Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako se zastititi od prevare novih clanova na sajtu / slucaj vanjicamamica

Pozdrav svim clanicama. Zelim da podelim sa vama moje najsvezije iskustvo u saradnji sa clanicom vanjicamamica. Naime, clanica ima par desetina oglasenih predmeta, ali nema ocena... uplatila sam joj Adidas trenericu na racun, koju je ona i poslala, medjutim ono sto je stiglo je u neprihvatljivom stanju (pocepano, usivano, izgubilo boju i elasticnost od nosenja pa je pojas probusen i stavljen neki u pravom smislu kanap kao uckur). Odmah sam je obavestila o tomer, i zamolila da joj trenericu vratim - odbila je sa obrazlozenjem da je nezaposlena i da je novac potrosila istog dana (!?). Nakon moje primedbe da ja nisam kriva ni za jedno, ni za drugo, ustvrdila je i da trenerica koju je poslala nije imala nedostatke o kojima govorim. Znam da je moja obaveza da je ocenim negativno, i ucinila sam to, ali moze li se jos nesto uciniti kako bi se svi buduci kupci upozorili i kako se ovo lose iskustvo, bar sa njom, ne bi ponovilo?
2019 05 31
Pročitala sam Vašu temu, zaista mi je žao što Vam se sve ovo desilo, ☹️na ovom sajtu je, očigledno, zavladao opšti haos. 😡 Samo da Vam kažem da će Vam članice verovatno sutra odgovoriti i posavetovati Vas šta da radite, jer smo sada svi zauzeti rešavanjem misterije zvane “Zlatna suknja”.
2019 05 31
Sta je zlatna suknja?
2019 05 31
Evo citam i ne verujem. Mariska, mislim da se mozete oprostiti od novca. Posaljite podatke clanice Spotter, mozda je neki stari prevarant.
2019 05 31
Grozno. Original Adidas, stoji joj još uvek na profilu, doduše cena se ne vidi jer piše prodato.
2019 05 31
Maruska 77...strasno . zao mi je sto vam se desilo nesto sto je ovde postalo DOBAR DAN..tragi komedija je vec vise sa tim prevarama ... Problem je sto ne gledamo ceo profil vec se zalepimo na nesto sto nam se dopadne a ostale stvari i ne pogledamo ...nznm da li ste videli starke ...pise malo nosene ...a one iznosene ...STRASNO
2019 05 31
Eto o tome sam upravo i pisala SVAKA CAST SPOTTER..SVE POHVALE ZA VAS ...
2019 05 31
Zao mi je sto vam se to desilo, verovatno od povracaja novca nema nista. Nema zvanicne zastite, zato dobro pogledajte utiske, opis predmeta, zatrazite vise dodatnih fotografije i sl. Ako niste sigurni pre kupovine konsultujte Spotter, ona je vesta u otkrivanju sumnjivih profila. Negativna malo znaci jer munjevitom brzinom otvaraju nove profile sa laznim utiscima.
2019 05 31
Ne bih da budem odvratna i ne znam ni ja sta, ovo je samo moje licno misljenje- nikada ne bih saradjivala sa njom zbog njene slike profila. Te oci nisu oci dobre osobe i kraj.
2019 05 31
Uvek potrazite snimak predmeta ako je sumnjivo, ja sam tako kupovala jaknu od clanice sa 10 pozitivnih i jednom negativnom i snimila mi je predmet i ok je bio i tad i kada je stigao, samo ne znam ona moze da snimi jedno, a da posalje drugo i cuj nije zaposlena pa je odmah potrosila, kako da ne, samo nece da vrati novac i sta je koji djavo trosila odmah zna vrrrlo dobro sta je poslala....
2019 05 31
Ju, ja pomislila Son Pen...:) Koliko Vas je kostala trendza?
2019 05 31
Maruska77, žao mi je zaista što ste ovako loše prošli, i takođe mi je žao što ovo nije jedini ovakav slučaj. Vezano za naziv Vaše teme "..od prevare *novih* članova", rekla bih da ovde nema pravila po tom pitanju (prevare) jer ima i divnih članica koje su nove, a isto tako ima i onih koje su ovde godinama pa opet rade prevare, očigledno te takozvane "sitne prevare" jer i dalje su tu, plus im se negativni utisci brišu, da li od strane admina ili od strane uplašenih članica jer jer neretko da se neke "gospođe" ovde služe i raznoraznim pretnjama. Na žalost je opšti haos na sajtu, prevare se samo nižu i iznova se otvaraju novi profili starih prevaranata. MeriliaGrej, ni video snimak više nije nekakva bezbednosna opcija, meni je jedna članica snimala nešto (samoinicijativno, ne na moj zahtev) i to je super izgledalo, ali kada mi je stiglo šok u kakvom je užasnom stanju bio taj predmet. Nema više pravila, sve otišlo u....!!
2019 05 31
Zao mi je sto se ovo desilo. Iskreno nikad nista ne bi narucila od članice upravo zbog ostalih predmeta koji izgledaju strasno prljavo.
2019 05 31
> ninav.: > Zao mi je sto se ovo desilo. Iskreno nikad nista ne bi narucila od članice upravo zbog ostalih predmeta koji izgledaju strasno prljavo. Bas to.
2019 05 31
Hvala svim damama na podrsci, savetima, i podeli iskustva. Evo odgovora - trenerica je kostala 800 dinara. Nije strasno, svakako vredi za taj novac dobiti "lekciju" :). Da, sa pravom ste primetili da moj naslov teme nije najadekvatniji, ali zapravo sam mislila na situaciju sta raditi i kako se zastititi kada ste Vi prvi kupac kod prodavca koji ima 0-0 ocena. S tim u vezi, setila sam se nekih momenata u nasoj saradnji, koje bih volela da podelim u cilju zastite svih buducih kupaca I kupovina.
2019 05 31
1 2 3