Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Svoje cenis, a tudje ne

Verovatno se i vi susrecete sa tim kad vam nako trazi da,ne duplo, vec troduplo spustite cenu na stvar koja zaista vredi i koja je nova . Onda udjete u profil te osobe i vidite da prodaje stvari po prilicno visokim cenama . I kako odreagovati na takav bezobrazluk🙄 U sustini precutim,ali me mnooogo sve to iritira. Samo da se izjadam,i nista vise.
2019 04 22
Mene to uopste ne vređa prihvatim ili ne.......
2019 04 22
Iziritira, kako ne... Mnogi ovde sebe precenjuju, kao i svoje stvari, dok druge "spuštaju" isto kao i tuđe stvari. Neredak slučaj, na žalost, i to ne samo na ovom sajtu, govorim uopšteno. No, sve dok se ima dovoljno tolerancije na tuđ bezobrazluk to je zapravo ono što je dobro, loše je ako se na bezobrazluk uzvrati bezobrazlukom, jer to onda ode u nekom sasvim desetom pravcu. Iskulirati, najjednostavnije rešenje. ;)
2019 04 22
> LadyBlye: > Iziritira, kako ne... Mnogi ovde sebe precenjuju, kao i svoje stvari, dok druge "spuštaju" isto kao i tuđe stvari. Neredak slučaj, na žalost, i to ne samo na ovom sajtu, govorim uopšteno. > No, sve dok se ima dovoljno tolerancije na tuđ bezobrazluk to je zapravo ono što je dobro, loše je ako se na bezobrazluk uzvrati bezobrazlukom, jer to onda ode u nekom sasvim desetom pravcu. Iskulirati, najjednostavnije rešenje. ;) Vala, nekad sam se vodila time, a iz toga sam naucila da ljudi tako postaju samo bezobrazniji :D Valja ih nekad spustiti na svoje mesto. Mozda nekad stave prst na celo... Eventualno.
2019 04 22
> Murderdolly: > > LadyBlye: > > Iziritira, kako ne... Mnogi ovde sebe precenjuju, kao i svoje stvari, dok druge "spuštaju" isto kao i tuđe stvari. Neredak slučaj, na žalost, i to ne samo na ovom sajtu, govorim uopšteno. > > No, sve dok se ima dovoljno tolerancije na tuđ bezobrazluk to je zapravo ono što je dobro, loše je ako se na bezobrazluk uzvrati bezobrazlukom, jer to onda ode u nekom sasvim desetom pravcu. Iskulirati, najjednostavnije rešenje. ;) > Vala, nekad sam se vodila time, a iz toga sam naucila da ljudi tako postaju samo bezobrazniji :D Valja ih nekad spustiti na svoje mesto. Mozda nekad stave prst na celo... Eventualno. Teeeeško da takve osobe uopšte razmišljaju. Misle- to da, ali razmišljanje je za njih očigledno strani pojam... Ne kažem da baš nikada nisam na bezobrazluk uzvratila bezobrazlukom, jesam ooo daaaa, ali nekako sam daleko mirnija ukoliko ipak odgovorim na fin i kulturan način, i iskuliram. ;) :)
2019 04 22
Pa da to je bas bezveze i neke stvari su precenjene,ali predjem preko toga i uglavnom spustim,zato sto mi je cilj da se resim te stvari..a desilo se da pitam devojku za razmenu,za mnogo lepe pantalone,koje su vredele vise,a ona mi spusti cenu na ionako nisku...malo me je bilo sramota ali sam pristala😐
2019 04 22
LadyBlye,svaka ti zlatna . Nekako se vodim time da ako za neku stvar u profilu pise da je cena fiksna, jos i ako je povoljna,ne trazim popust. Ako ,na pr. , uzimam vise stvari, clanice same daju popust. I svesna sam da neke stvari zaista vrede. Naravno da svi zelimo da prodjemo povoljnije, ali ne trebamo biti bezobrazni .
2019 04 23
> Lalafioka: > Slažem se, dobijam gomilu pitanja za stvari koje su bukavlno kao nove, cena naprimer oko 500 din, gde traže da im se spusti na 300, a kada udjem kod takvih osoba, jedan iznošen šorts cene 1000 din. Prosto ne znam šta da odgovorim na to. Isto.
2019 04 23