Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ZABRANITI POSTAVLJANJE SLIKA ROBE SA INTERNETA

Mislim da nije korektno i fer prema kupcima kada za svoju robu ne postavljaju originalne slike robe, vec fotografije sa neta. Sta je ovo, nesto kao Alli expres ! Bas bez veze. 8-)
2019 05 01
A zbog čega? Ukoliko na netu nađemo identičan model koji prodajemo ne vidim zbog čega bi to bio problem? Dešava se da devojke ne umeju da uslikaju lepo neki predmet i slika sa neta im puno pomaže. Napravi se kolaž ili se kombinuju originalne fotke sa fotkama sa neta. Ne slažem se jedino sa postavljanjem slika koje nemaju apsolutno nikakve veze sa predmetom koji se prodaje.....
2019 05 01
> lokibg: > A zbog čega? Ukoliko na netu nađemo identičan model koji prodajemo ne vidim zbog čega bi to bio problem? Dešava se da devojke ne umeju da uslikaju lepo neki predmet i slika sa neta im puno pomaže. Napravi se kolaž ili se kombinuju originalne fotke sa fotkama sa neta. > Ne slažem se jedino sa postavljanjem slika koje nemaju apsolutno nikakve veze sa predmetom koji se prodaje..... Slazem se. Ja uvek potrazim sliku sa neta predmeta koji prodajem, napravim kolaz kako je dozvoljeno, i takvi predmeti mi se uvek brze prodaju nego oni bez slike sa modelom. Mislim da je tako lakse kupcima da procene kako predmet stoji i kakav jr model u pitanju. Naravno to ne treba zloupotrebljavati, i stavljati samo takve fotografije bez onih uzivo ili stavljati neshto shto jedva lici na predmet koji se prodaje.
2019 05 01
Smatram da te fotografije, u vecini slucajeva, nisu verne originalu. Ok. Ja sam nova ovde. Prihvatam tudja misljenja.
2019 05 01
Mislim da je u redu kad je to taj predmet. Ako je suknja karirana, a u kolažu je cvetna, iako je isti model, iritantno je. O "sličnim" modelima ne bih ni govorila, samo preskočim.
2019 05 01
Slazem se da treba konkretna stvar da se uslika. Moze da se stavi i slika sa neta kao primer kako stoji ili kako moze da se nosi, ali obavezno i nasa slika nase stvari uz to. Ja svakako ne bih kupila na prvu nesto ako je slika sa neta, a da trazim dodatne fotke je gubljenje vremena, iste te fotke mogu odmah u oglas i olaksamo sve. Posebno vazi za kamaru stvari sa Aliexpressa, cak ni ti kinezi ne slikaju svoje nego uzmu slike originialnih stvari koje su iskopirali pa stigne nesto ne bas tako fensi kao na slici. Npr dzemper sa Alija deluje baggy i kul a stigne bolero sa kratkim rukavima jer je siveno za prosecno kinesko telo. Haljine sve tesne i kroj i materijal ne bude bas kao na tim bomba modelima.
2019 05 01
Poredjenje sa slikama sa neta je mac sa dve ostrice. Tako nasa stvar moze da izgleda manje lepa pa to kupca odbije. Sve po slobodnoj proceni, samo da slike ne budu jedino sa neta (a i toga ovde ima puno). Cak ni uz objasnjenje "za dodatne slike u inbox". Ne, dodatne slike u oglas da se ne bi 12 dana dopisivali o jednom predmetu pa kad vidim realno stanje odustanem. Lepo sve fotke, mere, opis stanja u oglas i sve ide brze i lakse.
2019 05 01
Evo ja stavljam nekada slike sa neta.Ne vidim u cemu je problem kada uvek moze neko da trazi dodatne slike da mu se slika roba.Ja imam pantalone koje su fenomenalne uzivo,ali nema sanse da se slikaju dobro.Na slikama ispadnu izguzvane i ako ih ja popeglam pre slikanja,i opet ispadnu kao neka vreca ,a uzivo su totalno druga prica.Bas zbog tako nekih stvari ja koristim slike sa neta koje su iste kao roba koju prodajem.Ne znam zasto bi bio problem?Dosta devojaka skine slike sa Zarinog sajta pa postavi za robu koju prodaje,meni je to sasvim okej😬
2019 05 01
Slazem se sa komentarima... I ja licno vise volim kada vidim kako odredjeni komad stoji, naravno ne volim kada vidim da predmet nema nikakve veze sa onim koji se prodaje ili kada su postavljene samo slike sa neta... Ali realni kolazi su mi skroz okej.
2019 05 01
Ok. Ako krenem da prodajem garderobu, znaci, savet je da trazim na netu fotkice i pravim kolaze. Svakako znaci mi iskustvo prodavaca i kupaca.
2019 05 01
> desaue: > Ok. Ako krenem da prodajem garderobu, znaci, savet je da trazim na netu fotkice i pravim kolaze. Svakako znaci mi iskustvo prodavaca i kupaca. Da! Najiskrenije. Evo daću ti jedan primer i to vrlo plastičan. Imam trenutno na profilu jednu Primark košuljicu sa zvonastim rukavima za koju nisam pronašla sliku sa neta i logično nisam želela da postavljam sliku sličnog modela. Niko ne pita za nju i teško ću je i prodati iako je prelepa, ali činjenica je da se model teško slika, kao i sama teget boja. Košuljicu koja je bila skoro identična samo u drugoj boji pre mesec dana prodala sam bukvalno u roku od sat ipo vremena i to po duplo većoj ceni, ali pošto je bila Zarina pronašla sam za nju sliku na netu lako i odmah. Imala je skoro 10 lajkova za tih sat ipo. Iskreno verujem da dobra slika obavlja 75% posla na Krpicama. Ukoliko niste članica NeverOdd koja je fotograf i najčešće su njene fotke i lepše nego one sa neta, predlažem da se pozabavite sa Googlom i nađete identičan model ;) Bitno je samo da ne obmanjujete članice, dajete pogrešne opise, ne navodite mane predmeta ili dovodite u bilo kakvu zabludu koja bi se smatrala prevarom. Sve ostalo je samo stvar vaše snalažljivosti, kreativnosti i smisla za trgovinu.....srećno
2019 05 01
Apsolutno se slazem. Ja nijednu takvu nemam na profilu i svaki predmet slikam sa kreveta, bukvalno, da bi se lepo bas video. 😄
2019 05 03