Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

kao od majke rodjen(a) :)

Hahahaha Debela, bitno da su dede i pejsmejkeri preživeli 8-)
2019 06 13
Skoro svaki dan vidim po neku lepu guzu na poslu.. Pošto smo na poslu svi unifirmisani ima tu svega...😎 U Asprovalti ima nudistički kamp na kome sam bila u prolazu... Nisam se skidala ali jesam gledala😉 Stvar izbora meni lično ne smeta ničija gola guza...
2019 06 13
:) mi smo na plazi u Tunisu gledali devojku koja se kupala potpuno obucena, u bluzi dugih rukava i suknji izasla je i posle se tako susila sasvim se normalno ponasala, pritom mi smo posle pricali, mozda bi ona kad bi se skinula u kupaci bila sebi kao neodevena ... :) ja mislim da se ne bih skidala u toples, to je takva mlecna belina da bih izgorela vrv :) a vise sam i stidljiv tip :) najekstermnije sto sam izvela na tu temu ej bilo nakon par godina veze, kada mi je dunulo da je vez u krizi momak je spremao ispit u rodnom gradu, ja u domu, samo se cujemo...i nesto mi deluje smuseno...a on jadan samo uci i ja se lepo spremim (januarski rok), obucem bundicu (onako, prosecne duzine, hm, kracu malo od prosecne, ali dovoljna) sto mi je dala njegova mama (a psole mi je uzela, posto nisam bila snajka :)) i cipelice i samo ves i tako luda odem vozom kod njega, ranom zorom prvo se iznenadio kad me video :) a onda se sokirao ko je sv emogao da me vidi, legitimise, napadne, spopadne sto meni sve nije ni palo na pamet, ja sam samo mislila kako ce se obradovati i tek je posle dosao sebi :) tako da znate kad gledate filmove, glavni junak se prvo sokira, ali oni izbace te scene :)
2019 06 13
Nisam imala slican dozivljaj, ali bih svakako citala zbirku Sandokankinih prica <3
2019 06 13
O Sando, svaka čast na ekstremnom izletu, sviDŽa mi se ideja 😉. Bejah na plaži Milos na Lefkadi, koja je dovoljno velika da su nudisti sebi odvojili delić i to najlepši, moj muž inače veš doživljava kao drevno sredstvo za mučenje ravno stegama. A ja pa imam drugi problem, koža u predelu grudi i stomaka mi je toliko osetljiva da se ospem i od pretople vode, što zna da pecka par sati, a od sunca uprkos zaštiti jedva preživim da ne napravim rane češkajući. Tako da sam ja uvek "odevena" u tom delu, budem ismejana par dana, ali bar fizički ne boli 😁. A inače stvarno nemam problem sa drugim nagim telima, isto mi je da li su u kupaćem ili ne.
2019 06 13
Ali imala sam "upad" drugaricinom mužu u toalet dok je sedeo na šolji, a ja u donjem vešu krenula na tuširanje, to mi je neprijatnost uh, videti muškarca u kompromitujućem, sedećem položaju 😂 i to muž najbolje drugarice, a ona nije kod kuće. Moram da objasnim, slučajnost koju smo oboje odmah potisnuli 😁. Radimo organizaciju jednog festivala, što podrazumeva moju aktivnost od 17h do minimum 5 ujutru, znači spavam do 12 i odmah sređujem papire, da bi sve bilo u redu na vreme. Gostujem u njihovom stanu, soba preko puta kupatila, do tog nekog doba oni su već napolju, ja tako preparirana po automatizmu pod tuš pa da radim, kad ono ups 🙄. Beše neprijatno, ali smo ćutke zaboravili 😎.
2019 06 13
ajme :)] pa njemu mozda i nije bilo neprijatno ;) nismo bili na Lefkadi ...
2019 06 13
Sandokanka je carica. Ovakve teme volim na forumima.
