Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mogući prevarant ?

Ja sarađivala sa članicom bez i jedne ocene i to pouzećem. Imala sam sreće. Sve je proteklo u najvećem redu na obostrano zadovoljstvo.
2019 06 02
Ne znam zašto Vam je toliko čudno ovo “prvo uplata, pa slanje”?🤷‍♀️ Prodavci postavljaju svoje uslove prodaje i to je sasvim normalno. Uostalom, na profilu članice čije ste haljine 👗želeli da kupite lepo piše: “prvo uplata na račun ili Post-netom....” Ako Vam to nije odgovaralo, zašto ste je uopšte kontaktirali❓ Za negativne ocene je situacija sasvim jasna: nije smela da Vam ostavi negativnu, a ni Vi njoj.
2019 06 02
> AppleRed: > Ja sarađivala sa članicom bez i jedne ocene i to pouzećem. Imala sam sreće. Sve je proteklo u najvećem redu na obostrano zadovoljstvo. I to, Bog zna koliko puta sam nekim clanicama bila prva saradnja. I sa novajlijama najvise i volim saradjivati jer uglavnom budu bas pristojne cene.
2019 06 02
Nadam se da je greška ali i onda se može utisak da izbriše. 10 puta !?
2019 06 02
Slucaj ove teme oko davanja negativnih bez saradnje je resen . Kontaktirala sam obe clanice i zahtevala da jedna drugoj obrisu utiske .Uradile su to obe .
2019 06 02
Radi se o tome da je htela novac u napred a za mene je 4000 din mnogo alo z a nekog nije. Drugo automatski mi je dala negativan utisak bez obrazlozenja. Ok njeno je da kaže na koji način saradjuje a moje da li mi se svidja ili ne. Rek’o sam da ja tako ne radim jednostavno se plašim i to je sve . I ona se uvredila. A drugo to sto je slikala deo našeg dopisivanja pa vi izvlačite zaključak. Napisala sam da ja sam bezbroj puta slala bez otkupa pa mi ond a uplate, uslučaju da taj član ima više pozitivnih od mene. Nisam rekla da ona tako pošalje ne znam zato odmah članice skacu. Ja ne želim da kupujem od nekog ko je arogantan i prodaje kako kaže nove haljine a nosene au po dva puta kako mi je rekla.
2019 06 02
> nelica22: > Radi se o tome da je htela novac u napred a za mene je 4000 din mnogo alo z a nekog nije. Drugo automatski mi je dala negativan utisak bez obrazlozenja. Ok njeno je da kaže na koji način saradjuje a moje da li mi se svidja ili ne. Rek’o sam da ja tako ne radim jednostavno se plašim i to je sve . I ona se uvredila. A drugo to sto je slikala deo našeg dopisivanja pa vi izvlačite zaključak. Napisala sam da ja sam bezbroj puta slala bez otkupa pa mi ond a uplate, uslučaju da taj član ima više pozitivnih od mene. Nisam rekla da ona tako pošalje ne znam zato odmah članice skacu. Ja ne želim da kupujem od nekog ko je arogantan i prodaje kako kaže nove haljine a nosene au po dva puta kako mi je rekla. Onda ste pogrešno formulisali naziv teme. Trebali ste reći da ste dobili negativnu bez saradnje. Sve ostalo je stvar vašeg (ne)dogovora.
2019 06 02
Radi se o tome da mi je dala negativnu ocenu zato sto nisam htela da kupim pod tim uslovima. Niti sam joj ostavila podatke za slanje niti šta, jednostavno smo pregovarale, i kada je rekla uplata pa slanje ja sam rekla ne odgovara mi . I odmah je dala negativnu. E to niji u redu > emilyy: > Ne znam zašto Vam je toliko čudno ovo “prvo uplata, pa slanje”?🤷‍♀️ > Prodavci postavljaju svoje uslove prodaje i to je sasvim normalno. > Uostalom, na profilu članice čije ste haljine 👗želeli da kupite lepo piše: “prvo uplata na račun ili Post-netom....” > Ako Vam to nije odgovaralo, zašto ste je uopšte kontaktirali❓ > Za negativne ocene je situacija sasvim jasna: nije smela da Vam ostavi negativnu, a ni Vi njoj.
2019 06 02
Nemojte me pogrešno shvatiti. Ni ja ne bih uplatila unapred 4000din, a čak ni manje. To znači da automatski znam da sa ovom članicom na žalost neću sarađivati koliko god mi se nešto dopada. A spominjanje prevare i merenje ko ima koliko utisaka nije lepo.
2019 06 02
Sve obrisani i rešeno. To ste mogli i u 4 oka.
2019 06 02
Mislim da je tema zavrsena ,stoga nema potrebe razglabanju ,rekli smo sve ,negativne su skinute ,mozete obrisati temu sada . Nema vise svrhu.
2019 06 02
Ne nije dobro procile, to je ona slikala deo od našeg dopisivanj, rek’o sam da sam ja kada imam manje pozitivnih slala bez otkupa pa onda mi uplacuvale a ne da sam od nje tako htela. A vi odmah brze bolje da napadate. Prvo saznajte istinu p onda pričajte. > MARIJANA832: > > jelena2606: > > > MARIJANA832: > > > Ne, ti si trazila da ti posalje pa onda da uplatis bas si pametnica. ... > > ,:) Ja procitah to isto,pa sve mislim nisam dobro procitala.... > Jeste da ni za to nemas prava na negativnu. Kao da je neko bog ko ima 80 pozitivnih pa da proba u vrati ako ne valja.
2019 06 02
A poruke gde ona piše da sam ja bolsnica i svašta nešto neću da objavljujem to je sramota za jednu devojku da tako piše. Ako meni ne odgovaraju uslovi njene prodaje neću da kupim i to kraj. Nije imala pravo da mi da negativnu ovenu i to je ispravljeno i stoga nema potrebe daljem polemisanji. Ja od osoba koje zahtevaju uplatu uni pred a samim tim su navalentni i bezobrazni da saradjujem neću .
2019 06 02
Nisam razumela bas najbolje temu .. Ne bih pristala na uplatu posle slanja a da to nije pouzece . Sigurnost je sigurnost . Smelabih to sa clanicama sa kojima stalno saradjujem , ali ovako iskreno ne ..
2019 06 02
Ja saljem kako kome odgovara, znam da nije fer da trazim clanicama sa manje utisaka u napred uplatu, ali to ponekad stvarno radim, ali uvek dam izbor i ako ponudim u napred uplatu jer je zaista jeftinija varijanta zato sto saljem i preporucenim i tu je postarina tipa 100din i zaista je kupcima tako lakse, pre svega meni kao kupcu kada kupujem je lakse da uplatim pa da mi se posalje
2019 06 02