Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Pomoc za prodaju

Drage clanice, treba mi par saveta kako da pokrenem prodaju na sajtu. Potrudila sam se maksimalno oko slika. Mislim i da cene nisu previsoke, posto mudim i lotove letnje garderobe po 300 dinara na vise predmeta, ali sem jedne Nike torbe nedavno, vise nema interesovanja. Kako vama ide i sta ciniti? 😊
2019 04 30
Meni sad ide bas grozno I ja se trudim da slike budu ciste, jasne, na beloj pozadini, na ofingeru, na ovome onome... Mozda su se ljudi istrosili oko praznika, a mozda su i meni neke cene previsoke, vise ni sama ne znam, to kako naidje... A isto imam raznolik profil i sa brendovima i cenama Cak sam i imala akcije na profilu, tipa 4 stvari sa profila za 1000 koje su obelezene da ucestvuju u akciji (a ucestvovao je skoro ceo profil) Ni ja ne znam sta je problem ,:)
2019 05 01
> NShibridi: > Drage clanice, treba mi par saveta kako da pokrenem prodaju na sajtu. Potrudila sam se maksimalno oko slika. Mislim i da cene nisu previsoke, posto mudim i lotove letnje garderobe po 300 dinara na vise predmeta, ali sem jedne Nike torbe nedavno, vise nema interesovanja. Kako vama ide i sta ciniti? 😊 Mozda da uslikas predmete iz vise uglova.Malo sam ti gledala po profilu i uglavnom imas po jednu sliku predmeta sto je po meni nedovoljno :) mozda da dodas i dimenzije predmeta :)
2019 05 01
> NShibridi: > Drage clanice, treba mi par saveta kako da pokrenem prodaju na sajtu. Potrudila sam se maksimalno oko slika. Mislim i da cene nisu previsoke, posto mudim i lotove letnje garderobe po 300 dinara na vise predmeta, ali sem jedne Nike torbe nedavno, vise nema interesovanja. Kako vama ide i sta ciniti? 😊 Najdobronametniji savet: obrišite duple predmete sa profila, kao i kolaže gde su u jednom kolažu više od dve slike- to nije dozvoljeno na sajtu. ;) Srećno sa daljom prodajom, i imajte u vidu to da ima perioda kada je zatišje što se prodaje tiče, a ima perioda kada prodaja baš ide. Oglašavajte se malo više u forumu. ;)
2019 05 01
> NShibridi: > Drage clanice, treba mi par saveta kako da pokrenem prodaju na sajtu. Potrudila sam se maksimalno oko slika. Mislim i da cene nisu previsoke, posto mudim i lotove letnje garderobe po 300 dinara na vise predmeta, ali sem jedne Nike torbe nedavno, vise nema interesovanja. Kako vama ide i sta ciniti? 😊 Desi se tako zatisje u prodaji, a i ponuda je velika svuda, meni se desavalo da i po par meseci nista ne prodam. Tada obnovim oglase ili snizim te stvari. Srecno! 😊💕
2019 05 01
Ovde nekako nema pravila što se prodaje tiče. Ništa se ne dešava pa op, odjednom par poruka i naleti i prodaja. I onda opet zatišje. Tako sve u krug. Ja najčešće prodajem stvari koje nikom nisu bile u omiljenim. Obnavljanje oglasa nekada ima efekta a nekada ne... Naletela sam juče na stvar kod jedne članice koja je "omiljena" 100+ puta i stoji 😮 Kao što rekoh, pravila nema ali je u tome i draž ovog sajta 😊
2019 05 02
Sve je već ispričano. :) Pomoći nema. 😂 Bude bolje a bude i gore. Svakako da je dobro biti aktivan, obnavljati oglase, caskati na forumu... I biti realan sa cenama. Nema tu zarade, samo obostrano zadovoljstvo! ♥️ SREĆNO!
2019 05 02
> Grejsi: > Sve je već ispričano. :) Pomoći nema. 😂 > Bude bolje a bude i gore. > Svakako da je dobro biti aktivan, obnavljati oglase, caskati na forumu... I biti realan sa cenama. Nema tu zarade, samo obostrano zadovoljstvo! ♥️ SREĆNO! Ako je u pitanju obostrano zadovoljstvo zasto mi posle mesec dana cekanja niste poslali majice koje sam htela da kupim? I cak mi ni na poruku niste odgovorili kad ste ih ponovo stavili na prodaju I takodje sto se tice oglasavanja na forumu mislim da vi ne treba da pricate o tome jer ste stavili stvari 50 % snizenja kad sam se javila da kupim prvo sam vas cekala mesec dana da posaljete ,zatim ste ih vratili u prodaju po prvobitnoj ceni i doslovno me iskulirali iako sam vas cekala,ostavila podatke itd .. To nikako nije ok ... Puno pozdrava 😉
2019 05 03
Drage moje, prodala sam jednu PS suknju. Jako sam zadovoljna. Clanica je vise nego fina. Hvala na savetima. 😊😄☺
2019 05 05
Ja bih ti preporučila da poradiš još na slikama, da staviš stvari kao što je članica pomenula na belu pozadinu i probaš bolje da ih ufotkaš, i naravno iz više uglova!
2019 05 13