i nakrive na suprotnu stranu ako je uz. Zato rekoh...ali je sporedna stvar sto se same teme tice... :* P.S. Jos uvek masem za slicice koje iskacu od Srebrnine besede 😅😅😅😅😅😅
2019 04 08
Ispravila sam zbog sebe, jesam pogresila, taj izraz ne koristim i nisam razmisljala da li sam tacno napisala, tj.da li je logicno, a nije. Znam da nisi imala nameru da prozivas, nego stvarno jeste nelogicno. Ja cesto idem UZ dlaku 😂
2019 04 08
> jacaikaja: > Ispravila sam zbog sebe, jesam pogresila, taj izraz ne koristim i nisam razmisljala da li sam tacno napisala, tj.da li je logicno, a nije. Znam da nisi imala nameru da prozivas, nego stvarno jeste nelogicno. Ja cesto idem UZ dlaku 😂 🥰🐳
2019 04 08
Prvo sam se nasmejala naslovu teme, a onda kolonotranzisteru 🤣🤣🤣.
2019 04 08
Ja sam se pocepala na izlaganje Srebrne, sve mi neke kolonoskopije u glavi od kad pročitah :)
2019 04 08
Dajte i vi vaše predloge x-)
2019 04 08
Ne moze se ovo nadmašiti 😂
2019 04 09
Može, može.
2019 04 09
> srebrna: > Može, može. Plačem od novosaznanja ovih "predivnih epiteta" za određenu "populaciju" (ne)ljudi, ili kako god... 😁😁😁 Dupelizac je već viđen "epitet", tako da ja tu ne bih imala šta didati- što bi se reklo: ne bih ja tu ništa dir'o! 😉😁😁😁
2019 04 09