Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Razocarenje?

Da li ste se nekada drage clanice razocarale prilikom razmene,kupovine?
2019 04 08
> Ivanamile: > Da li ste se nekada drage clanice razocarale prilikom razmene,kupovine? Nazalost da ,uglavnom kad predmet ne odgovara opisu itd. Ali svakako sam imala mnogo vise lepih saradnji
2019 04 08
Za sada ne. Zbog cega si se konkretno razocarala?
2019 04 08
Ih, sto puta, uglavnom uvek ista prica...nesto mi se bas bas dopadne, i ja zapnem da kupim, iako je M, kao uci cu ja u to, a znam da necu..i naravno, plivam u tome..onda ponesto stavim ovde teska srca... Zeznem se tako za velicinu najcesce, ali za kvalitet nikada..
2019 04 08
Dosta puta...
2019 04 08
Uglavnom,ali nije smak sveta🙂
2019 04 08
Pa konkretno kad mi stigne neka prljava stvar,a ona tipa bela boja,ili neka tako svetlija.Razumem da je to polovno,i ne moras da ga mirises i ne znam sta,ali barem da bude cisto.
2019 04 08
Aha,pa dobro to jeste malo neprijatno,ali vazno je da nije pocepano,osteceno,da odgovara velicina..ako me razumes,ovo pranje se da resiti
2019 04 08
Samo jednom . Ali nebitno . Nekad mi je mnogo bitnije kad me ljudi ispostuju i budu kulturni i ljubazni . Nekako ,to mi mnogo znaci . Ali i desava se da fotografije nisu realne ,zato sto su ulepsane i ne vidi se pravi izgled stvari . Ova stvar me je jednom najvise razocarala . Kupila sam kupaci od jedne clanice za koji je tvrdila da je nekoriscen ,a na gacicama je bilo necega 🤮 . Nikad to necu zaboraviti . Povracalo mi se pa sam ga zafrljacila u kantu.
2019 04 08
> LelicaLela: > Samo jednom . Ali nebitno . > Nekad mi je mnogo bitnije kad me ljudi ispostuju i budu kulturni i ljubazni . Nekako ,to mi mnogo znaci . > Ali i desava se da fotografije nisu realne ,zato sto su ulepsane i ne vidi se pravi izgled stvari . > Ova stvar me je jednom najvise razocarala . Kupila sam kupaci od jedne clanice za koji je tvrdila da je nekoriscen ,a na gacicama je bilo necega 🤮 . Nikad to necu zaboraviti . Povracalo mi se pa sam ga zafrljacila u kantu. E to je stvarno uzas,kad sam rekla da se pranjem moze resiti nije mi na pamet pao ves ili kupaci, ali i meni bi se smucilo definitivno
2019 04 08
> PINAKOLADA: > > LelicaLela: > > Samo jednom . Ali nebitno . > > Nekad mi je mnogo bitnije kad me ljudi ispostuju i budu kulturni i ljubazni . Nekako ,to mi mnogo znaci . > > Ali i desava se da fotografije nisu realne ,zato sto su ulepsane i ne vidi se pravi izgled stvari . > > Ova stvar me je jednom najvise razocarala . Kupila sam kupaci od jedne clanice za koji je tvrdila da je nekoriscen ,a na gacicama je bilo necega 🤮 . Nikad to necu zaboraviti . Povracalo mi se pa sam ga zafrljacila u kantu. > E to je stvarno uzas,kad sam rekla da se pranjem moze resiti nije mi na pamet pao ves ili kupaci, ali i meni bi se smucilo definitivno Uh,mislim da je o tome suvisno komentarisati.Za taj kupaci se secamo kako vas je zeznula. Pa sta moze opere se sta ne,bacimo uoko kantu i teramo dalje 😂
2019 04 08
Za sada samo jednom, kada mi je stigla cela isflekana stvar, koja je prodavana kao nova. Za sve ostalo sto sam dobila sam odusevljena, najlepse stvari koje imam sam kupila na krpicama. :") I to uvek ubodem broj i kroj, dok u radnjama probam po milion puta, i retko sta odgovara.
2019 04 08
> Ivanamile: > > PINAKOLADA: > > > LelicaLela: > > > Samo jednom . Ali nebitno . > > > Nekad mi je mnogo bitnije kad me ljudi ispostuju i budu kulturni i ljubazni . Nekako ,to mi mnogo znaci . > > > Ali i desava se da fotografije nisu realne ,zato sto su ulepsane i ne vidi se pravi izgled stvari . > > > Ova stvar me je jednom najvise razocarala . Kupila sam kupaci od jedne clanice za koji je tvrdila da je nekoriscen ,a na gacicama je bilo necega 🤮 . Nikad to necu zaboraviti . Povracalo mi se pa sam ga zafrljacila u kantu. > > E to je stvarno uzas,kad sam rekla da se pranjem moze resiti nije mi na pamet pao ves ili kupaci, ali i meni bi se smucilo definitivno > Uh,mislim da je o tome suvisno komentarisati.Za taj kupaci se secamo kako vas je zeznula. > Pa sta moze opere se sta ne,bacimo uoko kantu i teramo dalje 😂 Ma ja sam budala 😶🙄 . I jos za neke stvari . Mislim da je svima poznato . Idemo dalje .
2019 04 08
Vise puta nisam bila zadovoljna, nego sto jesam, farmerke ni jedne do sad nisam ubola da su mi dobre, i krivim isljucivo sebe🙂
2019 04 08
> nensi3010: > Vise puta nisam bila zadovoljna, nego sto jesam, farmerke ni jedne do sad nisam ubola da su mi dobre, i krivim isljucivo sebe🙂 Pa zasto ne trazite mere?
2019 04 09
1 2