Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko su kasnile postexpres posiljke zbog strajka?

Paket mi je poslat pre dve nedelje, i jos uvek nije stigao :( Da li ce stici ili ce se vratiti posiljaocu?
2019 04 11
Da li ste uzeli broj pošiljke? Zovite, proverite na sajtu status posiljke
2019 04 11
Nisam, devojka mi nije poslala broj. Poslala sam joj poruku cekam da mi odgovori. Kod nje u posti kazu da ce stici do kraja nedelje, ali jos uvek nista ne stize. Mislim da bi se paket do sad vratio posiljaocu ako se nije zagubio negde :(
2019 04 11
Meni je poslat paket za vreme strajka i stigao mi je posle 5 dana.Mozda nema pravila ,pa sve zavisi od poste do poste😊
2019 04 11
Ja sam 2 nedelje cekala jednu, druga je stigla za 4-5 dana. Svakako sa brojem proverite gde se nalazi, definitivno nema pravila.
2019 04 11
Hvala puno na odgovorima :) Nadam se da ce se paket pojaviti ili kod devojke koja je poslala ili kod mene, samo da se nije zagubio negde ,:(
2019 04 12
Meni broj nije pomogao jer kad god bi proverili pisalo je da se otprema iz moje poste a kada sam otisla oni su mi rekli da je paket otpremljen. Stici ce sigurno samo strpljenja
2019 04 12
> JovanaMitic: > Nisam, devojka mi nije poslala broj. Poslala sam joj poruku cekam da mi odgovori. Kod nje u posti kazu da ce stici do kraja nedelje, ali jos uvek nista ne stize. Mislim da bi se paket do sad vratio posiljaocu ako se nije zagubio negde :( Ne bih da mracim, ali, da je iz Kine trebao da stigne, za dve nedelje bi stigao ......po svoj prilici paket nije ni poslat.
2019 04 12
To i ja mislim. Ili bi se vratio nazad da nekako zbog strajka nije mogao da stigne do mene. Devojka tvrdi da joj u posti kazu da je otpremljen. Ne znam sta da radim.
2019 04 12
Moji su putovali 5-6 dana. Neka Vam pošalje broj pošiljke i na sajtu pošte ćere lako utvrditi gde je. Nadam se sa ćete dobiti to što ste kupili.
2019 04 12
Meni je kasnila svaka posiljka po 3,i najvise 5 dana . Nesto mislim da paket nije poslat . Trazite joj broj paketa ,ako je moguce sliku da vam posalje . Pa ,ako je poslala onda u posti proverite . Ali to bi trebala ona da uradi ,jer je njena odgovornost.
2019 04 13
Ne odgovara mi na poruku, rekla je da ce mi poslati broj posiljke juce, ali nije. Patike su u pitanju, platila sam 1800 din. Prvi put mi se ovo desava, godinama kupujem preko interneta i nikad nije bilo problema :) Stvarno se nadam da ce stici, komunikacja sa prodavcem je malo otezana ali je ok, zelim da verujem da je poslala paket x-)
2019 04 13
> JovanaMitic: > Ne odgovara mi na poruku, rekla je da ce mi poslati broj posiljke juce, ali nije. Patike su u pitanju, platila sam 1800 din. Prvi put mi se ovo desava, godinama kupujem preko interneta i nikad nije bilo problema :) Stvarno se nadam da ce stici, komunikacja sa prodavcem je malo otezana ali je ok, zelim da verujem da je poslala paket x-) Da li ste dobili odgovor? Ili je mozda stigao paket? :D
2019 04 16
Jestee :D U ponedeljak, ipak je do poste bilo. I sve je ispalo ok . Hvala svima na odgovorima :)
2019 04 17