Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Cena fiksna, jasno pise, ali pitaju opet koja je zadnja cena?

Desava mi se da me devojke u poslednje vreme stalno pitaju koja je zadnja cena, iako i na profilu i pored svakog artikla pise velikim slovima da je cena fiksna.. Isto kao i da ne radim razmene, pa sam morala da naglasim da necu na takva pitanja ubuduce odgovarati, ne jer nekoga zelim da uvredim ili da omalovazavam tudje stvari, jednostavno nisam za razmene zainteresovana stvarno i to i pise opet u naslovu profila i opet pored svakog artikla.. Ali ovo za cenu mi nije jasno, non stop stizu pitanja posle zelim, koja je zadnja cena, a pise da je fiksna..
2019 04 06
Mozda ne vide, ili ne zele da vide. Mozda bi i kupile da je malo jeftinije, nekome 100,200,300 din mnogo znaci, na vama je da li zelite da prodate predmet po nizoj ceni, valjda nam je svima u cilju da prodamo. Ja uvek spustim cenu ako me pitaju, ako ce to nekome znaciti, jer se od ovoga sigurno necu obogatiti. 😁 Ali ako vi smatrate da je to vasa poslednja cena, odgovorite im tako, ili im ponudite postarinu, sigurno ce se obradovati. 😊 Podsetimo se da ovo nije butik, nego sajt za prodaju krpica koje su malo nosene, ili nenosene. 😊
2019 04 06
Aha, razumem, i nudila sam ranije obicno tako neki simbolican popust naravno u ceni postarine na primer ili da ja platim postarinu.. Svakako jasno mi je da nije butik, ali sam upravo i napisala da su cene fiksne jer ljudi dodju pa traze tipa neku stvar koja je skroz nova za stvarno smesnu cenu, ali ja se trudim da izadjem u susret u nekoj normalnoj granici, pa oni "ispare", te me to i prvenstveno navelo da stavim da je fiksna cena..Da se ne bih sa nekim ubedjivala koliko stvar jeste ili nije vredna.. Ali nisam razumela da je to neka ta cifra sada od 300 ili tako nesto dinara, nego sam mislila da treba da spustim za 1000, a nisam od juce na sajtu na primer.. Svakako ste skroz u pravu, najlepse hvala na savetu, kada bi svi bili tako dobronamerni i uctivi, i obradovala ih postarina, gde bi nam bio kraj bile bi sve saradnje super.. Hvala najlep[e za odgovor..
2019 04 06
Ako je naglaseno da je cena FIKSNA, ne razumem zene koje pitaju za 'popust'. Ako nemas pare - ne kupuj. Kao i za sve u zivotu, tako i na krpicama - postoji skuplje i jeftinije. Mozes da jedes pljeskavicu za 120 dinara na 'ulici' a u restoranu ce ti istu naplatiti 800 din. Pa jel odete u restoran i kazete 'uuu sto ste skupi, na drugom mestu je 120, jel moze korekcija cene?' Ne? A zasto onda to ovde radite? @Podmladak, samo smireno i bez nerviranja ,:) Kad me neko pita za stvar od 300 din jel poslednja cena, kazem 'nije, moze i za 400 ako Vam vise odgovara'. Ne mislim uopste da je u pitanju nemastina koliko preteran bezobrazluk pojedinih koje bi da im stvar das za dzabe, po mogucstvu odneses do kucnog praga i otpevas nesto uz to.
2019 04 06
Mnogo je bitniji stav i nacin na koji komunicirate i postavite oglas. Ne znam koliko pratite forum, ali ovde su clanice misljenja da ih odbija opis kakav ste recimo Vi naveli. Sasvim je dovoljno malim slovima da napisete da niste za razmenu, bez uzvicnika. Cene Vam jesu prisupacne, to ste u pravu, ali uvek ce se naci neko ko zeli da prodje jeftinije pa ce i da pita za popust, morate toga da budete svesni. Meni se recimo mnogo dopao ovaj Mango bolero pre par meseci i trebao mi je za vencanje. Cena je odlucna, a on je prelep stvarno. Ali kada sam procitala u opisu ona velika slova sa sve uzvicnicima, odustala sam odmah. Prosto, to je neki prvi utisak i vecini se to ne dopada. To je samo moje misljenje, bez namere da se uvredite.
