Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li vam rade poruke?

Da li je sve ok sa funkcionisanjem poruka?
2019 04 24
Stižu mi često naredni dan ili sa više sati zakašnjenja.
2019 04 24
> Grejsi: > Da li je sve ok sa funkcionisanjem poruka? Cao Grejsi! Nova sam pa nisam ni sigurna da li imam problem sa slanjem poruka ili jednostavno one nesto trenutno ne funkcionisu. Kada kliknem na Zelim ovo,odkucam poruku i ne znam sta dalje,nigde neka opcija za poslati poruku. Moze mala pomoc?
2019 04 25
Hej, mora da bude sa desne strane roza 'dugme' gde piše pošalji...
2019 04 26
Meni rade poruke ali , nažalost , ne rade " odgovori " od pojedinih članica . Pre dva dana sam poslala poruku za dimenzije suknje članici MarinaNew ali nema odgovora a loguje se na sajt .
2019 04 27
> MajaR38: > Meni rade poruke ali , nažalost , ne rade " odgovori " od pojedinih članica . > Pre dva dana sam poslala poruku za dimenzije suknje članici MarinaNew ali nema odgovora a loguje se na sajt . Hahaha, ima dosta članica sa svim pozitivnim koje ne odgovaraju na jedno jedino pitanje tipa koja je širina struka, ako bi odgovorile i meni da odgovara, logično da bih kupila 😏 ne znam da li onako izbacuju stvari da bi imale što više ili koja je fora 😑
2019 04 27
> MilkaCanic: > > MajaR38: > > Meni rade poruke ali , nažalost , ne rade " odgovori " od pojedinih članica . > > Pre dva dana sam poslala poruku za dimenzije suknje članici MarinaNew ali nema odgovora a loguje se na sajt . > Hahaha, ima dosta članica sa svim pozitivnim koje ne odgovaraju na jedno jedino pitanje tipa koja je širina struka, ako bi odgovorile i meni da odgovara, logično da bih kupila 😏 ne znam da li onako izbacuju stvari da bi imale što više ili koja je fora 😑 To je cest slucaj da devojke ne odgovaraju, ja sam pisala da mi masovno salju poruke ZELIM OVO i kad ih pitam za podatke ili da li ih nesto zanima ignorisu xD A da odgovorim na pocetno pitanje, meni poruke rade koliko primecujem
2019 04 27
> MilkaCanic: > > MajaR38: > > Meni rade poruke ali , nažalost , ne rade " odgovori " od pojedinih članica . > > Pre dva dana sam poslala poruku za dimenzije suknje članici MarinaNew ali nema odgovora a loguje se na sajt . > Hahaha, ima dosta članica sa svim pozitivnim koje ne odgovaraju na jedno jedino pitanje tipa koja je širina struka, ako bi odgovorile i meni da odgovara, logično da bih kupila 😏 ne znam da li onako izbacuju stvari da bi imale što više ili koja je fora 😑 I mene to zanima , ne znam zašto je problem odgovoriti nekom na poruku , pa niko ne pita bez razloga za dimenzije već ako mu se nešto sviđa i želi da kupi . Kao da ne žele da prodaju stvari . Ja svima odgovaram , zaista se trudim da ispoštujem ljude . Nije teško biti fin :)
2019 04 27
> AnaDjxx: > > MilkaCanic: > > > MajaR38: > > > Meni rade poruke ali , nažalost , ne rade " odgovori " od pojedinih članica . > > > Pre dva dana sam poslala poruku za dimenzije suknje članici MarinaNew ali nema odgovora a loguje se na sajt . > > Hahaha, ima dosta članica sa svim pozitivnim koje ne odgovaraju na jedno jedino pitanje tipa koja je širina struka, ako bi odgovorile i meni da odgovara, logično da bih kupila 😏 ne znam da li onako izbacuju stvari da bi imale što više ili koja je fora 😑 > To je cest slucaj da devojke ne odgovaraju, ja sam pisala da mi masovno salju poruke ZELIM OVO i kad ih pitam za podatke ili da li ih nesto zanima ignorisu xD > A da odgovorim na pocetno pitanje, meni poruke rade koliko primecujem Možda to rade nove članice , i ja u početku nisam kapirala kako se dodaju stvari u omiljene pa sam par puta kliknula na " želim " .
2019 04 27
Članica mi je poslala 3 poruke u 3 dana skoro iste sadržine, da želi moj predmet. Uvek sam joj odgovorila, a ona opet šalje novu poruku da želi tu haljinu. Ne znam u čemu je fora ili njoj jednostavno ne stižu moji odgovori, tj. ne rade poruke.
2019 04 30
> DanijelaMar: > > Grejsi: > > Da li je sve ok sa funkcionisanjem poruka? > Cao Grejsi! Nova sam pa nisam ni sigurna da li imam problem sa slanjem poruka ili jednostavno one nesto trenutno ne funkcionisu. Kada kliknem na Zelim ovo,odkucam poruku i ne znam sta dalje,nigde neka opcija za poslati poruku. Moze mala pomoc?
2020 08 20