Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Novi trend! Šnale

Pozdrav svim članicama Ne znam da li ste videle novi trend, u pitanju su ukrasne šnale. Drugarica i ja smo napravile nekoliko za ličnu upotrebu, ali smo došle na ideju da svoju kreativnost unovčimo😁. Pa me zanima vaše mišljenje da li vam se svidjaju i da li bi ste kupile. Na instagram stranicama su dosta skuplje, a mi bi prodavale po dosta pristupačnijim cenama🙂 Unapred hvala na odgovoru!
2019 05 17
Baš lepo.👌☺️ Sećam se da je jedna članica pre par dana tražila baš ovakvu šnalu, kao što je ova u sredini, na pretposlednjoj fotografiji.🙂
2019 05 17
Hvala😊 Ima još oblika i veličina šnala, boja perlica, cirkoni, pločice... Zaista su zanimljiv modni detalj☺️
2019 05 17
Sve dok vas rucni rad ne pretvorite u preprodaju sa Allija kao vecina clanica ovde, podrzavam 100%!!!
2019 05 17
Divne su, ja bih kupila sigurno 😍
2019 05 17
Bravo :) Za svaku pohvalu
2019 05 17
Hvala vam😍 Dale ste mi motivaciju😊
2019 05 17
Snale su super I pozdravljam rucni rad.Ali ako zelite da prodajete,mislim da je ovo vec vidjeno,a kod kineza za male pare,mize da se kupi gomila snala u raznim fazonima.Da bi vam isla prodaja,mislim da yreba da uradite nesto unikatno.Posto konkurencija je velika.
2019 05 17
> jelena2606: > Snale su super I pozdravljam rucni rad.Ali ako zelite da prodajete,mislim da je ovo vec vidjeno,a kod kineza za male pare,mize da se kupi gomila snala u raznim fazonima.Da bi vam isla prodaja,mislim da yreba da uradite nesto unikatno.Posto konkurencija je velika. Ma ja to više ovako iz hobija, a i kao studentu dobro mi dodje svaka zarada😁
2019 05 17
Ma ovo je super pocetak!I snala je preslatka,samo vidite nesto sto bi bilo atraktivno,a opet nesvakidasnje.Naravno da svaki din dobro dodje.Ja samo iz kao pozicije kupca kazem sta bi meni bilo interesantno,a uvek volim da kupim neki rucni rad,da bude drugacije i jedinstveno :)
2019 05 17
> MinaMasa: > Sve dok vas rucni rad ne pretvorite u preprodaju sa Allija kao vecina clanica ovde, podrzavam 100%!!! Npr Koka i Karika sve uzimaju sa Alija
2019 05 17
> jelena2606: > Ma ovo je super pocetak!I snala je preslatka,samo vidite nesto sto bi bilo atraktivno,a opet nesvakidasnje.Naravno da svaki din dobro dodje.Ja samo iz kao pozicije kupca kazem sta bi meni bilo interesantno,a uvek volim da kupim neki rucni rad,da bude drugacije i jedinstveno :) Naravno, hvala vam puno na savetima!😊
2019 05 17
> MARIJANA832: > > MinaMasa: > > Sve dok vas rucni rad ne pretvorite u preprodaju sa Allija kao vecina clanica ovde, podrzavam 100%!!! > Npr Koka i Karika sve uzimaju sa Alija nemoj me zezati :o
2019 05 20