Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Cena fiksna, jasno pise, ali pitaju opet koja je zadnja cena?

@ Debela_devojka Apsolutno se slazem sa Vama, sve je tako zaista.. Ni ja nemam problem sa stvarima kao takvim, a ima ljudi koji postave predmete pa sklanjaju kao nece da prodaju, pa sta ga postavis onda ako ti je prirastao srcu.. I ja sam tako puno stvari prodala po jako niskim cenama zaista, i ovo je kao ostalo, spustam ja sama sukcesivno cene naravno, a poklone sam pokusala da radim iz najbolje namere i verujte da mi se desilo par puta da mi se vrati stvar tj da neko ni postarinu nije hteo da plati..
2019 04 07
Ja uvek (fino i kulturno, nadam se) pitam za popust... Pa ako može,može, a ako ne, onda ok. Nikada ne pitam i ne maltretiram prodavca za nešto što neću kupiti. A pitam za popust baš iz razloga što ovde nisu butici pa da ne ide, a kad pazarim nešto, uglavnom je to više stvari, pa onda po meni, ima rezona pitati za popust. Ja na ovo gledam kao na buvljak, a tamo se ne ide bez cenjkanja... 😁
2019 04 07
@Sara20 ..I ja gledam kao na buvljak :D Svi mi ovde mislimo da smo nevidjeno povoljni,pa i ja.Ali sta god mi mislili,kupci su ti koji procenjuju,sta ce koliko da plate,Normalno na nama je da li cemo da prodamo za ponudjeni novac.Takodje i sama potraznja,diktira sta ce koliko da kosta..To vidimo po mnogim krajnje nekvalitetnim krpicama koje su trendaske,a prodaju se za veliki novac. Gledam uvek da izadjem u susret po pitanju cene,ne zato sto sam dobrotvor,nego sto i ja imam interes naravno.Desilo se nekoliko puta i da nisam htela da spustim cenu iz razloga jer smatram da su na bas donjoj granici. @Podmladak.Ja sam sklanjal stvari koje sam kacila,nisu mi prirasle srcu,ali necu da ih prodajem u rangu jedne trulex krpe.Jer za te pare mogu da kupim samo paklu cigara ili dva korneta od jagode ili tu trulex krpu.Tako da kada se presaberem ipak odlucim da cu da ih i dalje nosim.
2019 04 07
@ jelena2606 Kapiram to, i postujem, i ja sam tako baggy dzemper davala za 500 dinara, nista mu ne fali i onda skonntala pa bolje da ga ja nosim kada mogu nego niko da ga ne kupi a bombarduju me pitanjima da li ima rutice, da li je izvucena zica, da li odgovara mojoj visini i tezini i tako to.. No mislila sam na neke predmete koje devojke postave kao "terendovske" da namame kupce pa kao se onda predomislile i ne prodaju ih, pa proberite nesto drugo, ne bih ipak da prodam to..pa sta ga stavis onda, napisi nijhe za prodaju to mi je samo za "izlog i reklamu" i cao :D
2019 04 07
Upravo bas tako kao sto ste napisali u prvom pasusu!Bar cu da ostavim,pa cu u odlicnoj majici ili pantalonama da setam psa po parku ili sa detetom da se valjam po travi ,:) Prvo sam postavljala predmete s namerom prodam nesto pa isto ovde kupim u istom rangu ili slicnom..Onda sam shvatila da je to naucna fantastika..Tako da sam gomilu poskidala i i nastavila da nosim :)
2019 04 07
Eto, kako smo različiti svi, a ja kad nešto prestanem da nosim, gotovo :D ako mi je dojadilo, daću samo da ne gledam :D imam tako neke krpuce, koje su vremenom počele da me nerviraju, bukvalno popizdim kad ih vidim u ormanu :D :D i pre bih to prodala što mi tako ide na živce da kupim truleks krpu ili pastu za zube, samo dane gledam te stvari :D verovatno neki kompleks, dobro mi nekada stajale, sad kao slonu, pa da ih ne vidim hahahahaha
2019 04 07
Postoje i takve stvari Debela,sa kojima nikada nisam kliknula,iako su dobrog materijala,skupo placene ili koje su mi dosadile bukvalno.Ali ima i onih koje su mi odlicne ali ih retko nosim.E takve stvari sam poskidala sa profila.
2019 04 07
Pa i razmišljam da skinem neke stvari, mada sve što sam stavila ili mi malo ili ne nosim ili sam kupila iz hira pa se pokajala. Ali iako stavim zaista razumne cene ništa. Gledam neke krpe, bez uvrede, prolaze brže za duplu cenu. Nema tu logike više. Puno nas, različite smo.
2019 04 07
Pa evo primer i sa moje strane, pored nekih vec nosenih predmeta, koje mi je zao na kraju da prodam, kako vec objasnih ranije i zasto, kao okacim neke cipele italijanske koza sve zivo, stikla od koze, a plus moderne i stavim nikada nosene u pola cene, jer su kao stajale u kutiji eto pa da ih se oslobodim.. Niko nece, stoje niko ne lajkuje, niko se ne zanima, ili dobijem poruku kako sam precenila stvar to su neke marke nepoznate koje nisu aktuelne (inace je Miss 60, al ajd nema veze) i ja ih gledam, kapiram brate pa ne da necu da ih dajem u bescenje, platila sam ih, pa sto kazete obucu ih do prodavnice ili cu na kraju da ih poklonim nekome nove takve, a ne ovde da me zamlacuju ljudi kako sam precenila stvar koju sam pri tome zaista stavila po ceni koja je bila pola od realne.. A ljudi napisu bez pardona NOVO i ja kliknem, ono samo par puta noseno, a cena kao novo da je..
2019 04 07
> Podmladak: > @NeverOddOrEven > Upravo to je problem bio, eto i ja sam zato napisala, drago mi je da neko kapira.. > I dalje su stizale poruke tacno tako, i kada je pisalo velikim slovima, dakle uvredi se onaj ko ne treba da se uvredi recimo i ko bi bio kupac, a oni kojima je svejedno sta pise jednostavno idu tom nekom logikom briga me pitacu iako pise jasno.. > Pa verujte da sam i napisala da ne bih ispadalo da sam nekulturna i da ignorisem, da necu odgovarati na pitanja o razmenama, ali opet se to od drugih clanica tumaci kao moja neljubaznost i neki nadrndan i nadobudan stav na primer, pa ni to ne valja.. > Svakako najpametnije izignorisati, smanjila sam slova da ne bude da sam sada neka tu nepristupacna i drska, ali necu svakako ni odgovarati na ono sto sam napisala da ne radim, hvala najlepse.. Znate kako, ko hoce da kupi, kupice, a ko jednostavno ima taj pristup da se cenka, on ce to svakako nastaviti. I pritom, ja sam toliko puta ponudila da platim postarinu, pa cak i kada traze pouzecem da se posalje da izadjem u susret, pa ni to uglavnom ne odgovara. Napokljanala sam se stvari i stvari, sto stalnim musterijama za nove godine, sto ako nesto pita za dve- tri stvari pa nema da kupi sve tri, ja posaljem nesto gratis, sve zavisi od toga kakav stav ima neko i to se lepo sve vidi iz same komunikacije sa musterijom, a to sto cu nekome da izgledam nadobudno ili sta vec, to me toliko ne dotice, i ne vredi da se nervirate. Ljudi su stvarno razliciti i ne moze se svima ugoditi :) Cuvajte zivce za drage osobe i samo brisite poruke tog tipa, valjda ce im biti dosadno u jednom trenutku pa ce prestati :)
2019 04 08
1 2 3