2019 04 06
Vase je pravo da svoju stvar cenite onoliko koliko vi smatrate da treba. Ako vi smatrate da to vredi 5000 uradite tako, to vam ne moze niko zabraniti. Isto tako i vi znate koliko mozete spustiti cenu odredjenom predmetu. Vas profil, vasa stvar :) Meni iskreno da mi neko ponudi besplatnu postarinu, ja bih se bas obradovala, neko ni to ne zna da ceni... A to isparavanje je isto normalna pojava ovde, nista me vise ne iznenadjuje 😁
2019 04 06
> irenasara: > Mnogo je bitniji stav i nacin na koji komunicirate i postavite oglas. Ne znam koliko pratite forum, ali ovde su clanice misljenja da ih odbija opis kakav ste recimo Vi naveli. Sasvim je dovoljno malim slovima da napisete da niste za razmenu, bez uzvicnika. Cene Vam jesu prisupacne, to ste u pravu, ali uvek ce se naci neko ko zeli da prodje jeftinije pa ce i da pita za popust, morate toga da budete svesni. > Meni se recimo mnogo dopao ovaj Mango bolero pre par meseci i trebao mi je za vencanje. Cena je odlucna, a on je prelep stvarno. Ali kada sam procitala u opisu ona velika slova sa sve uzvicnicima, odustala sam odmah. Prosto, to je neki prvi utisak i vecini se to ne dopada. > To je samo moje misljenje, bez namere da se uvredite. Ne vredjam se naravno..I nisu velika slova da bih ja Vas ili bilo koga time uvredila, ili posto je u pisanom zargonu velika slova izjednaceno sa vikanjem na nekoga, to cu korigovati, ako to odbija clanice, nije mi bila namera da nekoga sada vredjam, krajnje sam korektna i ljubazna znaju svi koji su sa mnom ostvarili saradnju.. Ali, to je proisteklo iz toga sto vec zaista sam napisala velikim slovima, jer su me i pored malih slova recimo devojke stalno bombardovale pitanjima za razmene.. I onda ja besomucno ali zaista ljubazno odgovaram da nisam zainteresovana, i onda iste clanice pitaju po pet puta..
2019 04 06
Kad je navedeno da je fiksna cena onda ne pitam za popust ali uglavnom ako nije pitam za snizenje tipa 200 din cisto zbog postarine i ako ne spuste cenu kupim po punoj ceni ako je clanica ljubazna A ako mi drsko odgovori necu uzeti pa da mi i za dzabe da 😂
2019 04 06
> pufnastapufnica: > Ako je naglaseno da je cena FIKSNA, ne razumem zene koje pitaju za 'popust'. Ako nemas pare - ne kupuj. Kao i za sve u zivotu, tako i na krpicama - postoji skuplje i jeftinije. Mozes da jedes pljeskavicu za 120 dinara na 'ulici' a u restoranu ce ti istu naplatiti 800 din. Pa jel odete u restoran i kazete 'uuu sto ste skupi, na drugom mestu je 120, jel moze korekcija cene?' Ne? A zasto onda to ovde radite? > @Podmladak, samo smireno i bez nerviranja ,:) > Kad me neko pita za stvar od 300 din jel poslednja cena, kazem 'nije, moze i za 400 ako Vam vise odgovara'. > Ne mislim uopste da je u pitanju nemastina koliko preteran bezobrazluk pojedinih koje bi da im stvar das za dzabe, po mogucstvu odneses do kucnog praga i otpevas nesto uz to. Pa iskreno i ja sam pomislila slicnu stvar..Pise da je cena fixna, i ponudim eto nekada postarinu da platim na svoj racun, ali bukvalno se desava da me stalno pitaju ili za razmene, ili da spustim cenu iako pise, i to je eto proizvelo velika slova, i kako clanica kaze eto nju je to odbilo, znaci i to sam nesvesno uradila i time odbila kupce, ne zeleci naravno da ikoga uvredim, ali jesam.. Hvala vam puno divne ste, i sve ste u pravu stvarno..
2019 04 06
I mene clanice pitaju za popuste i za razmene. Uvek ljubazno odgovorim i mislim da to mnogo znaci. Na neke artikle mogu da dam popust, neke sam vec snizila do maksimuma. Mislim da lepa rec i gvozdena vrata otvara i da je to najbitnije kako se prodavac postavi prema kupcu
2019 04 06
> leptirica: > I mene clanice pitaju za popuste i za razmene. Uvek ljubazno odgovorim i mislim da to mnogo znaci. Na neke artikle mogu da dam popust, neke sam vec snizila do maksimuma. Mislim da lepa rec i gvozdena vrata otvara i da je to najbitnije kako se prodavac postavi prema kupcu Slazem se zaista..I ja uvek odgovaram ljubazno jer smatram da je to korektno i pre svega vaspitano, i ponudim eto postarinu na kraju na svoj racun.. Ali sam stavila velika slova kada je postalo veoma ucestalo pitanje za razmene bukvalno je svaka poruka bila za razmenu, iako je pisalo da ne radim, i na svaku sam ljubazno odgovarala, ali na kraju sam stavljajuci velika slova eto ostavila utisak da sam neprijatna ili drska sto mi nije bila namera.. nego me zbunjivalo to sto iako pise da je cena fiksna, opet pitaju koja je zadnja cena, pa nisam ukapirala da li treba da je prepolovim, ili sta se ocekuje ako me kapirate.. P.S. Hvala i clanici irenasara,na dobronamernom savetu, zao mi je za bolero eto Vas sam oterala na zalost, ne zbog toga sto ga nisam prodala vec jer Vam se dopao a imali ste utisak da sam neka babaroga po mom nastupu.. Evo ispravila sam na mala slova i jedan krajnje ljubazniji ton, tako da hvala najlepse na savetu..
