Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Tu sam , TatCat

E , deco , bila sam neko vreme odsutna , izvinjavam se svima kojima nisam uspela na vreme odgovoriti na poruke i upite . Sad sam tu , bice puno lepih stvari . Vidim rasulo vece nego kad sam otisla :-( Pozdrav svima , narocito onima sa kojima sam saradjivala ili caskala na forumu . :") <3 :") <3
2019 06 09
> TatCat: > E , deco , bila sam neko vreme odsutna , izvinjavam se svima kojima nisam uspela na vreme odgovoriti na poruke i upite . Sad sam tu , bice puno lepih stvari . Vidim rasulo vece nego kad sam otisla :-( > Pozdrav svima , narocito onima sa kojima sam saradjivala ili caskala na forumu . :") <3 :") <3 Tat je uvek dobrodošla... ♥️😍😘 Cmoook za Tatjanu moju...
2019 06 09
Welcome back!
2019 06 09
Hvala , Mici , hvala , Apple 💖💖
2019 06 09
> TatCat: > E , deco , bila sam neko vreme odsutna , izvinjavam se svima kojima nisam uspela na vreme odgovoriti na poruke i upite . Sad sam tu , bice puno lepih stvari . Vidim rasulo vece nego kad sam otisla :-( > Pozdrav svima , narocito onima sa kojima sam saradjivala ili caskala na forumu . :") <3 :") <3 Tu smo mi, držimo se uvek zajedno. ;) :) Dobro nam došla nazad, i još bolje ostala sa nama. :) :* <3 Puno si nedostajala!! 😘😘😘
2019 06 09
Dobro dosla! Skoro smo komentarisale kako nam nedostajes 😀
2019 06 09
Bojanaboka990 , stvarno ? :") 💖
2019 06 09
Da, ne znam sad tacno koja je tema bila, ako neko zna neka objavi 😀
2019 06 10
> Bojanaboka990: > Da, ne znam sad tacno koja je tema bila, ako neko zna neka objavi 😀 Beše, mislim, neka od mojih tema u kojoj smo to komentarisale... Pokićsću da je nađem... ;) :)
2019 06 10
Dobro došla mačko!
2019 06 10
Zdravo TatCat dobro dosla ponovo! Ne secam te se, ali nema veze, nadam se da ces imati lepe saradnje uprkos tome sto je na sajtu stalno neko rasulo, ali su clanice ovde skoro pa navikle na to, lose teme svakog dana, negativne kao dobar dan, u svakom slucaju isto kao i ranije♡
2019 06 10
Hvala , MlleSanja :-* Oh , Merilia , sad sam razocarana ... To sam , be , ja , nasa TatCat :')
2019 06 10