Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Najpouzdaniji nacin slanja poste

Zdravo svima :) Posto sam se tek od skoro aktivirala na sajtu zanimaju me iskustva oko slanja poste. Recimo do sada sam slala Aksa kurirskom sluzbom i stvarno je proteklo sve brzo i pouzdano. Ali mi je recimo nepoznat nacin postexpresa. Kakva su vasa iskustva? Vidim da se to najcesce pominje kao opcija za slanje poste. Sto vise detalja to bolje :) Izvinjavam se ako ova tema vec postoji.
2019 04 26
Ja oduvek sve šaljem poštom (postexpresom) i nikada nisam imala problema, uvek je sve stizalo na vreme 😊
2019 04 26
Samo PE, nikako Aks, lopuže teške. Meni su oni nepouzdaniji od pošte. Ovde ugl praktikujemo pe, zbog cene, teško će nekošristati da plaća aku poštarinu
2019 04 26
Hvala vam na odgovorima. Jasno, i pretpostavljam da insistirate na placanju pre slanja poste? Vidim da je jedna clanica pisala da ima problem sa tim da je poslala paket ali da primalac nije preuzeo danima (tipa dve nedelje) paket, i da primalac ima pravo na poseban zahtev da produzi cuvanje paketa u posti. Cisto me zanimaju vasi utisci, kako bih ja odlucila kako je najbolje da se postavi uzajamni dogovor. Do sada nisam imala nikakvih problema, ali preventivno razmisljam :)
2019 04 26
> NatasaNesic1: > Hvala vam na odgovorima. Jasno, i pretpostavljam da insistirate na placanju pre slanja poste? > Vidim da je jedna clanica pisala da ima problem sa tim da je poslala paket ali da primalac nije preuzeo danima (tipa dve nedelje) paket, i da primalac ima pravo na poseban zahtev da produzi cuvanje paketa u posti. > Cisto me zanimaju vasi utisci, kako bih ja odlucila kako je najbolje da se postavi uzajamni dogovor. > Do sada nisam imala nikakvih problema, ali preventivno razmisljam :) Ja uglavnom radim plaćanje pouzećem, a nekad i uplata pre slanja. Logično je sigurnija uplata pre slanja ali jednostavno ne žele svi da rizikuju sa tim, tako da to uvek dogovoriš sa članicom :)
2019 04 26