Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Joj devojke sta vi mslite

> Capi13: > Naime, jedna moja drugarica je u vezi godinu ipo dana sa starijim covekom od nje, ona ima 35 godina , on 47 i kriju da su zajedno. Taj njen je razveden i ima dvoje dece odrasle vec. Bilo lepo im je i sve super funkcionise, ali on ima bolestan odnos sa majkom do te mere da ne moze da izadje iz kuce, tj. moze jednom nedeljno, on je sve vreme zove, pricaju po ceo dan, al da se vidi nikad ne moze. Kada se vide, njega posle sat ipo majka zove na telefon da pita hoce li dolaziti kuci. Po ceo dan je sa majkom .Ja joj savetujem da raskine,ali ona se bas zaljubila, razvedena je i ona i ne planira svakako brak , ali se kida i nervira uvek. Koje je vase misljenje? Verovatno je neka vestica u pitanju, mislim na crnu magiju, jer neke žene prosto ne podnose da im sin ima porodicu, tj snaja ne odgovara. Verovatno zato je i razveden a i utice na njega tako sto mu ne da da izlazi, o Bože čoveku od 47godina. Tu nešto ne štima, slušala sam mnogo puta o sličnim slučajevima
2019 05 14
Naime, majke su ljubomorne na snajke
2019 05 14
Dobra vest je da ako on ima 47 godina, procenjujem da će mama svakako uskoro da pođe u Večna lovišta pa ako hoće može da se strpi malo. ]:) Hehehe šalim se naravno. Nema tu sreće, samo gubljenje vremena. Ali opet, mi govorimo iz nekog ličnog ugla. Pitanje je gde je njen prag tolerancije u odnosu na celu situaciju. Svi smo bili u situaciji da smo u vezi ili braku napravili neki kompromis. Samo je pitanje ko šta može ili ne može i u kojoj meri da istrpi.
2019 05 14
A i on je mlad tek je napunio 47 godina,sada je pravo vreme da se promeni iz korena ahahahhahah.Mislim ako nije do sada ,sada ce sigurno ,:)
2019 05 14
Smatram da promena nekih sopstvenih navika nikako ne zavisi od godina. Ako čovek želi i ima jaku volju za promenama na bolje on će svakako naći rešenje da kod sebe nešto i promeni jer će mu to biti samo od koristi, a ukoliko ne želi onda svakako uvek ima "opravdanje" da za to. Linija lakšeg otpora je čudna "stavka" u životu mnogih ljudi. Zašto komplikovano kada može i jednostavno, pa makar i nama samima na štetu?! Ma, ljudi dragi, "komplikujte" što više možete, svaka lekcija u životu nas nečemu nauči i iz svakog poraza izlazimo još jači. ;)
2019 05 14
Meni su ovakve price asocijacija na (crni) humor. Verovatno je sin bio loseg zdravlja usled prethodnog braka, te se stara majka plasi novog m/braka, a i ko ce nju da gleda, ako joj neka namigusa preotme sina 😂. Da zena ima muza, ne bi zivkala sina, znaci da je i muza oterala, samo ne znam da li je izvukao zivu glavu 😅 Sa druge strane, drugarica se plasi samovanja, nisko samopouzdanje je cvrsce vezuje za *decka*, jer mozda nece naci drugog, a takvih na sve strane 😂. Po meni je bolja opcija biti slobodan, nego po svaku cenu gajiti bolesne odnose. I ako baba uskoro mandrkne, opet ce postojati neki problem u njihovim odnosima, jer je problem u nama, a ne u uticaju drugih odnosa. Mi smo ti koji biramo. Ja bih babu upoznala sa nekim dedom, da ima zanimaciju 😂
2019 05 14
Oh covece,lik ima zenu, i to onu istu sa kojom ima veliku decu i sa kojom zivi i koju pita da izadje. Lik laze eto vec godinu i po. Preporuci drugarici da ga prati. Najbolje resenje. Kad ga bude malo pratila i videla kuda se krece, sve ce joj biti jasno. I zavrsice ,posto je skot i manipulator, ili plava, ili uplakana, ili i dalje u vezi, ali sad sa istinom. Kakva majka njegova, jeste majka, ali njegove dece.
