Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li ste posetile Parndorf ?

Da li je neka clanica posetila Parndorf outlet shopping centar u Becu ? Za koji dan idem u Bec i planiram soping , ali ne znam koliko cu stici sve da obidjem , pa ako je neka clanica bila volela bih da cujem misljenja i savete koje radnje da obidjem ? :)
2019 06 10
Mnogo veci izbor brendova i stvari imate u shoping centrima G3 i SCS kao i u Mariahilferstraße. To su prave lokacije za shoping. Nasi ljudi znaju samo za Parndorf a svi koji zive u Becu i okolini ce vam reci da u Parndorf ni ne idu.
2019 06 11
Moj savet je bolje obidji SCS i Mariahilferstraße, mnogo veći i bolji izbor. Parndorf zaobidji, gubljenje vremena i izvikan je previše. Slazem se može se naći po neka stvar baš na popustu ali uglavnom kad su Bozićni i novogodišnji praznici i to da imaš sreće da ima odgovarajuća veličina jer uglavnom ostane po jedan komad. Do sad ne znam koliko puta sam bila u Beču ali poslednjih par puta sam preskočila Parndorf i bila u SCS-u. Potrudi se da što više obidješ Beč a šoping ostavi za kraj ili uz put tokom šetnje Mariahilferstraße svrati po nekim radnjama sigurno ćeš naći dooosta stvari. Bershka je daleko jeftinija nego kod nas, Primark nema šta nema i cene su smešne, takodje na snizenju možeš naći u Ralph Lauren-u fine stvari, Guess-u i u Michael Kors-u. Uživaj u divnom Beču. Pozdrav 🙋‍♀️🍀🛍️
2019 06 11