2019 04 06
Ja licno ne pisem da su cene fiksne, hocu da spustim ako zatraze ali normalnu neku cifru. Ja sam zapazila da spustanje cene traže clanice koje jednu stvar prodaju za 2000-3000. I obicno mi se dešava da ispitaju sve, traze nizu cenu, i kad spustim ne odgovore nista.
2019 04 06
@ ninav. isti slucaj, to sa trazenjem nize cene, premeravanjem i dodatnim slikama, sto naravno najljubaznije sve odgovorim i odradim, a ne dobijem ni hvala, zato kazem samo "ispare" i to je to.. Pa ja na primer stavim da je cena fiksna jer sam ja sama prethodno i spustila za 500 dinara recimo neku stvar.. I onda OK ako me neko pita da li moze gratis postarina ili neko spustanje cene u normali, ali nisam to ukapirala pitanje koja je zadnja cena.. naravno da one koji kupuju zanima sto niza cena koju cu ponuditi u dogovoru, ali meni nekada ne odgovara da predmet dodatno snizim jer je vec maksimalno snizen na primer u skladu sa stanjem, tj da li je sasvim novo, noseno jednom ili dva puta..
2019 04 06
> Podmladak: > > leptirica: > > I mene clanice pitaju za popuste i za razmene. Uvek ljubazno odgovorim i mislim da to mnogo znaci. Na neke artikle mogu da dam popust, neke sam vec snizila do maksimuma. Mislim da lepa rec i gvozdena vrata otvara i da je to najbitnije kako se prodavac postavi prema kupcu > Slazem se zaista..I ja uvek odgovaram ljubazno jer smatram da je to korektno i pre svega vaspitano, i ponudim eto postarinu na kraju na svoj racun.. > Ali sam stavila velika slova kada je postalo veoma ucestalo pitanje za razmene bukvalno je svaka poruka bila za razmenu, iako je pisalo da ne radim, i na svaku sam ljubazno odgovarala, ali na kraju sam stavljajuci velika slova eto ostavila utisak da sam neprijatna ili drska sto mi nije bila namera.. > nego me zbunjivalo to sto iako pise da je cena fiksna, opet pitaju koja je zadnja cena, pa nisam ukapirala da li treba da je prepolovim, ili sta se ocekuje ako me kapirate.. > P.S. Hvala i clanici irenasara,na dobronamernom savetu, zao mi je za bolero eto Vas sam oterala na zalost, ne zbog toga sto ga nisam prodala vec jer Vam se dopao a imali ste utisak da sam neka babaroga po mom nastupu.. > Evo ispravila sam na mala slova i jedan krajnje ljubazniji ton, tako da hvala najlepse na savetu.. Nema na cemu stvarno, i meni je zao sto nisam kupila bolero kada mi je bio potreban, i zao mi je sto mi taj prvi utisak zbog velikih slova nije dao da ipak kupim nesto sto mi se u tom trenutku bas uklapalo u stajling. Tvoji utisci govore o tebi i to je sasvim dovoljno, bice prodaje, a na pitanja o razmeni nemoj ni da odgovaras. Ne moze ti niko zbog toga zameriti ako si napisala da nisi za razmenu. Posebno ako te to vise puta pita ista clanica. Svako dobro ti zelim.
2019 04 06
@ irenasara Hvala puno, takodje i ja tebi sve najlepse zelim, i hvala na dobronamernim savetima najiskrenije jos jednom.. Pa nije bila tvoja greska, moja je sto sam ostavila takav prvi utisak, ali dobro bice jos saradnji nikad se ne zna, sto kazes bice prodaja i kupovina.. Meni je drago da ste mi sve vi ovde dale iskrene i dobronamerne savete, to vredi ovde na sajtu vise nego bilo kakva prodaja veruj mi, kada pronadjes osobe koje su stvarno iskrene i tu su da ti pomognu i da te posavetuju bez predrasuda i sebicluka.. Hvala jos jednom puno, usvojila sam primedbe svakako, i tebi puno uspesnih saradnji i sve najlepse od srca zelim..
2019 04 06
1 2 3