2019 05 14
Tako moja drugarica imala vezu 10 godina, prosla joj mladost, svi joj govorili da je ozenjen, a ona nije verovala. Na kraju, dodje njegova zena sa svo TROJE dece kod nje u firmu da joj to i licno kaze. Bio veliki skandal, moja drugarica se propila i na kraju umrla od ciroze jetre. A bila je lepa, pametna, uspesna, duhovita.... mogla je da bira.
2019 05 15
"Capi13 na zalost nema sanse da joj 'otvoris oci' ili objasnis, mora sama da shvati. " Potpisujem Imala sam situaciju da meni drugi govore da tadasnja osoba nije bila za mene ( da se razumemo dalekooo od ovoga sto se njoj desava, samo nekompatibilna) nisam slusala druge, a imala sam situacija gde ne mogu da doprem do drugih i ubedim ih da ne idu pravim putem moze samo kontraefekat da se izazove tj.da se ona naljuti na tebe sto joj otvaras oci. Zato se nadam da ce joj se desiti nesto da sama vidi da gresi i da to nije za nju.
2019 05 15
> bela.rada: > Tako moja drugarica imala vezu 10 godina, prosla joj mladost, svi joj govorili da je ozenjen, a ona nije verovala. > Na kraju, dodje njegova zena sa svo TROJE dece kod nje u firmu da joj to i licno kaze. > Bio veliki skandal, moja drugarica se propila i na kraju umrla od ciroze jetre. > A bila je lepa, pametna, uspesna, duhovita.... mogla je da bira. Ih bela rado, deset godina nije znala da je ozenjen, a svi joj govorili ? Pa ja bih za deset dana saznala sve, od dana kada se rodio, kad mu je izbio prvi zub, koju rec je prvu izgovorio .... Kada te nesto bas interesuje pa prevrnuces i nebo i zemlju da saznas. Znala je ona itekako da je covek ozenjen ali se nadala da ce se taj brak raspasti ...
2019 05 15
> Shyshymiga: > Oh covece,lik ima zenu, i to onu istu sa kojom ima veliku decu i sa kojom zivi i koju pita da izadje. Lik laze eto vec godinu i po. Preporuci drugarici da ga prati. Najbolje resenje. Kad ga bude malo pratila i videla kuda se krece, sve ce joj biti jasno. I zavrsice ,posto je skot i manipulator, ili plava, ili uplakana, ili i dalje u vezi, ali sad sa istinom. Kakva majka njegova, jeste majka, ali njegove dece. +1, uz dopunu da ne mora nuzno da bude zena sa kojom ima decu, vec i neka druga nakon nje, ali svakako da postoji druga zena. Ako mozete, ne dizite ruke od nje, pomozite joj da ponovo uvidi lepotu zivota najpre i sta su zdravi odnosi i ljudi. Izlacsi, druzenja, pozitivne price i primeri, ne price o njemu (to kasnije kada sama pocne da dolazi sebi), da se malo vrati u stvarnost i pocne da se otvara (verujem da se povukla dosta). Takvi ljudi kao njen izabranik su otrovni, uvlace te u svoje bolestine i lako pomute zdrav razum i logiku, vrlo postepeno, zato i celodnevno zvanje: ispiranje mozga, navodno poveravanje, pa onda resavanje njenih problema-on spasilac, samo je on razume i tu je za nju (zapravo, kako je izolovao, drugi ne mogu ni da dodju na red), kao uvod za uvlacenje u njegove, kojima nikad kraja i opterecivanje budalastinama a zapravo stroga kontrola (otud i pobune protiv njenih izlazaka) da ga em ne otkrije u lazi, plus da slucajno ne uvidi sta je dobro i kako moze da joj bude lepo, tj. izolacija ukratko i tako-beskonacan prostor za njegove manipulacije.
2019 05 15
@Gabi "Ih bela rado, deset godina nije znala da je ozenjen, a svi joj govorili ? Pa ja bih za deset dana saznala sve, od dana kada se rodio, kad mu je izbio prvi zub, koju rec je prvu izgovorio ...." Ahahahahahahhah
2019 05 15
1 2