Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ono bilo fejk?

Devojka je obrisala temu pa nisam stigla da procitam,jedna clanica je prilozila dokaze da je fejk ali nisam stigla da pogledam, ako moze da se javi i ponovo postavi cisto da se jos neko nebi zeznuo za 6500..
2019 04 19
Prica sa etiketama je komplikovana.Odredjene firme menjaju etikete s vremena na vreme.Tako da ne znam koliko je merodavno poredjenje etiketa.Ili mozda jeste ako se zna koje godine je nesto kupljeno.
2019 04 19
Na mestu prodavca bih vratila novac, na profilu ima luksuznije stvari, sa onakvom ocenom i fotografijama bluze, rizikovaće sve naredne prodaje. Da iznesem svoje iskustvo, par drugarica i ja smo kupovale pre desetak i više godina od jedne devojke baš Cavalli kupaće kostime i veš, fabrika njenih roditelja u jednom malom mestu blizu Niša je šila za Cavalli i D&G tada, mimo svoje regularne proizvodnje. Bili su jako povoljni, za recimo 2000 din. bikini, originali sa logoom i etiketama ali odbačeni od strane kontrolora Cavalli-ja i D&G-a zbog recimo toga što je šav otišao par mm u stranu ili print nije bio savršeno u mm uklopljen, nešto što laik nikada ne može da primeti.
2019 04 20
Prodavac je tvrdila da je kupila u Kavali radnji.....
2019 04 20
Ja sam kupila kod jednog turcina,tvrdi da je Robertov brat Ja mu verujem te kupih ovaj laneni sorc Al moj je kupljen 2007 godine ni jedan koncic se je vidi Roberto bi se posramio da je video kakva mu roba ulazi u radnju I sta prodaju da je video onakve nestrucne savove Za mene ti nije Original I niko mi me moze reci da jeste jer slepa nisam Puno putujem,dosta vidim ima par original komada sa sve racunima od pre 5,10 godina znam sta je original al ono sigurno nije (ili jeste original turska)
2019 04 20
Jeste kupljena u Leccio outletu, valjda znam gde sam i sta kupila i placena je dosta, ako varaju u buticima onda ja ne znam, meni zvuci sumnjivo. Pisala sam clanici da sporazumno resimo pa cemo videti sta ce biti.
2019 04 20
Ja ne znam sta I kakvu robu tamo prodaju Vidim da su im redovne cene za obicne majice 500e Cenim da ova majica haljinica je moze biti ispod 600 Neka je u outletu I 70% jeftinija to je 180 mada nikada nisam cula da imaju bas toliko snizenje Opet je za 200 evrica ovo strasno Nemam nista protiv Vas al imam protiv toga sto takav brend ima ovako lose uradjene stravi za tolike pare
2019 04 20
Auh, kolike cifre brate mili... Men' se slošilo, svega mi 😁😁😁 Ozbiljno, poštujem svačiji ukus i svačiji stav prema određenim markama/brendovima, no meni nikako ne dopire do ovog mog bentavog mozga da neko daje toliki novac za najobičnije minijature od viskoze... Mislim, viskoza nije neki extra materijal, plus toga izuzetno je nezgodna leti za osobe sa osetljivom kožom... Barem moje iskustvo po pitanju tog materijala. A, što se dotičnog Cavalli-a tiče, e za to već "ne sam školovala", i najiskrenije uopšte se "ič" ne razumem u kreacije tog "čike". 😉😊
2019 04 20
SH shop tekstil house ima redovno kada I’m stigne nova kolekica stender poseban na kome uvek istaknuta tabla ekskluziva E na tom stenderu uvek ima dolce gabana I roberto Cavalli garderoba I sve imaju onaj zlatni hologram I brdo etiketa Cena ekskluzivna oko 1500 din ujedno I najskuplja stvar u radnji🤪
2019 04 20
> Skyline: > Jeste kupljena u Leccio outletu, valjda znam gde sam i sta kupila i placena je dosta, ako varaju u buticima onda ja ne znam, meni zvuci sumnjivo. Pisala sam clanici da sporazumno resimo pa cemo videti sta ce biti. A što ste obrisali temu? Rekoste nećete više učestvovati u njoj... Čim su vam članice rekle da treba novac da vratite vi ste brže bolje obrisali temu.. A kako ste mislili sporazumno da rešite ako odbijate novac da vratite??? To gde ste vi kupili Cavali da li je to Leccio ili Istambulska radnja je diskutabilno.. Pritom ste navodno spremni da kao prodavac i lično se može dođi kod vas po stvar.. Pitam se samo kako ste mislili da oštećena članica iz Kladova navrati do vas u N. Sad??? Drugim rečima pričate prazne priče... Uz to pominjete njene negativne koje vam nisu smetale kad ste joj prodali majicu sa koncima koji vise.. Pa ste i uvređeni.. ajte molim vas.. Sem sujete ničim vas oštetila nije, a vi ste njoj izbili 6.500 dinara iz đžepa.. Za majicu koju je kupila da obuče svojoj deci za rođendan tj proslavu.. I zato brže bolje otvarate temu da bi sebe opravdali a nju pljunuli.... Koga vi zajebavate??