2019 06 14
Pre par godina u Grckoj na hotelskoj plazi bile su dve mladje zene-sestre sa svojom decom i svakodnevno u toplesu,stvarno su bile lepo gradjene za svaku pohvalu,nista predimenzionirano,male cvrste guzice,male grudi i zaista su bile u centru paznje ali i opravdano. :D Nemam apsolutno nista protiv skidanja na plazi ako to nekom prija niti puno paznje obracam na to ali mislim da ljudi generalno gledaju ove gole ako nisu na striktno nudistickim plazama :D :D valjda ne mogu da se suzdrze.
2019 06 14
Dok sam se bavila odbojkom posle svakog treninga smo se kupale gole, a tuševi naravno zajednički. I moram priznati da je taj prizor zaista uvek bio kao one muške fantazije sa gomilom zgodnih, mladih devojaka ispod tuša u parom ispunjenoj prostoriji, minus kikotanje i eksperimentalne akcije :') ,:) A moram da vam ispričam situaciju sa plaže. Muž i ja svratili na zabačenu plažu Perazića Do u CG i kaže on meni: Skini taj gornji deo kupaćeg, šta će ti, osunčaj se lepo. Mene je ipak bio blam i kažem mu da me je sramota iako nema puno ljudi. Kad će on meni: Ma daaaaaj, pa ti skoro da grudi i nemaš, niko te neće ni gledati! Ahahahahahahahah....sram ga bilo, podsmeva se "hendikepiranim" ljudima
2019 06 14
Nemam nista protiv nudistickih plaza, ko voli, nek izvoli. Licno, nisam taj tip. Desila mi se jedna smesna situacija, jedne godine sa drugaricom na letovanju i krenu neki talasi ogromni i mi brze bolje da izadjemo iz vode, kad nas je pljusnuo talas, ona ostade bez gacicaa, a ja bez gornjeg dela. Dobro se nisam udavila od smejanja, a ne od talasa. :')
2019 06 14
Hahaha @Loki, kad te muž počasti, to je kao ono "meni si najlepša", a verujem da nije imao lošu nameru, da te opusti čovek 😉.
2019 06 14
> lokibg: > Dok sam se bavila odbojkom posle svakog treninga smo se kupale gole, a tuševi naravno zajednički. I moram priznati da je taj prizor zaista uvek bio kao one muške fantazije sa gomilom zgodnih, mladih devojaka ispod tuša u parom ispunjenoj prostoriji, minus kikotanje i eksperimentalne akcije :') ,:) > A moram da vam ispričam situaciju sa plaže. Muž i ja svratili na zabačenu plažu Perazića Do u CG i kaže on meni: Skini taj gornji deo kupaćeg, šta će ti, osunčaj se lepo. > Mene je ipak bio blam i kažem mu da me je sramota iako nema puno ljudi. Kad će on meni: Ma daaaaaj, pa ti skoro da grudi i nemaš, niko te neće ni gledati! > Ahahahahahahahah....sram ga bilo, podsmeva se "hendikepiranim" ljudima Ajahahahahhaha, makar ti je iskreo rekao :D
2019 06 14
> lokibg: > Dok sam se bavila odbojkom posle svakog treninga smo se kupale gole, a tuševi naravno zajednički. I moram priznati da je taj prizor zaista uvek bio kao one muške fantazije sa gomilom zgodnih, mladih devojaka ispod tuša u parom ispunjenoj prostoriji, minus kikotanje i eksperimentalne akcije :') ,:) > A moram da vam ispričam situaciju sa plaže. Muž i ja svratili na zabačenu plažu Perazića Do u CG i kaže on meni: Skini taj gornji deo kupaćeg, šta će ti, osunčaj se lepo. > Mene je ipak bio blam i kažem mu da me je sramota iako nema puno ljudi. Kad će on meni: Ma daaaaaj, pa ti skoro da grudi i nemaš, niko te neće ni gledati! > Ahahahahahahahah....sram ga bilo, podsmeva se "hendikepiranim" ljudima ajaoja to je onaj, sto bi rekao Slobica "najzadnji" nivo ljubavi, do obozavanja, gde te on zna celu i vise vodi racuna da li ces da se osuncas nego sta suncas :* savrseno
2019 06 14
1 2