Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mogući prevarant ?

Naime, želela sam da kupim dve haljine od članice po ceni od 4000din ali ona zahteva iskljucivo uplatu pa slanje. Ne pouzecem već da joj se uplati na račun p da šalje. Ok meni to ne odgovara ali ona meni dodeli negativan utisak zato sto neću tako da saradjujem. Sramota i bezobrazluk. Prijavljena je admini ali eto upozorenje za sve ostale. U pitanju je clanica upisana kao tijanaTT123
2019 06 02
Ovde nema pravila i ne zavisi više toliko zasigurno od pozitivnih utisaka da li je neko prevarant ili ne. Ali svakako apsolutno bespotrebna negativna ocena koju je ostavila, nadam se da će vam je ukloniti.
2019 06 02
Kao sto smo vec i ranije zakljucili ocene nista ne znace Prevaranti su ovde imali i 90+ pozitivnih i onda samo zaredjaju prevare Tako da ne mislim da je clanica prevarant ako je za ne tako mali iznos trazila uplatu unapred Naravno vase pravo kupca je da pre slanja zahtevate svaku mogucu proveru, od slika do snimaka, sta god da je potrebno da bi se uverili da zaista dobijate to sto placate Nazalost, ovaj sajt je prepun prevaranata, kao neko ko je bio prevaren primorana sam da promenim nacin "poslovanja" odnosno da vise ne saljem pouzecem Naravno ova njena negativna se kosi sa pravilima foruma, ne moze je dati kada do saradnje nije doslo, sa tim se u potpunosti slazem
2019 06 02
To sto vam je dala negativnu ne znaci da je prevarant,a ni potencijalni prevarant.Bilo bi lepo da se malo obazrivije dodeljuju epiteti.Posto se ovde sada sve nepravilnosti nazivaju prevarama. Njeno je pravo da trazi novac unapred ,isto koliko vase da to i odbijete.To znaci da ne postuje pravila sajta i daje ocene bez saradnje.Njena negativna je bezobrazluk i nije u redu,a ni vas naslov da je ona moguci prevarant takodje nije ok.
2019 06 02
> jelena2606: > To sto vam je dala negativnu ne znaci da je prevarant,a ni potencijalni prevarant.Bilo bi lepo da se malo obazrivije dodeljuju epiteti.Posto se ovde sada sve nepravilnosti nazivaju prevarama. > Njeno je pravo da trazi novac unapred ,isto koliko vase da to i odbijete.To znaci da ne postuje pravila sajta i daje ocene bez saradnje.Njena negativna je bezobrazluk i nije u redu,a ni vas naslov da je ona moguci prevarant takodje nije ok. Tako je...
2019 06 02
Ne, ti si trazila da ti posalje pa onda da uplatis bas si pametnica. ...
2019 06 02
Vala više mi se s......... od nečijih 45387 utisaka i toga što ako neko ima manje odmah je prevarant itd.. Budi te vi ispravni u životu.. A puno pozitivnih utisaka ne znači da ste pošteni .. Što se sujete tiče, svakako ste sujetni.. Ali dobro ako niste bitni ovako, ono bar na krpicama da imate ta 82 utiska... I zašto nazivate nekoga prevarantom a nemate argumente??? Što se prodavca tiče sam bira uslove prodaje.. Po čemu su vaši uslovi prodaje ispravni a njeni nisu??? Kome odgovara taj će i kupiti... I vi imate sva prava da vama taj uslov prodaje ne odgovara... A što se tiče negativne data vam je na način na koji nije dozvoljeno.... I zato kao što kažete pisali ste adminu i on će vam je ukloniti kad se pojavi...
2019 06 02
> MARIJANA832: > Ne, ti si trazila da ti posalje pa onda da uplatis bas si pametnica. ... ,:) Ja procitah to isto,pa sve mislim nisam dobro procitala....
2019 06 02
> jelena2606: > > MARIJANA832: > > Ne, ti si trazila da ti posalje pa onda da uplatis bas si pametnica. ... > ,:) Ja procitah to isto,pa sve mislim nisam dobro procitala.... Jeste da ni za to nemas prava na negativnu. Kao da je neko bog ko ima 80 pozitivnih pa da proba u vrati ako ne valja.
2019 06 02
Uplata pa slanje je jedan sasvim normalan vid saradnje i to odlucuje prodavac shodno tome sa kim saradjuje ,da li je imao prethodnih negativnih iskustava ,sve u svemu odluka pada na onog ko prodaje ne ko kupuje .Kome se ne dopada ta opcija ne mora da kupi predmet a davanje negativnih utisaka zbog toga ,nije dozvoljeno jer nije doslo do konkretne saradnje .Ne verujem bas da Vam je dala negativan samo zato sto necete tako da saradjujete ,to mi je malo glupo .Provericemo i sta ona ima da kaze ,to je najmanji problem . Niste ostavili link do njenog profila ali cemo ga pronaci ni to nije problem .
2019 06 02
Takodje utisci nisu merilo postenja . Neko sa 200 moze biti prevarant ,neko sa 2 moze biti najposteniji na svetu ,stoga etiketirati nekoga da je prevarant jer trazi uplatu unapred a ima manje utisaka od Vas je krajnje nebulozno i ne -fer.
2019 06 02
Negativna nije po pravilima ali vaš stav je vrlo arogantan. Omalovažavate osobu koju ni ne poznajete zato što ima manje ocena od vas. Krajnje nekulturno. Prevare ovde nema. Svako kroji svoje uslove, kao što je i rečeno pre mene a devojka vam još i izašla u susret i spustila cenu. Dogovor je uvek moguć sa kulturnim ljudima koji poštuju druge.
2019 06 02
Rec je o ovoj clanici, rekla bih.
2019 06 02
Ja sam skoro saradjivala sa devojkom koja ima 10 pozitivnih i 1 negativnu, uplatila sam, pa je slala. I svaki put kada saradjujem.prvo uplatim jer mi je jeftinija ta varijanta nego pouzecem. A imam 97 + i 0-. Prosto kroz poruke mozes kontati da li je ok osoba ili neki muljator.
2019 06 02
A to da posaljem nekome, pa tek onda da mi uplati- to ni u najludjim snovima. Pouzecem da, ali na poverenje nema sanse.Taman i ta imala 20000 pozitivnih utisaka.
2019 06 02
1 2 3