2019 04 20
> JelenaDuletic: > SH shop tekstil house ima redovno kada I’m stigne nova kolekica stender poseban na kome uvek istaknuta tabla ekskluziva > E na tom stenderu uvek ima dolce gabana I roberto Cavalli garderoba I sve imaju onaj zlatni hologram I brdo etiketa > Cena ekskluzivna oko 1500 din ujedno I najskuplja stvar u radnji🤪 Da da.. To je onaj na Bulevaru😉 Guess, Dolce&Gabbana, Tomy, ma svega ima kod njih..
2019 04 20
> LadyBlye: > Auh, kolike cifre brate mili... Men' se slošilo, svega mi 😁😁😁 > Ozbiljno, poštujem svačiji ukus i svačiji stav prema određenim markama/brendovima, no meni nikako ne dopire do ovog mog bentavog mozga da neko daje toliki novac za najobičnije minijature od viskoze... Mislim, viskoza nije neki extra materijal, plus toga izuzetno je nezgodna leti za osobe sa osetljivom kožom... Barem moje iskustvo po pitanju tog materijala. > A, što se dotičnog Cavalli-a tiče, e za to već "ne sam školovala", i najiskrenije uopšte se "ič" ne razumem u kreacije tog "čike". 😉😊 Ma hajte, molim Vas Lady......pa Vi se razumete u sve....a u Cavallia - ne.....pa jel to moguce? Vidim u skoro svakoj temi se oglasavate, puni mudrih saveta i komentara, i ovde sam ocekivala nesto malo promucurnije. ;)
2019 04 20
> JelenaDuletic: > SH shop tekstil house ima redovno kada I’m stigne nova kolekica stender poseban na kome uvek istaknuta tabla ekskluziva > E na tom stenderu uvek ima dolce gabana I roberto Cavalli garderoba I sve imaju onaj zlatni hologram I brdo etiketa > Cena ekskluzivna oko 1500 din ujedno I najskuplja stvar u radnji🤪 Ako ste se meni obratili zbog mog komentara u vezi cena... Ne kupujem takve stvari, ja uglavnom nosim sportsku garderobu tipa Nike, Adidas, Reebok i sl. Jedino od tih malo elegantnijih stvari imam ponešto Zara, H&M.. Ovo ostalo, samo parfemi ponekad mogu doći u obzir, garderoba nikada, jednostavno nije to moj stil jer kao što već napisah, volim oduvek više sportsku garderobu i obuću, torbe takođe i rančeve. ;)
2019 04 20
> MiciZara: > > JelenaDuletic: > > SH shop tekstil house ima redovno kada I’m stigne nova kolekica stender poseban na kome uvek istaknuta tabla ekskluziva > > E na tom stenderu uvek ima dolce gabana I roberto Cavalli garderoba I sve imaju onaj zlatni hologram I brdo etiketa > > Cena ekskluzivna oko 1500 din ujedno I najskuplja stvar u radnji🤪 > Da da.. To je onaj na Bulevaru😉 Guess, Dolce&Gabbana, Tomy, ma svega ima kod njih.. Eto pohodili ste znaci nisam jedina koja vidja Roberta sa svetlecim hologramom 🥴
2019 04 20
> LadyBlye: > > JelenaDuletic: > > SH shop tekstil house ima redovno kada I’m stigne nova kolekica stender poseban na kome uvek istaknuta tabla ekskluziva > > E na tom stenderu uvek ima dolce gabana I roberto Cavalli garderoba I sve imaju onaj zlatni hologram I brdo etiketa > > Cena ekskluzivna oko 1500 din ujedno I najskuplja stvar u radnji🤪 > Ako ste se meni obratili zbog mog komentara u vezi cena... > Ne kupujem takve stvari, ja uglavnom nosim sportsku garderobu tipa Nike, Adidas, Reebok i sl. Jedino od tih malo elegantnijih stvari imam ponešto Zara, H&M.. Ovo ostalo, samo parfemi ponekad mogu doći u obzir, garderoba nikada, jednostavno nije to moj stil jer kao što već napisah, volim oduvek više sportsku garderobu i obuću, torbe takođe i rančeve. ;) Ne,ne ,nisam na Vas mislila vec na clanicu koja ima original Roberto Cavalli garderobu pa da kazem da I kod nas u SH sopu ima iste takve sa istim oznakama
2019 04 20
1 2 3 4 5